Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Brak anala w związku to jedna z przyczyn zdrady.

Polecane posty

Gość pobierampliki
Może i tak, ale podszywanie się pod czyiś nick wypowiedzią z godz. 14:08 jest żałosne Acordeonie :D:D

Gość acordeon
jestem tak ograniczony,ze to dopiero tu na tym forum uzmysłowiono mi znaczenie słowa scat,riming,fisting oraz kilku innych zwrotów o których wcześniej nie wiedziałem

Gość acordeon
jakoś podszywanie nie bawi mnie zawsze pisze to co myśle pod powyższym nickiem bez względu na konsekwencje

Gość pobierampliki
Widocznie jesteś. Ale czy to moja wina??

Gość acordeon
prosze marysia uszatkowa sie odezwała witam panią serdecznie

Nie pisz do mnie intelektualny impotencje, bo bardzo nie lubię tego uczucia, kiedy muszę się pochylać na głupotą braci (:O) moich najmniejszych i do tego okazywać im współczucie i nie daj boże...zrozumienie. [rzygam na tęczowo]

Fejbuniu, wiem, ze to będzie dla Ciebie cios, coś troszkę jak to, ze Boga nie ma, ale to prawda wszystko. Vlog Florka jest lepszy od tag:my bag. :classic_cool:

Gość code to zboczona
istota

Gość ghhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrr ble
No drogi Autorze! Kupilam ostatnio w sexshopie takiego czarnego, trzydziestocentymetrowego. Chcesz anala? Zapraszam! Wsadze ci calego bez zelu. A jak ci sie spodoba to nastawie dziorke na twojego wrobelka. Umowa stoi?

Gość acordeon
anal jest wg mnie dla osób homoseksualnych chociaż jak w związku heteroseksualnym dwie strony chcą tak uprawiac seks to ich sprawa jedni lubią zonę inni teściową

Drogi Acordeonie. niejaki Lew Starowicz w jednej ze swoich prac opisał dokładnie zależność sfer erogennych tyłka męskiego i żeńskiego jako takie same. Główne sfery erogenne niczym się nie różnią i tak samo odczuwają. Doczytaj więcej fachowej literatury, to może przestanie ci się wszystko kojarzyć z homoseksualizmem, bo to z kolei świadczy o twoim ograniczeniu.... w całości :/

Gość twefgwergtfrwe
i co ci jeszcze mowi ? wszystko o swoim zyciu

Gość acordeon
tylko,że dupa nie wydziela naturalnego lubrykantu i trzeba stosowac sztuczne nawilzanie,a przy nieumiejętnym podejści do sprawy dochodzi do uszkodzeń błony wyścielającej jelito każdy kto chce niech sobie uprawia taki rodzaj seksu nie mam nic przeciwko ja wyrażam jedynie swoją opinię spróbowałem raz bo sama kobieta chciała też spróbowac i jakoś ani jej ani mi nie przypadło to do gustu

Infekcji można również dostać drapiąc się po nosie. Nie jest to żaden argument. Pochwa podczas penetracji również może zostać "podrapana" jeżeli nie jest odpowiednio nawilżona. Heh - ciekawe tematy macie z przyjaciółką :D:D:D

Bo pewnie źle to robili. Może potem przyjdzie tutaj ktoś, kto uprawiał seks analny naprawdę a nie tylko w wyobraźni i poinstruuje zainteresowanych. :)

Acordeon - kto się pizdą urodził, kanarkiem nie umrze. Stara prawda się potwierdza. My jakoś nigdy nie mieliśmy problemu z analem, a przynajmniej raz w tygodniu bawimy się w ten sposób. Moja żona nigdy nie miała obtartej dupy, nigdy nie miała infekcji a trwa to już kilkanaście dobrych lat, bo do gówniarzy nie należymy. Winą tutaj są raczej filmy, których ktoś się naogląda i udaje że wie o czym mówi.

Lewatywa jest obowiązkowa, przygotowanie pupy również, stosowanie odpowiedniego żelu, który nie tylko nawilża ale i chłodzi, wzmacniając doznania. Nie polega to również na "wjechaniu w pupę" od razu z całą siłą ale przygotowaniem pupy na takie zabawy. Dla tych którzy znają anal i czerpią z niego obopólna przyjemność, to nie jest nic trudnego. Dlatego również z drugiej strony - nie zawsze włożenie penisa w usta oznacza pieszczotę :/

Gość acordeon
przecież napisałem,że to jest sprawa indywidualna kazdego związku jedni to lubią inni nie jedni lubią przebieranki inni nie jedni są swingersami inni nie dopuszczają myśli o takim seksie