Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dlaczego ludzie w Polsce nie umieją się fajnie ubrać?

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
unnkmc- nie podszywaj sie

Gość ona dzis zmęczona
studenciak - pustak z Ciebie, dobrze, ze jesteś zdrowym ale jutro nie daj Boże może się wszystko wydarzyć. Nie bądź taki gieroj

Gość jukijuoujytr
ja sie ubieram w pepco i w soboty na rynek chodze bo ruskie stoja i maja dzinsy za 3 dychy, czasem do lumpa pojde jak jest wyprzedaz wszystko za 3 zl, to cos zlego?

studenciak - pustak z Ciebie, dobrze, ze jesteś zdrowym ale jutro nie daj Boże może się wszystko wydarzyć. Nie bądź taki gieroj - ale przynajmniej umrze "naroochany" i w garniturze od armaniego:D piękna śmierć

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
studenciak nie dyskutuj z plebsem, widzisz ze zazdroszcza ci kasy i stylu, oraz tego, ze masz zycie seksualne, zostaw ich niech podyskutuja w swoim wlasnym gronie nieudacznikow- lepiej sie dogadaja bez ciebie, bo do nich nie pasujesz

Gość jukijuoujytr
21:58 tylko na tyle cie stac????urzekla mnie ta historia,hehehehe

studenciak nie wylogowuj sie w czasie rozmowy. to niegrzeczne :-P

Gość jukijuoujytr
a konkretnie to czego?

Gość ona dzis zmęczona
ty sudenciak masz naprawdę problem jak już niektórzy zauważyli. Czy przypadkiem nie miałeś jakiejś transplantacji i główki na głowę nie zamienili?

Gość ona dzis zmęczona
ty sudenciak masz naprawdę problem jak już niektórzy zauważyli. Czy przypadkiem nie miałeś jakiejś transplantacji i główki na głowę nie zamienili?

Strasznie mi muli kafeteria. Komentarze się dwoją i troją ech. Gduyby ten portal był chociaż w 1% zajebisty jak ja to chodziłby ja szwajcarski zegarek :classic_cool:

Gość jukijuoujytr
muli ci ,to nie masz najlepszego komputera i najszybszego neta na rynku???!!!!!!TO SKANDAL

ona dziś zmęczona, Nic nie wiem o żadnej transplantacji. Wiem tylko, że potrzeba ci dobrego seksu. Whedif zresztą też.

Gość koko66
ale ty jestes pusty,az żal

Gość jukijuoujytr
Ale jaki szczesliwy,bo nic nie rozumie i nic do niego nie dociera. zadna ironia itpitd tylko pozazdroscic

Ja wiem, że jestem zajebisty. Moja klasa, inteligencja oraz doświadczenie życiowe przerasta was wszystkich razem wziętych. Ale nie martwcie się- zawsze służę radą, ponieważ silniejszy i bogaty powinien pomagać słabszym i biedniejszym :classic_cool:

Gość za 12 MIN
jakiego stylu? :) chwali sie sklepami od Zary jak drobnomieszczanin :classic_cool: X Freud himself had grwon not to like sex and at thforty-one vowed a life of celibacy (Schultz, 2004) X zrodlo masz w nawiasie

Gość za 12 MIN
poza tym jak dobrze widze przez niego. to zakompleksiony chlopaczyna, ktory moze sie tutaj poczuc lepiej na forum. x zauwazcie, ze jak zapytalam go w jakich sklepach sie ubiera nie odpowiadal przez 12min:P, bo googlowal sklepy w tym czasie

Może przedtem zdążył się wyszaleć i wyszumieć. Poza tym fakt, że ludziom bez seksu odbija mógł stwierdzić właśnie po tym celibacie, tj. sam po sobie zauważył :)

Gość za 12 MIN
dorba, dobra studenciak, ty juz nie kombinuj

Gość universal_hollywood
Studenciak - zwykły z Ciebie dęciak i tyle. Szkoda czasu na takich jak Ty