Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zemsty..

jutro udupie mojego kochanka

Polecane posty

Gość frtere
akurat turki są w całej europie więc obojętnie jakie to było państwo , handlują skardzionymi rzeczami najczęściej , znajomemu chciał opylić kurtke skórzaną więc nie będę się tłumczyć gdzie i jak usłyszałam żeby za wszelką cenę udowodnić nie chcesz to nie wierz :D

Gość Rozbawiony_z_rana
No chyba że byli Turcy Polskiego pochodzenia, będący w związkach z Włoszkami, którzy studiowali na Oxfordzie :D:D:D:D - Czas Zemsty a nie jesteś pewna że chodzi o 400 Lirów ?? :D:D:D

Gość haaaaaaaaaaaaaa
Kolejna kiepska prowokatorka. Albo ta sama ;). Niunia, te Turki to po turecku ze sobą rozmawiają, prawda :D? Tak jak Polak z Polakiem, choćby na Antarktydzie - będą się posługiwać językiem polskim, a nie dialektem eskimosów :D. Stąd pytam skąd Ty taka w tureckim uczona :D?

Gość Rozbawiony_z_rana
Uciekła z haremu Sułtana to wie :D:D:D

Gość haaaaaaaaaaaaaa
Osz kurde, tego jeszcze na kafe nie grali... Tylko czekać tematu 'uciekłam z haremu' ;).

Gość czas zemsty..
Dla was wszystko jest prowokacja. Nie musicie mi wierzyc, mam na to wyjebane szczerze mowiac. I on mi nie da 400 euro za dupczenie, bo ja poprosilam go zeby mi pozyczyl i on mysli, ze ja mu oddam. Robie to dlatego, ze jest chytrym skurwysynem i nalezy mu sie.

Gość haaaaaaaaaaaaaa
Ta, pożyczyłaś -po czym piszesz, że to będzie zapłata za dupczenie :D. Prześledź swoje posty od początku ;). I naprawdę weź sobie do serca rady Rozbawionego - na kartce zapisuj wszystko na przyszłość :D.

Gość czas zemsty..
Jak go poznalam mialam 20 lat, byl moim pierwszym facetem, co jeszcze bardziej boli przez to co mi zrobil i robi nadal. Nie jestem zadna kurwa, od miesiecy nie mam nikogo bo nie potrafie juz zaufac zadnemu facetowi, tzn ze on byl moim pierwszym i jak dotychczas ostatnim. Wiem, ze bylam glupia, teraz nie reaguje na zaczepki chlopakow na ulicy, bo wiem jacy sa w wiekszosci wlosi. Ale wtedy tego nie wiedzialam, bylam naiwna i uwierzylam mu za co teraz palce. On potrafi wyzywac mnie od kurew, mnie ktora nigdy innego poza nim nie miala. Nigdy niczego mi nie dal nie utrzymywal mnie, niczego od niego nie dostalam by mial prawo tak mnie nazywac. Teraz jak sobie zaplaci 400 euro przynajmniej bedzie mial powod, by mnie tak nazywac. Nie obchodzi mnie zdanie tych co tu mnie krytykuja, nie znacie mnie. Poza tym wydaje mi sie, ze w wiekszosci pisza to faceci, ktorzy sami doprawiaja rogi swoim kobietom.

Gość ajamysleze
dajcie już jej spokój, dla Was wszystko to prowokacje... autorko ja bym się aż tak nie poświęciła żeby do seksu doprowadzić... raczej do gry wstępnej, rozebrałabym go itp i nagle musiała wyskoczyć do toalety... a jego poprosiłabym o przyniesienie czegoś z kuchni żeby zdążyć zakosić tel do łazienki. i w sumie chyba z jego tel zrobiłabym sobie zdjęcie i żonce wysłała mmsa, żeby uwierzyła, że mężuś nie taki wierny jak jej się wydaje...

Gość haaaaaaaaaaaaaa
Nie wszytko. Ale ten temat ewidentnie grubymi nićmi szyty :D. Aż tak naiwna jesteś, żeby tego nie widzieć?

Gość czas zemsty..
Przeczytaj se depilu pierwszy post i przestan mnie wkurwiac. masz capanie cytuje moje slowa z pierwszego postu "do tego powiedzialam mu, zeby pozyczyl mi 400zl, bo mi sa potrzebne. oczywiscie mu ich nie oddam, zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie." On mysli, ze to pozyczka a ja mu tych pieniedzy nie oddam, mial mnie za kurwe wiec kurwa bede i jak kurwa dam sobie zaplacic.

