Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shjdskljdfnmf

Kolejne z cyklu,nie napisal,co robic xd

Polecane posty

Gość Shjdskljdfnmf

Hej,mam kolege,w sumie bardzo dobrego koelge,podrywacz,ja mu powiedzialam ze nic z tego ze mna,ze tylko jako kolega to owszem,niby rozumial ale dalej probowal,jechal na impreze,a ja w zartach powiedzialam,zeby mnie nie zdradzal,a on wzial to na serio i powiedzial,ze jestem jak pies ogrodnika i jakies waty do mnie,mi sie glupio zrobilo.powiedzial,ze odezwie sie jutro,nie odezwal,napisal dzis,odpisalam,no bo kolega,nie lubie strzelac fochoow zreszta.a on nic.mam wrazenie ze dzis tylko napisal po ze chcial sprawdzic czy jestem zla i czy odpisze i pewnie ma mnie za kolejna naiwna idiotke,ale co to to nie.jak powinnam teraz sie zachowac,jak on sie odezwie.

Gość Dziewczynko puknij sie w głowę
Sama napisalas, ze w zartach. A jak nie w zartach to tez piszesz, ze to kolega. Kolege chcesz sprawdzac? Dziewczynko puknij sie w glowe i dorosnij

Gość Sm,dsmfdK
Klania sie czytanie ze zrozumieniem,napisalam,ze w zaratach i dlatgeo ja nic nie mam do niego,ale on tego nie zrozumial,wzial to na powaznie i ma z tym jakis problem.tylko ze zarty zartami ale ja sie dam sie traktowac jak idiotke,nawet jako kolezanka.

Gość Sm,dsmfdK
Bo go znam i znam jeg zagrywki,duza role gra to,ze ona zawsze zwala wine nie dziewczyny tak jak teraz i na mnie,ja zazartowalam,a on ze pies ogrodnika,ze nie wiem czego chce,a to on sam taki jest.on po prostu jest przyzwyczajony,ze dziwczyny za nim lataja i samew chdza i jeszcze go przepraszaja i pewnie mu nie pasuje,ze ja tak teraz nie robie,lubie go bardzo jako kolege,ale nie dam z siebie wlasnie zrobic takiej kolejnej.....ktora kleci na jego zawolanie,nie rozumiem sensu tego jego sms,chcial sprawdzic czy mam focha czy co?

Gość Sm,dsmfdK
Up

Gość Ewnmdfm
Up

Gość MariAnnna24
na facetach się nie wyznasz ale jesli mu sie podobasz a nie chcesz mu dac dupy to cie oleje napewno oni tacy sa i JUZ :P

Gość Ewnmdfm
Spoczko,dzieki

Gość Hjylaaaa
Mam podobny problem jak ty,napiszcie cos jeszcze.