Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyrachowana brunetka

Rozbiłam kilka związków i nie odczuwam skruchy

Polecane posty

hmm... widzę że nie masz ochoty odpowiedzieć na moje posty. życie Cię skrzywdziło. Nie umiesz wejść w normalny związek, więc wyciągasz łapy po nie swoje, krzywdząc innych. Pewnie pochodząc z rozbitej albo patologicznej rodziny nie znasz co to miłość, a jak nie znasz, to uważasz to uczucie za zbędny balast. Życie biegnie lata lecą - bawi Cię unieszczęśliwianie innych to jesteś żałosna... na razie młoda i butna - u schyłku życia zostanie już tylko żółć i wyrzuty sumienia. Życzę Tobie aby nastąpił przełom w Twoim marnym jestestwie i otworzył Tobie serce na innych...

tak na marginesie - nie mam męża tylko żonę. ale myślę głową a nie inną częścią ciała i udało mi się stworzyć kochającą rodzinę - takie panny jak Ty omijam szerokim łukiem. heheheh

Gość anka44
faceci czesto opowiadaja sobie o takich idiotkach na jadna noc jak latwo wyrwac takiego chwasta,smieja sie czesto z nudnego seksu i z takich lasek jak ty,dobrze ze istniejecie bo nie musi prznajmniej wydawac kasy na dziwke tylko ma ja za darmo,nie mysl sobie ze masz da nich jakiekolwiek znaczenie oprocz pieprzenia sie z taba,potem ida do domu a ty nawet na chwile nie zostajesz w ich wspomnieniach po bylas tylko rzeczy do wyrzucenie po zurzyciu

Gość brrrrrrrr
Chyba jednak po przemyśleniu jest mi Ciebie trochę żal. Musisz nawet nie mieć przyjaciół, skoro na kafe szukasz pomocy. Ciekawe kto Cię tak zranił że teraz tak się mścisz niby na facetach. Ale powiem Ci że najbardziej krzywdzisz siebie i musisz siebie bardzo nie lubić. Z najdż sobie dobrego psychologa ktury ći pomorze z tym problemem. Sama sobie nie poradzisz dziewczyno.

Mów co chcesz. Egoizm z cynizmem może iść w parze. Ja nie poczuwam się do tego aby mieć z tego żal do samej siebie. Nie pochodzę z patologicznej rodziny i moi rodzice są z sobą bardzo długo. Wiem, że niektórzy mają takie teorie, nikt cię nie chce, pochodzisz z rozbitej rodziny itp. Jest mi dobrze bez znaczenia czy jestem sama czy mam romans z żonatym. To ja ten romans zaczynam i ja kończę. Nie biorę pod uwagę uczucia zranionej kobiety. Ona mnie nie interesuje. Jest dla mnie obca.

wkurzają mnie faceci, którzy uganiają się za nic niewartymi jednostkami. Wiem, że widzisz w lustrze bohaterkę taniej telenoweli z dramatem rodzinnym w tle, ale tak naprawdę to Ty jesteś ofiarą... żal mi Ciebie...

Bardzo ciekawy temat, a Autorka jest odważną kobietą skoro pisze o swoich relacjach z mężczyznami. Nie rozumiem kobiet, które kipią ze złości, obrażają Autorkę a żonatych mężczyzn traktują jak ^^święte krowy^^. Prawda jest taka, że autorka jest wolną samodzielną kobietą i może romansować z kim zechce. Natomiast żonaci faceci powinni pamiętać o tym, ze własnej ukochanej żonie przysięgali wierność itd. Skoro mając szczęśliwy dom i kochajacą żonę wybierają romans z inną kobietą, to ich za karę trzeba powiesić za jaja na ostrym haku i patrzeć jak jęczą z bólu. Bo żonaci mężowie mają wolną wolę i jeżeli zdradzają to znaczy, że są tylko ^^ruchaczami pospolitymi^^. Niczym więcej.

Gość łer ar ju???
Ty po prostu lubisz się w ten sposób dowartościowywać. Lubisz czuć się lepsza, ładniejsza od tej zony czy narzeczonej. Widocznie w innych dziedzinach nie potrafisz pokazać, jaką jesteś wartościową osobą. A na pewno jesteś, tylko sama jeszcze tego nie dostrzegłaś. A szkoda...

Mogę być ofiarą ale w twoim świetle. W swoim czuje się świetnie. Interesujące są kłamstwa żonatych facetów. Jednak takie kobiety mają coś w sobie. Urok, czy może to coś co żony nie mają...... Skoro wdają się w romans.

i stosuj tę metodę startej płyty, powtarzaj sobie to jako mantrę - może sama sobie w to uwierzysz... o Twojej rodzinie nie mogę pisać źle, bo nie mam prawa, ale ładnie sobie córkę wychowali - coś z tym szczęśliwym dzieciństwem było jednak nie tak...

