Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyrachowana brunetka

Rozbiłam kilka związków i nie odczuwam skruchy

Polecane posty

Gość dgdklks
Mój mąż ma jedną zasadę "w pracy chujem w kawie się nie miesza" :) Kto tym się w życiu kieruje, nigdy nie ma kłopotów w pracy, bo gnoju sobie narobić można łatwo.

bo chyba szczęśliwej rodziny i dzieciństwa to nigdy nie zaznałaś - szkoda mi Ciebie....

Gość brrrrrrrr
Wiesz co brunetko, tak się zastanawiam po co to wszystko piszesz? Chcesz się w jakiś sposób docenić?

Widać, że złość was bierze. Można mieć romans z żonatym facetem. Wasze wypowiedzi nawet najbardziej chamskie mało mnie interesują. Dla czego mam być dziwką czy szmatą? Powód, bo mam romans z żonatym? Przecież on wie co robi. Jest dorosły i wie, że jak zaczyna romansować z kobietą nawet słownie to zdradza swoją żonę.

Gość dgdklks
czy zdradza? Niekoniecznie :) Ja z mężem kiedyś żyłam w otwartym związku i nabywaliśmy różnych doświadczeń, a potem sobie opowiadaliśmy. Idiotki myślały, że mu się z żoną nie układa hahaha:D

Nazywaj to jak chcesz. Widać, że niektórzy bardzo ostro wypowiadają się o romansie z żonatym. Tyle, że taki facet zawsze może odmówić. Ja go nie zmuszam pod groźbą!!! On sam decyduje się na romans czy na zwykły filtr. Widocznie nie każdy mąż ma to co by chciał mieć....

Gość anka44
ależ ty jesteś naiwna "brunetka"a piszesz jak blondi,aż mi sie smiac chce,a zarazem zalosna do bolu, poprostu zaden facet nie chce cie na stale,chyba nie grzeszysz uroda i wnetrzem,a faceci jak to faceci ,jak znajda chetna na pieprzenie i wiedza ze nie musza miec zobowiazan,chetnie korzystaja z takiego worka na sperme,zonaci rowniez chwilowo znudzeni swoim małzenstwem,ale zawsze wracaja do swojej zony bo z nia nie tylko mozna sie pieprzyc ale rowniez porozmawiac,przytulic sie,itp....ale ty takich rzeczy nigdy nie mialas i raczej sie jak widze sama nie spodziewasz miec trafiaja ci sie glownie zonaci ktorych stawiam ze zonki olewaja i szukaja osdkoczni w takich dziewojach jak ty,czyli latwych i nie robiacych problemow na przyszlosc a twoj post odczytuje jako wielki krzyk rozpaczy za miloscia,ktorej nigdy nie zaznasz bos pusta za az mi cie zal

Gość malediwyyy
""autorko głupia suko przyjdzie czas,że wydasz się za mąż i będziesz miała dzieci, wtedy też zjawi się jakaś dzi**a co zabierze ci chłopa"" :D zgadzam się z Twoją wypowiedzią ;)

wątpliwa satysfakcja - żonatego pierwsza lepsza idiotka może uwieść, zwłaszcza na przelotny romans - bo to znudzony życiem codziennym, zmęczony dziećmi, ta sama kobieta od 10 lat, wiec to żaden wyczyn, że ci wskakują do łóżka zwłaszcza, że potem wracaja do żon, więc odbijaniem teo bym też nei nazwała, ot wyszaleją się na tobie i tyle jakbyś napisala, że wszyscy się dla ciebei cchą rozwodzić, to może by to zrobiło jakieś wrażenie, może ktośby się nawet zapytał jakich perfum używasz albo czy nosisz stanik - a tak? to jakbyś się chwaliła, że pomachałaś psu kiełbasą i do ciebie przyszedł a potem motywowala to faktem, że przyszedł, bo taka zadbana byłas i z własnym mieszkaniem po rodzicach jak facet chce cie przelecieć, to wierz mi, jakie nosisz buty i czy się sama utrzymujesz go raczej mało obchodzi ;) oj głupia, głupia :D

Nie zmuszam faceta do romansu ze mną. Po prostu jestem miła i rzucam pochlebne słowa. Jeśli facet nie dostaje tego, co chce w domu od własnej żony to idzie do innej. Taka jest prawda, a ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Dorosły facet to nie dziecko i ma swój rozum.

nienawiść do facetów :-) ? tak jak pisałem mniejsza o nich co z rodzinami kobietami i dziećmi - może jednak odważysz się coś z sensem odpowiedzieć?

