Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dlaczego ludzie w Polsce nie umieją się fajnie ubrać?

Polecane posty

To tyczy się obu płci Większość wygląda jak jakieś wieśniaki, zaniedbani, brzydcy, wyglądają jakby ubierali się w lupie.... Ludzie w Polsce mają chujowy gust czy po prostu nie interesują się modą? :o

ja się mogę wypowiedzieć ale nie wiem czy Ci się to spodoba :-P

Gość kkkiiikkkaaaa
a co sądzisz po swoich starych i sobie?

Gość przyjedz do Niemiec i
zobacz co sie tutaj na ulicach dzieje,he he

Ja ubieram się modnie. Używam drogich perfum, nosze drogi zegarem i ogólnie jestem zajebisty i miły dla oka płci przeciwnej. W Niemczech byłem, ale tylko w Berlinie i szału nie było. Nie wiem jak w zachodnich niemczech ludzie się ubierają- możliwe, że lepiej.

mam tylko nadzieję że się nie depilujesz i nie spędzasz godzin przed lustrem :O i nie przeglądasz żurnali

Gość przyjedz do Niemiec i
najlepiej w De isc do urzedu jakiegos,urzednicy zarabiaja bardzo dobrze,ale masakra,jesli chodzi o ubior a juz najbardziej wiejskie sa te ich kolczyki w uszach,u panow,mam na mysli,facet n.p ok 50-tki i koleczko lub brylancik w uchu,wiocha na calego

Gość  
nie wiem

Gość ­
nie wiem

studenciak, musisz wyglądać jak taki nadęty goguś z góry patrzący na "polaczków". świetnie nadawałbyś się do Francji do tych wymuskanych i wyniosłych Francuzików z tomikiem Baudelaire'a w łapce

Tu akurat się z Tobą zgadzam. Ja sam osobiście świetnie się ubieram ale jak widze to menelstwo i ubrania z bazarów, dresiarstwo, ujebane buty i spodnie to nie dziwi mnie, że laski ich ne chcą. Z resztą jeżeli chodzi o dziewczyny to szału też nie ma, legins i lateks to standard. Mistrzostwo osiąga fakt, że jesteśmy bodajże jedynym krajem, gdzie w słoneczny dzień kobiety chodzą po ulicach w gumofilcach-obuwiu, w którym chłopki na wsiach chodzą doić krowy :-/

Bardziej wzoruję się na Skandynawach niż na francji, dziewico. Pewnie ubierasz się jak strach na wróble. Cłly tydzień te same ciuchy. Nie używasz żadnych perfum a jak już to jakieś podróby z ryniacza... Ech na cóż... Polska...

Gość edward miszczak
a ty whedif bylas 5 min we francji a sie wypowiadasz jakbys pare lat tam spedzila i cala zjezdzila hahah sorry co czlowiek z fobia spoleczna moze zobaczyc skoro boi sie wyjsc na ulice hahah

Gość 321312312312
nie maja kasy, ale ubieranie w lumpie i zły wygląd to bzdura. Pytanie jest głupie

Gość edward miszczak
fakt, w danii laski sie zajebiscie ubieraja, w ogole ludzie maja swoj styl

cwaniaczki nie chwila a rok nie za długo nie za mało i jeszcze nie miałam wtedy takiej fobii :-P studenciak - czy Twoim zdaniem kobieta ubiera się w zależności od tego jakie prowadzi życie kopulacyjne?:-P

Gość czemu111111111111111111
czemu tak sracie w swoje gniazdo? "ach wy polacy", i tak dalej...a kim ty jestes????????

Gość Zatroskany mutant popromienny
tnij.org/tg69

Przecież ty nie masz żadnego życia kopulacyjnego i nigdy nie miałaś. Jesteś dziewico :D Śmiechęm :classic_cool:

Gość ggh
nie szata zdobi czlowieka

prawdopodobnie jedyną osobą którą znasz wolną od dyktatu libido:-P cieszę się że się cieszysz z naszej znajomości:-P ja (nie)bardzo :-P

Gość czemu111111111111111111
hi hi te dwa procenty austriaka nie robia z ciebie lepszego czlowieka a takie podejscie tylko swiadczy o kompleksach :-)