Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjątkowo brzydki

Trochę się boję nie wiem czy dam radę ale muszę to zrobić

Polecane posty

Gość wyjątkowo brzydki

Trochę mi się w życiu nie udało pomijając wygląd nie mam szkoły ani kasy, jednym słowem nic pomyślałem co mi szkodzi pociąg zmiecie mnie w kilka sekund, niestety na bakier u mnie z odwaga nie wiem czy dam radę myślicie że w tej sytuacji tylko alkohol zdziała cuda ?

Gość wyjątkowo brzydki
Tylko w takim sensie że nic poza alkoholem nie chce brać, nie mam nawet możliwości

Pociag zmiotlby cie w ulamku sekundy. Nie w kilka sekund. To tyle ode mnie w tym temacie

Gość wyjątkowo brzydki
No dobra wiem, wadze nie będzie mnie na szczęście ludzkości i nie tylko już nie długo

Msalice17 kto zartuje? Tez myslalam o pociagu... I nie tylko o tym. Ale odwagi brak

Gość oj tak
ja tez nie raz sie uzalalam nad soba glowa do gory nie wszystko jest zle jak sie wydaje czasem musi byc bardzo zle zeby bylo dobrze

daj sobie spokoj z tym bo do kalectwa sie doprowadzisz i pozniej bedziesz leżał jak roslina i nawet nie bedxiesz sam mogł sie zabic. Jesli chodZi o szkołe to jest tyle bezpłatnych szkoł trwają ok. 2 lat np. TECHNIK LOGISTYK, INFORMATYK albo ckp. A co do wyglądu popracuj nad sylwetką jakies cwiczenia. Ja tex mam doła cały czas ryczę i tak kiedys umrzesz znikniesz stad poczekaj jeszcze ja czekam jeszcze może cos sie zmieni

Gość @zielona
chyba cie opuscilo, baranie, jesli wyglad dla ciebie to cale zycie i od tego zalezy szkola i kasa to jestes naprawde zalosny.szkole mozesz miec jesli sie postarasz a kasy za granica pelno tylko trzeba wyjechac i wziac sie do roboty.dziwne ze masz odwage rzucic sie pod pociag a nie masz odwagi isc do szkoly czy wyjechac z PL no ale jesli uwazasz ze zycie nie ma sensu jesli nie masz urody top modela i milionow euro na koncie to chyba tylko pociag zostaje popatrz na innych ludzi zamiast p.....c od rzeczy, innym tez sie nie udaje i zyja

Gość @ zielony
Może nie mają odwagi ?

Gość marylkaaa5566
tez jestem brzydka,bez szkoly i kasy.witaj w klubie.

Gość @ zielony
Czemu nie masz szkoły, przez chorobę?