Ale nie wiem czym sie chwalisz? Tym ze uwodzisz znudzonych mezow? rzeczywiscie ambicje masz siegajace nieba :D sztuka jest uwiedzenie wartosciowego mezczyzny a nie znudzonego mezusia ktory szuka odskoczni.

autorko, nie rozumim po co taki temat założyłaś, chwalisz się? chyba nie ma czym żalisz? -to wspolczucia nie znajdziesz a tak serio... rob co chcesz, zaraz odezwa się zdradzane żony, ktore Ci pojadą, ale olej to zgadzam sie z Towimi niektorymi postami, jestes wolna, nie oklamujesz swojego faceta/meza, a skoro facet wchodzi w taki uklad to tego chce i ma swiadomosc konsekwencji, baw sie dobrze:P

Gość dgdklks
Facet to facet, musi czasem coś świeżego i obcego na boku puknąć, a że to akurat jesteś Ty, to przynajmniej nie dorabiaj sobie ideologii do swojego postępowania, że tak łatasz dziury w czyimś związku, bo facetowi czegoś brakuje, bo tak nie jest. Jeśli facet na co dzień je w wykwintnej restauracji, to czasem po prostu ma ochotę napić się wody z kałuży ;) Mam nadzieję, że zrozumiałaś przesłanie

Zabawna jesteś. Napisałam wstępnie, że nie chce się z żonatym wiązać i być z nim w związku. Bo taki "bohater" nie jest mi potrzebny. Zdradził swoją żonę, zdradzi i mnie. Proste i logiczne. Interesuje mnie przelotny filtr. Nie chce stałego związku, ponieważ nie interesuje mnie taki układ. Człowiek ma różne poglądy i wymagania. Mnie taka przyszłość nie interesuje. Może to wyrachowanie połączone z egoizmem, ale dobrze mi z tym.

Gość anka44
jasne hahaha dobrze ci z tym i chwalisz sie na kafe,jakby ci bylo dobrze tobys nie musiala pisac wszem i wobec na jakims poratliku,TO TWOJ WIELKI KRZYK ROZPACZY

Jeśli facet je w wspaniałej restauracji to musi być idiotą żeby pić wodę z........ Najczęściej to żyje w średnim lub oklepanym związku gdzie jedyna przyjemnością jest wyjście dzieciaków i żony i pozostawienie go samego. Twoja teoria a raczej porównanie jest płytkie

Gość anka44
a prawda jest taka ze nikt cie nie chce na stale wiec wmowilas sobie i nam probojesz ze to twoje szczescie takie podkladanie sie pod kazdego na pstryk,zalosna jestes

Gość brrrrrrrr
Jak dla mnie jesteś zwykłym workiem na spermę. Jeżeli mój mąż by chciał, niech korzysta to się nie zmydli, a i tak wróci do dzieci i nas będzie dbał, spędzał święta. A Ty "worku" SAMA

Gość dgdklks
Ty sobie tłumacz to jak chcesz, w końcu co Ci zostało? :) Ja doskonale wiem jak do takich dziewczyn podchodzą żonaci mężczyźni, bo mam takiego atrakcyjnego męża w domu. Układa nam się nadzwyczaj dobrze, ale on jest tylko mężczyzną :)a ja wyrozumiałą, najlepszą żoną, jaka mogła mu się trafić :)

kiedy autorka ma racje, również nigdy nie miałam skrupułów, ani problemu z przyznaniem, ze jestem egoistka, mało tego, gdyby jakas kobieta chciala wyrwac mojego mężczyznę - a wiele próbuje w końcu maja do to prawo - i udałoby sie jej, niech go sobie bierze, ja juz bym go nie chciala :)

Tak już to kiedyś od jednej histeryczki usłyszałam. Kiedy napadała mnie na parkingu. Jak to ja mogłam zabrać ojca jej dzieci. Odpowiedziałam dyplomatycznie "Ile on ma lat? 15 nie wie co robił? Nie interesują mnie twoje dzieci czy twój żal wiedziałaś za kogo wychodzisz". Tak stawiaj sobie swoją teorię, że jestem sama i nikt mnie nie chce. Zabawna jesteś, ale jak już pisałam nie jest mi to potrzebne. Jeśli chciałabym faceta to z czystym kontem nie z bachorami z pierwszego małżeństwa i znerwicowaną żoną:-))