Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Kolejna podwyżka biletów ZTM w Warszawie. Cieszycie się ?

Polecane posty

@ j.w >chodziło o relacje średnich zarobków do ceny biletu< bravo, wygrałeś wycieczkę komunikacja miejską w niemczech kupuje tygodniowy lub pożyczam od rodziny na okaziciela - śląski tygodniowy to zdzierstwo @deliciousones Marcello to gdzie? Ja łaziłem na Stawową, do knajpy z piraniami przy PKP, zaszczanego Akantu, Red Pubu na Słowackiego, tej już nieczynnej knajpy w piwnicy przy rondzie Wolności, zaliczyłem chyba wszystkie knajpy i speluny w rejonie aresztu, Warszawskiej i Jagiellońskiej a i jeszcze jakaś paskudna na rogu Mickiewicza i Słowackiego

Gość deliciousones
Do Akantu tez chodzilismy:) Wlasnie Marcello to taka speluniasta knajpa, ale jaka to ulica? Jakby uliczka raczej, taka prawie rownolegla do Mickiewicza. Jakbys wychodzil ze Stawowej w kier. Emipku, to po lewej stronie na rogu byl (jest?) salon fryzjerski, wiec Marcello jest nieopadl za tym rogiem. Byc moze tam byles. Speluna taka :D Ale nabita swego czasu studentami. Miala jakis taki swoj dziwny klimat ta knajpa :D No i blisko dworca PKP, co tez nie bylo bez znaczenia ;)

Gość deliciousones
W piwnicy? Ja w okolicy pl. Wolnosci kojarze Chimere. I na Sokolskiej (?) Fortepian bodajze.

Gość alronim
pewnie, tak - używaliśmy ksyw na knajpy

Chimera właśnie - cholerny ZUS ja wykończył, panie nie pałaciły składek :)))) fortepian coś mi mów, ale jakoś słabo - widocznie był na końcu pielgrzymek

Gość deliciousones
Jakos z czasem na fortepian mowiono takze Lustro :D Studiowales na USl?

Gość deliciousones
To ja jakos po sasiedzku, pod nr 11.

Gość deliciousones
Dokladnie tak :)

obiboki! słoneczko, smród rawy i wino a myśmy grzecznie złazli z widoku wykładowców i pili po parkach

Gość zaneta90hrubieszów
przeprowadź się do Hrubieszowa tu miejski po 2 zyle

Gość 764532234567876
a bufetowa daje największe premie swoim urzędasom, non stop także podwyższa im pensje no ale warszawiacy głosują na PO, bo przecież jaki to byłby wstyd na kaczora głosować niedawno było podwyżka, teraz wchodzi druga, a juz zapowiadaja trzecia, gratulacje

Gość hjjkghkjghl
PO nie ma tu nic do rzeczy, Gronkiewicz Waltz przeciez cen nie podnosi, tylko ZTM. Tłumaczą się nowymi zakupami tramwajów , autobusów no ale kurwa podnosic co rok ceny biletów o kilka zł ? :O lepsze bylyby stopniowe powolne podwyzki idące razem z wiekszym wynagrodzeniem.. tu wyzej ktos dobrze zauwazyl ze zagranicą bilety są drozsze ale oni jednoczesnie duzo wiecej zarabiają, wiec taki bilet za 10zł dla Niemca to jak dla nas chleb za 1,5 zł. Ja gdy bylam na wakacjach w dwoch krajach zachodnich przezylam maly szok gdy musialam kupic bilety dla siebie , chlopaka i kolezanki :O tyle to dniówki mam w pracy eh