Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawigacja 26

czy tez stracilyscie ochote na seks

Polecane posty

Gość nawigacja 26

jak w temacie , ma tez ktos tak.. takie wypalenie sie :(

Gość nawigacja 26
zazdroszcze ci :( Kiedys tez tak mialam a teraz... nie umiem sie nastawic na seks tak jak kiedys... nie odczowam przyjemnosci z niego nic nie daje gra wstempna.. wrecz mnie drazni a pozycje i inne miejsca jakies tak samo,, nie wiem co ze mna nie tak ze stracilam pozadanie

Gość jdiJDjsdaa
chyba straciłaś chęć na niego a nie wogóle

Gość nawigacja 26
(biseksualna) moze i masz racje... mam troche zmartwien a i zycie podwojne tez

Gość Pyton Wielki
Moja stara straciła 37lat ma. Konia walę ale muszę sobie kogoś poszukać

Gość nawigacja 26
Pyton wielki, moj partner zacza robic to samo ci i ty... Zal patrzec ale nie umiem udawac zadowolenia z seksu.. tu to nie da sie nic na sile raczej, wbrew sobie..

Gość Pyton Wielki
Pójdzie do innej....

Gość nawigacja 26
coz nie zdziwilo by mnie to...

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
mam tak samo, 36 lat i wstręt do seksu

Gość betka;;;;;;;;;;;;
a ja nigdy nie miałam i nie mam ochoty na seks

Gość nawigacja 26
jak tak sobie analizuje to zaczelo sie od wstretu do milosci oralnej... i tak juz potem polecialo po calosci...

Gość mikadu
zaczęło się od obrzydzenia na widok białej mazi pod napletkiem...:( I ODECHCIAŁO MI SIĘ W OGÓLE SEKSU

Gość RARARARATATATATA
Ja mam to samo... Jak dojdzie do seksu to wogole mokra sie nie robie, mimo, ze przed chwila mialam ochote. W moim wypadku moze chodzic o "wielkosc", bo lapie sie na tym, ze boje sie bolu... Moj facet ma duzego i nie zawsze sie tak dzieje, gdy np wypijemy wczesniej to jest ok, choc czasem czuje jak "uderza w scianke" (nie wiem jak to nazwac) i krwawie, badz leci cos podobnego do krwi....

Gość seks po alkoholu
RATATATA-masz nadzerke idź się zbadaj.też myślałam tak jak ty że za duży ale jednak to nie to

Gość RARARARATATATATA
mam 2 dzieci z cc i slyszalam, ze po tym szyjka sie krotsza robi. Nie wiem czy to prawda, ale kiedys mnie nie bolalo. Z nim mialam pierwszy raz... Potem sie rozstalismy. Mialam kogos, mam porownanie i naprawde ma duzego... Potem wrocilismy do siebie, poki corka sie nie urodzila bylo ok, a teraz od kilku miesiecy zaciskam zeby (szczegolnie na pieska)

Gość RARARARATATATATA
seks po alkoholu mialam nadzerke i wchlonela sie po ciazy. Teraz mojego faceta nie ma min po 2 miesiace, nagle spontaniczny seks. Myslalam, ze to moze przez to. Uwazasz, ze to nadzerka? Ja panicznie boje sie lekarzy, a juz wypalanie nadzerki to juz mi sie zle kojarzy (przez sama nazwe)

Gość seks po alkoholu
tak myślę że to nadzerka. ja jestem po porodzie naturalnym. mialam tak że jak się kochalismy to bolało strasznie,alkoholu jakoś tak tego nie czołam ale po stosunku bardzo mnie bolało i czasem krwawilam. w czwartek byłam u lekarza i mam stwierdzona niewielka nadzerke którą nie trzeba wypalac tylko jakąś masc nakładać. idź lepiej do lekarza uwiez mi. bo seks który nie daje przyjemności a który sprawia ból to wielka różnica. szczególnie że już raz miałas nadzerke...

Gość MoooomineK
Moja zona ma 38lat.Kiedy 6lat temu zaszla w ciaze nie bylo praktycznie dnia dnia wolnego od seksu trwalo to praktycznie do konca ciazy jednak kiedy na swiat przyszedl Mati sex przestal ja interesowac.Cudowalem jak tylko sie dalo zeby ja zachecic.kupowalem wibratorki od mikro maluszka po mega grubasy sadzac ze moze w ten sposob uda mi sie ja namowic na spedzenie wspolnej upojnej nocy.niestety konczylo sie najjczesciej na szybkim numerku...od roku prawie codziennie zaspokajam swoje rzadze masturbujac sie w wannie podczas kapieli.Gdzie tu sens i logika? Coz poczac.Ukradkiem bez jej wiedzy wymieniam sie z pewna mezatka erotycznymi zdjeciam oraz filmikami na.ktorych uwieczniamy swoje orgazmy.dziwny to uklad poniewaz nigdy ze soba nie rozmawialismy.tylko mms mail sms.Trwa to od 4miesiecy.Mysle ze taka forma jest ok.Lepsze to niz zdrada...

Gość sdfghjk
przeciez to zdrada jak nic czy wy faceci umiecie zyc bez sexu

Gość Daniellos
wymiana filmikami to zdrada?? ludzie - nie szlaejcie - to normalna zabawa erotycza na

Gość vbnml[.
jakby twoja panna na golasa robila sobie dobrze i wsłala to facetowi z net i on by sobie robil dobrze to ok??????????