Gość RaZR
To wszystko co robisz wróci do Ciebie! Taki jest ten świat że dobre i złe wraca. Może za rok, może za pięćdziesiąt, a może w następnym życiu. Nie ujdzie Ci karanie. Robisz źle. I to do Ciebie wróci. Nawróć się kobietą bo biada Ci. Sama już siedzisz pod bramą piekła i jeszcze innych tam ściągasz "Bo jej ścieżka schodzi w dół do śmierci, a jej drogi do krainy cieni. 2:19 - Nikt z tych, którzy do niej wchodzą, nie wraca i nie osiąga ścieżek życia. 2:20 - Przeto będziesz chodził drogą dobrych i będziesz się trzymał ścieżek tych, którzy są sprawiedliwi." Gdyż wargi cudzej ociekają miodem i gładsze niż oliwa jest jej podniebienie, 5:4 - Lecz w końcu jest gorzka jak piołun, ostra jak miecz obosieczny. 5:5 - Jej nogi schodzą do śmierci, jej kroki zdążają do krainy umarłych, 5:6 - Abyś ty nie wkroczył na ścieżkę życia; a że niestałe są jej drogi, ty tego nie wiesz. 5:7 - Teraz więc, synowie, słuchajcie mnie i nie oddalajcie się od moich słów! 5:8 - Daleko od niej chodź swoją drogą i nie zbliżaj się do drzwi jej domu, 5:9 - Abyś nie musiał oddać innym swojej sławy, a człowiekowi okrutnemu swoich lat,

Gość anka44
a ty dalej wierzysz w te swoje bzdury,maja cos w sobie...........alez ty jestes smieszna ,maja darmowa dupe do pieprzenia

Gość brrrrrrrr
Autorka wcale nie jest odważna, gdyby taka była nie ukrywała by się pod nickiem tylko przesłała by nam swoje zdjęcie do oceny. Bo mi się wydaje że ona nas tu coś wkręca

Chce sobie poprawić nastrój to idę do kosmetyczki i tak u niej co jakiś czas bywam. Chcę poprawić sobie nastrój kupuję ubrania, buty, biżuterię. Stać mnie na to bo pracuje i nigdy nie kazałam aby ktoś mnie sponsorował. Jeśli dostałam prezent to on sam mi go kupował. Trudno takie jest życie. Nie przywiązuje mężczyzn do siebie. Nie chce wiązać się z żonatym, bo ja nie chce być zdradzoną bez takiego gościa. Wystarczy, że on zdradza żonę ze mną. Mi nie przysięgał że będzie wierny tylko żonie, więc ja nie mam wobec niego żadnych wymagań.

Ofiarą jest facet, któremu się wydaje, że mu zdrada ujdzie bez konsekwencji, a zdradzone małżonki, które WSZYSTKO wybaczają są żałosne. Bo taki ^^ruchacz^^ powinien zostać wykopany z domu na zbity pysk. Może w następnym związku pomyśli o konsekwencjach, zanim wejdzie w ^^ niezobowiązujacy sex^^ poza domem.

Gość łer ar ju?
I w tym momencie sama potwierdziłaś to, o co mi przecież chodziło ;-) Uważasz, że masz coś w sobie, bo faceci wola Ciebie od żon.

Mogę jedynie ironicznie uśmiechnąć się do zdradzanej żony, którą zobaczę na firmowej imprezie. Nie przywiązuje faceta do łóżka i nie zmuszam go do seksu. Dbam o siebie, jestem atrakcyjna na tyle, że taki leniwy małżonek, nie pozorny wdaje się ze mną w romans.

cóż pozdrawiam i szczęścia życzę - i miłości, może kiedyś los okaże się i dla Ciebie łaskawy, oby nie zwrócił Tobie w dwójnasób tego co dałaś innym. Jedni budują, inni rujnują... pozdrawiam wszystkich, którzy budują swoje związki na miłości i wzajemnym szacunku. Nie wieszajcie na Brunetce psów, bo życie skrzywdziło ją już najbardziej. Ono kiedyś otworzy jej oczy i da chwilę na refleksję, oby nie było za późno. Dobrej Nocy :-)

Gość tak miało byc
A normalnych, porządnych, inteligentnych facetów, którym zależy na stałym związku też tak przyciągasz?;-)

Gość brrrrrrrr
Leniwy małżonek z brzuszkiem piwnym..... bleeeeee i jeszcze takiemu może loda robić bo przecież z lenistwa to nawet poruchać by mu się nie chciało.

Facet to tylko facet i jest tylko człowiekiem. Oczywiście interesują mnie inteligentni i tacy ze mną pracują. Przepraszam, ale menela z pod budki z piwem omijam. Nie kręci mnie facet który jest nie wykształcony i jest ofiarą losu.

Gość Bhhgffvvb
Ale z ciebie wywłoka.

Gość brrrrrrrr
Ja Ciebie nie potępiam żyj tak abyś nie skrzywdziła siebie a co do wierności facetów to podobno co drugi zdradza jak mówią statystyki. Jak facet ma takie skłonności to i tak zdradzi z Tobą czy z inną.

Gość brzydki_facet
A jakich podrywasz? tylko przystojniaków czy tych "niezbyt przystojnych" też ?

Gość busiaczek
Kiedyś też taka byłam jak ty i po latach zostaje niesmak gdy mijaja cie na ulicy i odwracają głowę, możesz pisać sobie, że masz to gdzieś ale w głębi chciałabyś by ktoś cię lubiał taką jaka jestes naprawdę, sobą a teraz to maska za tym wszystkim kryję się brak dostania po dupie od zycia i nie mówię tu o żonach latających za Tobą. Mój przykład żona dowiedziała się zadzwoniła żeby mi go dostarczyć poprosiłam go do telefonu i powiedziałam żeby poszedł tam gdzie jego miejsce czyli do śmietnika, bo jeśli zdradza zone to zdradzi mnie a tak kochał nas obydwie. I tu masz rację facet ktory kocha nie spojrzy na taką tylko odwróci głowę a znam takich :)

Gość brrrrrrrr
Dokładnie. Życzę Ci szczęścia i prawdziwej miłości. Uciekam spać. Dobranoc:-)

Facet musi być inteligentny. Wygląd to nie wszystko. Gdybym chciała mięśniaka to poszukam sobie na siłowni. Zadbany facet pod krawatem lubiący konwersację. Nie interesuje mnie nieudacznik. Znudzony, leniwy to znaczy że nic w jego związku nie dzieje się. Jest zwykła monotonia.