Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobry pomysl na prezent

zestawy prezentowe z avonu - i inne obciachowe prezenty

Polecane posty

zestawy kosmetyczne gotowe. jesli samemu sie dobiera kosmetyki badz sa to dobrej jakosci kosmetyki to jestem na tak, ale jesli to sa supermarketowe taniochy, to siara (oczywiscie jesli ma sie fundusze troszke wieksze, bo jak sie ma malo kasy to wiadomo ze kazdy prezent jest mily, ze ktos mimo wszystko chcial sprawic przyjemnosc)

Gość MeganeeLokja
Nie pisze sie "fundusze". Fundusze to nie pieniadze, tylko nagromadzone srodki pieniazne np na czeku. zly kontekst.

Gość kasitek12
avon to w ogóle porażka a co dopiero na prezent

dlaczego zły kontekst? nagromadzone srodki pieniezne ktore mozna przeznaczyc na prezent

Gość gvfdf
Nie cierpię tych smrodów z Avonu! Niektóre perfumy nadają się na prezent chyba tylko dla ludzi bez nosa!

Gość Mikusielska
Bzdura! Dostalam swietny zestaw z avonu do mycia twarzy i juz widac efekty i nie jest to zaden bubel.Swietne zele pod prysznic dzieki ktorym goja sie szybciej wszelkie wypryski na ciele.Autor topiku powinien sie zastanowic czy swieta sa tylko dla prezentow czy do swietowania z bliskimi

Gość Mikusielska
I narzekanie ze tanie. To prezent ma kosztowac minimum 200 zl i byc z chanel?

Nie znoszę Avonu. Może ja tak trafiłam, ale nic stamtąd nie nadawało się do użytku. Ostatnio dostałam perfum - z pracy - i zapach kojarzy mi się z tanimi, ruskimi perfumami. O-hy-da!!!

Gość dewdrwe3rfe
avon ma fajne i tanie perfumy

Zestawy prezentowe to obciach sam w sobie - wołają "nie chciało mi się skompletować Ci zestawu z tych rzeczy, które wiem, że lubisz. Poszedłem na łatwiznę i wrzuciłem byle co do koszyka. Nie interesuje mnie, co jest we środku, byleby dość ładnie wyglądało"

Dostałam niedawno w pracy jakiś kwiatowy "zapach" z Avonu - nie wątpię, że niedrogi, ale takiego SMRODU dawno nie wąchałam. Wolałabym dostać olejek eteryczny za 5zł

Gość Mikusielska
Meska rzecz co racja to racja eh te kobiety. perfumy to moze sa brzydkie ale zestawy jak najbardziej ok.

Gość dewdrwe3rfe
oj jesli chodzi o perfumy to sa trwale! bardzo trwale, wiele razy przeplacalam na te drozsze perfumy i w ogole nie bylo ich czuc a avon rewelacyjny i zapachy nie sa zle

Gość Mikusielska
Nie wiem jak perfumy ale zestawy do mycia ciala sa warte zakupu

Gość hahahahahabuhahaha
mnie osobiście avon uczula skóra złazi mi płatami a perfumy wywołują napad kaszlu !

Gość hdthhhhdh
dziwi mnie tyle negatywnych opinii. Avon ma bardzo ładne perfumy np. little black dress czy perceive a mojej mamie kupiłam w zeszłym roku naszyjnik z avonu i jest zadowolona,nosi go prawie codziennie mam też fajny błyszczyk z avonu słodko pachnie i nawilża usta oraz olejki do ciała różany i taki ze złotymi drobinkami,rewelacja jeśli idzie o zapach mama mi je podkrada bo też jej sie podobają jedyny nietrafiony kosmetyk to cienie do powiek które sie zbrylają już po godzinie..tu mam porównanie z oriflame z którego mam podobnego rodzaju cienie i wytrzymują nawet 9 godzin a w ogóle to co sądzicie o oriflame? też obciach? bo ja prawie wszystkie kosmetyki mam stamtąd jako że mama jest konsultantką i mamy taniej. I ludziom w prezencie kupujemy często kosmetyki z oriflame,dałam już nie raz koleżance na urodziny czy to perfumy czy to żel pod prysznic i balsam

Gość hdthhhhdh
nawet teraz mam z oriflame zestaw perfumy i dezodorant sparkle in paris do podarowania komuś

Gość wredniucha01
Avon ma znakomite serum (czerwono szare opakowanie) - stosuję od dwóch tygodni - efekt niesamowity!!!

Gość Laura2233ei
Avonu nie znosze i nie zamawiam nigdy z niego kosmetyków. A jeśli chodzi o gotowe zestawy kosmetyków na święta to często takie dostaje i czesto mi sie przydaja ,ale wolałabym dostać coś bardziej oryginalnego bo kosmetyki to moge sobie sama kupić i wiem jakie lubie,a jakich nie

Gość ej czarna izabella
nie pisze sie 'we' w tym kontekscie buraku

Gość Laura2233ei
A poza tym to mało wysiłku sie wkłada w taki prezent , bo wezmie sie gotowy zestaw i tyle... A jak już sie kupuje kosmetyki to jakoś faktycznie można dobrać np jakiś droższy krem

Gość Laura2233ei
Mnie się najbardziej podobają oryginalne i ładne prezenty np jakiś obrazek namalowany w jakiś fajny sposob ,albo jakaś ładną figurkę co by pasowała do mojego pokoju Ale to musi być coś nietuzinkowego , nie lubię brzydkich figurek czy maskotek co sie beda tylko kurzyc

Gość Mikuleska
No kazdy ma swoj gust ja wam polecam z avonu zel do mycia twarzy naturals mak i rumianek. bomba

Gość Laura2233ei
z firm ,, tego typu" cenia tylko Yves Rocher. Mają świetne kremy

Gość Laura2233ei
Sczegolnie Inositol przeciw zmarszczkom mimicznym . Świetny dla dziewczyn po 20-stce . Miałam minimalne zmarszczki pod oczami , po tym kremie nie mam żadnych

Z Oriflame też dostałam jakiś nietrafiony prezent od koleżanki - konsultantki. Zresztą ja używam raczej naturalnych kosmetyków, a nie chemii, więc Avon i Oriflame odpadają, a co do perfum, wolę sama wybierać sobie zapachy które mi się podobają. Właśnie przypomniało mi się jak się nazywał stary zapach Avonu który był smrodem stulecia - Flower (Cynthia Rowley). Chyba już nie jest produkowany, a jeśli tak, to powąchajcie i spróbujcie powtórzyć, że Avon ma dobre perfumy...

Gość RenatkaO85
też sama mam dużo kosmetyków z avonu, głównie balsamy, żele pod prysznic ale i kremy, lakiery do paznokci... i na prawdę nie narzekam... oczywiście można na klasyczny krem wydać i 300 zł ale po co skoro ta jakość jest wystarczająca :) dla swojej przyjaciółki kupiłam ostatnio zestaw kosmetyków w koszyczku i do tego zamówiłam lusterko z grawerem - była mega ucieszona :) wszystko fajnie się nawet kolorystycznie zgrało i ładnie wyglądało :) a lusterko zamawiałam na www.crazygift.pl :) polecam i te stronkę i kosmetyki z avonu!