Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violka?

Niech mi ktoś wytłumaczy co z Owcą?

Polecane posty

Gość violka?

Ktoś kiedyś pisał ,że Owca po pijaku wpadła pod autobus.Po 3 miesiacach zmarła .Jakas wariatka teraz pisze .Czyzby ,to była ona ?

Gość Goppi
nie do Tworek ją zabrali a raczej jego bo to transwestyta był

Gość pewnaosoba
a dlaczego kiedys pisala tu madra osoba a dzis wariatka. co wy sobie nie wyobrazacie ze tym forum sie zyje? tak? a co - wyplata tu jest wyplacana za uczestnictwo? wy macie kuku na muniu tu wszyscy. naprawde. ktos tu ma zycie rozwalone. a taka osoba pisala tu w roku 2010.dalej? co wy wszyscy bredzicie - sami idzicie do psychiatry. ta osoba wyjechala i szukala pracy za granica. jestescie wy w normie? i koniec:(

Gość violka?
Jaki transwestyta??Była kiedyś nauczycielką. Zaczęła pić i wywalili ją z pracy .Póżniej padło jej na gar.

Gość pewnaosoba
niestety nie wiem o czym piszesz ta osoba o ile istniala to rok 2010 poszla. a od 2008 jedynie religia bo takie zycie miala. ale 2010 to byl wyjazd do pracy i koniec. i co wy sobie nie wyobrazacie? ze to jest ciagle to samo. a moja przesylka.?ja rodziny nie mialam jak wyjezdzalam biologicznej, braci spotkalam.jak moge byc ta osoba. jeszcze siostry przyszly.wielu ludzi. co mnie to wszystko tu obchodzi. ile ja tu rzeczy napisalam, ale o reli od 2011 styczen to nic. czasem cos tam- 2 lata to juz do widzenia i tyle. i koniec.ilez mozna. a to same bzdury i tak i tyle. i koniec:(

Gość pewnaosoba
jak moge byc ta sama osoba i koniec. i wszyscy mi pomagali i nie bylo najgorzej, ale chyba nie mialam taka byc. nie wiem. wszystko zle. musze to sobie przemyslec w kazdym razie przesylka bez miasta sie dowiem bo nie trzymam z panstwem. ach i tak mialam sklep a teraz co tam robie. ze po studiach do sklepu -nie ta historia. i sie dowiem - ze cos tam cos tam... nie , nie, nie - to mnienie interesuje w ogole. i tylko tyle ile mam miasto bo nikt mnie tam nie chce. a ja tam kogos chce? bez przesady. stare dzieje. a wszyscy postawili na katechetke w n.wiecie co...jak tu zyc.i takmam miasto ze ja nie, no i co?tak mi pasuje ta przesylka na adres tylko juz. a do b.to stala praca. no powinna tu i tu.nie damsie nikomu. co jamialam robic? jasieta przesylka nie rozwalilam. sama soba i tym co to sa nalogi i jak straszne sa. takiecos- ale konkretnie mi o coschodzilo. i nie tylko ale to ze nie dostalam przesylki i nic nie robie tylko obmyslam rozne rzeczy iszlag mnie trafil i tyle :(

Gość violka?
pewnaosoba Ty też masz coś z berecikiem TAK????

Gość pewnaosoba
no i tak sie w sumie rozwalilam ta i tak dalej katechetka w n. ktora mi sie sni ze chodzi ze mna tam czysiam. do szkoly i tyle. raz mi sie snila. 2 razy. i tu figura sie rozwalami jeszcze jedna rzecza. nie chce rozmawiac. teraz jest dobrze - prosze ten ZASZCZYT spakowac i wyslac i tyle. zaszczyt mnie spotyka dowiedziec sie ze jestem niepelnosprawna umyslowo.choc to skomplikowane i tyle. no i nie mam tego pisac bo znowu wszyscy na mnie. takie cos... bo w koncu chce to czy nie. no wlasnie i tyle. no jak polske murowac to to chce i tyle. w wieku omc 40 lat, wszystko rozwalone w ruine i tyle :( bez sensu:(

Gość pewnaosoba
gdzie jest moja przesylka????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
wiecie sieddziec i nic nie robic tez mozna. tylko co to ma byc? i z czego zyc? wolne datki taka prawda... bo co?jak to rozumiec? i tyle :( a praca to jaka- co ja mam sie i tak dalej w tej pracy... tu sklep z miasta i tyle. no to chce przesylke a tez sie nie dam bo bedzie ze zas tragedia, a nawet nikt sie nie pofatygowal. nie zalezalo? a jak ja nie bede taka toinni zaraz beda. a musze taka byc TAKI ADRES tez i tyle. bo to straszna przesylka sie dowiem.noale jaki ten moj adres jest? no taka prawda. i w ogole rozne rzeczy tu -co sie dzialo. to wszystko przeciez ma wplyw i tyle:(

Gość pewnaosoba
widzicie ja tego za bardzo chce. ja tego w sumie nie chce WCALEaleco robic. co mam do niemiec pisac? po co? dostalam odpowiedz. ale nie rozumiem co sie dzieje. nic po prostu przepadlosie dowiem. nie podoba mi sie to i tyle. a komu sie podoba.no coz... to wszystko i koniec :(

Gość pewnaosoba
cdn!!!!

Gość pewnaosoba
:(

Gość pewnaosoba
to jest wszytko przez te figure.ja sie juz poprawie teraz ale to nie jest wszystko. jak ograc rozne rzeczy ktore poszly - powinna byc gora dol i jest. a przesylka i miasto, gdzie jest? wszystko sie rozwalilo przez gwiazdy i poglady z gwiazd. kurcze i teraz ten brat i ja tam - bo mi poszly znowu te gwiazdy - choinka. oni mnie juz chyba skrelsli.wszyscy i tyle:( no ale co ja mam robic? no to tak, tak i taki ta przesylka cos tam jest i miasto jesti tak dalej i tu teren i wartosci paczki.kurcze flak -wezcie i tyle rzeczy utrzymajcie - towszystko:(

Gość pewnaosoba
ja juz ide za duzo wszystkiego. nawet te holenderki poszly :( wszyscy... za duzo pisze,ale co? i tyle :( powinni mi placic sie dowiem. ale co i koniec. no szkoda tego tamtego - to moje poglady. no tyle ile. moze sie pojawia. ale moja przesylka gdzie ona? no nic ide.

Gość pewnaosoba
zamiast ch...oinka to inne slowo prosze sobie wpisac. bez skojarzen i tyle:(

Gość pewnaosoba
😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
ja wiem czemu ja sie tak rozlazlam dodatkowo bo tu byla pewna sluzba i tak dalej.panstwowa. i wszystko sie rozmazalo a ja o to nie stoje i tyle. i tak mi pasuje to wyslac -to wszystko. gdzie moja przesylka?Boze oby mi to wyslali bo po mnie!!! przeciez ja chyba nie wiem... no po mnie. musi dojsc i koniec. 😡😡😡😡

Gość hallo liebe Owca
hier Enigma :-) Gruss aus Deutschland

Gość violka?
Następna wariatka >SPADAJ>

Gość serio owca
nie żyje??????????????? faktycznie dawno jej nie widziałam, ale żeby az takie zakonczenie?

Gość violka?
To niby było w sierpniu.Przez 3 miesiące była w śpiączce.Jeżeli to prawda ,to jest mi jej baaardzo żal.

Gość podszywie owcy
jej nie podrobisz :classic_cool: Owca jest tylko jedna 😍