Gość czas zemsty..
ajamysleze.... wierz mi, ze ja nie chce z nim niczego robic, ale troche sie obawiam zrobic tak jak mi radzisz. Nie moge do niej pisac jak on bedzie jeszcze u mnie bo sie poprostu boje, ze moze mi cos zrobic. tak samo jak do seksu nie dojdzie to sie domysli, ze cos kombinuje.

Gość ajamysleze
jak to nie wszystko, tu na kafe chyba nie ma tematu w którym połowa postów to nie byłoby wyśmiewanie, że temat na pewno jest prowokacją... przecież takie sytuacje się zdarzają, bez względu na to czy akurat autorka kłamie czy nie, więc można odpowiedzieć co się na ten temat sądzi a nie węszyć prowokacje ;)

Gość xxx*
ale skad on weznie 400 zł polskich ? skoro to italianiec

Gość stull
Popieram, daj mu nauczkę.

Gość ajamysleze
hmmm to skoro się go boisz to może zaangażujesz w to jeszcze jakąś osobę? która byłaby gdzieś przyczajona za drzwiami w razie gdyby miał Cię skrzywdzić? bo bez względu na to czy do seksu dojdzie czy nie to on może się połapać że wzięłaś telefon, choćby zauważyć...

Gość czas zemsty..
ale z tym zdjeciem z jego telefonu to dobry pomysl. moge zrobic zdjecie jego telefonem a potem napisac jej, zeby zobaczyla w telefonie w zdjeciach.

Gość haaaaaaaaaaaaaa
No przecież sama zacytowałaś, że będzie to opłata za seks, więc o co Ci chodzi - mam rację :D.

Gość haaaaaaaaaaaaaa
"zaplaci sobie za jutrzejsze bzykanie." żeby nie być gołosłowna :D

Gość beza%
xxx* "ale skad on weznie 400 zł polskich ? skoro to italianiec" ? No skad?

Gość czas zemsty..
Nie mam takiej zaufanej osoby. On raczej sie nie zorientuje, ze wzielam jego telefon. Zawsze jak przychodzil zostawial portfel, klucze i telefon w kuchni na stole. Potem w sypoialni zawsze kazal mi zamykac drzwi, bo mam dwa koty i on sie boi, ze go podrapia. Wiec wyjde niby siku i wtedy z kuchni zawale telefon i w lazience wezme numer. Mam nadzieje, ze nie bedzie wylaczony . wiem ze jak bedzie wylaczony moge wlozyc swoja karte sim i wtedy pokaza mi sie numery zapisane w pamieci telefonu. obawiam sie tylko czy nie bedzie mial zapisanych numerow na karcie sim a nie w telefonie.

Gość stull
Weź jego telefon i zrób fotkę swojej"pusi" a potem wyślij do żony z jego telefonu

Gość xxx*
xxx* "ale skad on weznie 400 zł polskich ? skoro to italianiec" ? Ponawiam pytanie.

Gość odpowiedź masz na poprzedniej
stronie. Parę osób już o to pytało.

Gość czas zemsty..
odezwe sie wieczorem teraz ide gotowac obiad, trzymajcie kciuki za mnie, zeby sie udalo wszystko jak zaplanowalam.

nie wiem nawet czy to numer do niej, tzn jest jej imie ale przed imieniem byla duza litera M. Nie zrobilam zadnych zdjec, normalnie tak mi sie rece ze strachu trzesly, ze wyjdzie z pokoju i mnie przylapie. Wychodzilam trzy razy niby siku, balam sie ze zacznie cos podejrzewac. Mial wylaczony telefon i nie potrafilam go wlaczyc, pozniej mi wyskoczylo podac pin. wiec wlozylam swoja karte, potem nie umialam nic znalezc w tym telefonie, bo byl dotykowy i nie wiedzialam jak szukac. w koncu znalazlam rubryke i jej imie bylo perzed litera M. Dzwonilam do niej juz 3 razy z numeru zastrzezonego ale nie odbiera. Nie wiem co robic teraz, jak wysle jej wiadomosc bedzie miala moj numer.

doradzcie co robic. zazdzwonilam z prywatnego numeru i w koncu odebrala, jestem 100% pewna, ze to ona, poznaje po glosie. co robic?