Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyrachowana brunetka

Rozbiłam kilka związków i nie odczuwam skruchy

Polecane posty

Gość moim zdaniem facet powinien
miec swój rozum. jak go ma,to nie poleci na kazde skinienie. To po pierwsze. Po drugie- co za przyjemnosc miec romans z malowartosciowymi facetami, ktorzy sie latwo daja zbajerowac i rownie latwo kopnąć i ktorzy potem skamlają wracając do zony. Chyba nie masz zbyt wygórowanych ambicji - poderwac kogos takiego jest latwo , ale po co - i co za satysfakcja? Romansowac z odrzutami gorszego sportu? mnie by bylo szkoda czasu na cos takiego

Gość oł je bejbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyrachowana brunetko zastanawiam się po co zalożyłaś drugi wątek o tym samym? skoro tak usilnie chcesz się tym pochwalić, to jest tylko potwierdzenie tego, że chcesz się podbudować. Zresztą na samym początku drugiego wątku sama stwierdziłaś, że jes to Twój sposób na podbudowanie. wiec nie pisz teraz ze nie chcesz sie dowartościować

To mezczyzni niszcza swoje zwiazki a Ty nie masz powodu czuc sie winna w takich sytuacjach. Nie doszukalam sie w tym temacie zadnych kontrowersji.

Gość monia30xxx
dlaczego miałabyś odczuwac skruchę? facet swój rozum ma jest dorosłym człowiekiem jeśli chce z Tobą być pomimo że ma żonę...to on jest palantem, to on zdradza, on oszukuje. Tak jak powiedziałaś są śmieszni...sama jestem mężatką i już nieraz żonaci próbowali mnie podrywać, proponowac seks bez zobowiązań...są podłymi draniami bez uczuć. Kobiety które wybaczają zdrady są nierozsądne i tak naprawdę same siebie krzywdzą...facet jak raz zdradzi to zrobi to i drugi i trzeci raz. Po co być z kimś takim, z kimś kto oszukuje i kłamie, z kimś dla kogo liczy się tylko to co on chce. Miłość tu nie ma nic do rzeczy...jesli zdradza to nie kocha i taka jest prawda!!

Gość gość
Jednego jestem pewna: nie uwodzisz ich za pomoca smsow lub emaili, bo Twoj styl i literowki doprowadzaja do szalu, zwlaszcza ten 'filtr' zamiast flirt. Widac, ze jestes zakompleksiona, niedouczona panienka, ktora ma problemy ze stworzeniem normalnego zwiazku, bo musialaby sie przestac puszczac. Moj maz ma za duzo klasy na takie zdziry :)

Gość gość
Ktoś Cię musiał nieźle skrzywdzić autorko, skoro jesteś taka wyrachowana...żal mi Ciebie. Ciekawa jestem czy masz wokół siebie przyjaznych ludzi, pewnie nie...A nie boisz się że kiedyś w związku ty będziesz zdradzana ?