Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia & 1

Kto ma ochote popisac ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 1

Grudzien . swieta za pasem , nastroje gwiazdkowe i wszyscy mysla o prezentach albo robia porzadki. Jakies refleksje w zwiazku z mijajacym rokiem ?

Gość bo życie jest
krótkie a z roku na rok coraz krótsze

Gość a ciagle jestem prawikiem
yupiiiiii !!! :D

Gość pomyślałam w tym
momencie o ludziach starych, chorych i samotnych...

Dobrze się zaczął (myślałem że w końcu poznałem odpowiednią dziewczynę), beznadziejnie się kończy (dziewczyna poszła z innym, a ja zostałem sam i mam pogłębiającą się depresję)

Gość Zuzanna Amelia & 1
U mnie niby duzo sie dzialo ale ostatecznie nic sie nie zmienilo. Moze nastepny bedzie bardziej stabilny.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Zuza... A co ?

Gość zuza chcesz arbuza
:D

Zuza,a nic: topic jakoś tak podszywem zalatywał.Co Ci się tak na podsumowania zebrało? ;) Tak BTW,to czy mi się zdaje czy cenzura usunęła wpis Sierściucha? Pamiętam chyba o czym było;jak ona jest stara (wiadomo co),to ja chyba powinienem już do trumny się kłaść :P Z tego i innych powodów uważam,że za wcześnie na podsumowania,nawet tegoroczne ;)

Gość Zuzanna Amelia & 1
Fakt . Byl tu wpis Kusltury i zniknal... No co jest do cholery...? Dlaczego uwazasz ze za wczesnie na podsumowanie roku ?

"Fakt . Byl tu wpis Kusltury i zniknal... No co jest do cholery...? Cenzura :D "Dlaczego uwazasz ze za wczesnie na podsumowanie roku ?" Bo jeszcze cały grudzień przed nami i jeszcze sporo się może wydarzyć; ja w jednym roku np. niezłą laskę wyhaczyłem juz po 1 grudnia ;) "co roku zostawiam pusty talerz dla bruneta i nic " A czysty chociaż? ;)

Jeszcze w grudniu wiele się może zmienić. ;) W każdym razie ja jestem w miarę zadowolony z tego roku, robię postępy. I zamierzam znowu napisać podsumowanie roku dla prawików.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Dla mnie ten rok przypominal letnia burze. Grzmialo , huczalo ale tylko troche popadalo i przeszlo. Za to grzmotow bylo sporo.

Dla Fiku rok był burzliwy. Zaczęło się od wzdychania do bruneta w okularach, później brunet zdjął okulary, a następnie pojaśniały mu włosy. Na koniec roku znów mu pociemniały.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Na sylwestra brunet moze zrudzieje.....

Ja nigdy w dorosłym życiu nie miałem. ;) Ale jak mam iść na mróz, to wolę siedzieć w domu.