Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dlaczego ludzie w Polsce nie umieją się fajnie ubrać?

Polecane posty

Gość unnkmc
NAWET MAM COS OD ARMANIEGO -co za pustak i snob x pustakiem to jestes ty, bo z zazdrosci obrazasz kogos kogo stac na armaniego, zalosne. Padlo pytanie gdzie sie ubiera, to odpowiedzial, na chuj sie czepiasz szmaciarzu, bo ciebie w tesco mama ubieta?

edward, oni są dziewicami i prawiczkami i nie wiedzą co tak naprawdę chcesz im przekazać. Krytykują Cie, bo są nieświadomi swojej beznadziejności, szarości i problemu :)

i co z tego że jak pedały?:) jestem tolerancyjna;) nie muszę na nich patrzeć no chyba żeby nago takie coś chodziło tobym wyraziła sprzeciw stanowczy :O

studenciak gdzie dają tak wysokie stypendia że stać Cię na armaniego?:D Krytykują Cie, bo są nieświadomi swojej beznadziejności, szarości i problemu - studenciak, jak tam Twoje "kolorowe dziewczynki" :D

Gość za 12 min
studenciak, wiesz ta sloma az ci sie wysypuje kilogramami z butow teraz. x edzio chyba skwapliwie czyta o asach ;)

Gość qtaFON53staryPryk
whedif sama zaczelas rozmowe o seksie a teraz jak zwykle kota ogonem odwracasz, poza tym znowu sama sobie zaprzeczasz, najpierw mowisz, ze nie czujesz popedu, a za chwile ze czujesz...co za psychol. A tak w ogole to poped czuje sie w roznych sytuacjach a nie tylko jak sie widzi kogos atrakcyjnego...

O nie się nie martw. Martw się bardziej tego, że masz szansę skończyć jako 40 letnie dziewica z frustracjami, depresją i zmarnowanym życiem.

Gość jukijuoujytr
unnkmc - ale chamstwo z ciebie wylazlo!!!!ulzyles,czy tez ulzylas sobie???to moja sprawa gdzie sie ubieram!ale nikogo,powtarzam nikogo nie powinno oceniac sie po tym w co sie ubiera. to takie typowo polskie,snobizm i brak toleranci i poczucie wyzszosci.ludzie w ten sposob kompleksy lecza

Gość edward miszczak
jak zaczna wspolzycie to zmienia zdanie, tak samo te zawistne teksty o kims kogo stac na markowe ciuchy, biedne dzieci

Gość dziewica orleanska
no i co z tego, że dziewica, no i co z tego, że prawiczek? Seks jest w życiu wazny, ale nie najwazniejszy. Miarą dojrzałości człowieka jest umiejętność panowania nad włąsnymi chuciami, z czym chyba ty jednak sam masz problem lodyński dandysie

prawiczek gej 25- napisałem w jakich się ubieram i jednocześnie je polecam. Mogę jeszcze polecić HM i Cubusa jeśli cię zainteresują te sklepy. Ja osobiście się w nich nie uberam aczkolwiek w HM można fajne koszule czasem kupić.

Gość dziewica orleanska
no i co z tego, że dziewica, no i co z tego, że prawiczek? Seks jest w życiu wazny, ale nie najwazniejszy. Miarą dojrzałości człowieka jest umiejętność panowania nad włąsnymi chuciami, z czym chyba ty jednak sam masz problem lodyński dandysie

prawiczek gej 25- napisałem w jakich się ubieram i jednocześnie je polecam. Mogę jeszcze polecić HM i Cubusa jeśli cię zainteresują te sklepy. Ja osobiście się w nich nie uberam aczkolwiek w HM można fajne koszule czasem kupić.

Gość dziewica orleanska

Przecież ty nie masz żadnego życia kopulacyjnego i nigdy nie miałaś. Jesteś dziewico Śmiechęm - to był pierwszy post o seksie:) nie mój, kotki studenciak - moje życie może się skończyć lada dzień więc dzięki za życzenie długiego życia 😍

Gość unnkmc
"powtarzam nikogo nie powinno oceniac sie po tym w co sie ubiera. to takie typowo polskie,snobizm i brak toleranci i poczucie wyzszosci." x jestes zalosnym hipokryta, gnoju sam najpierw obrazasz innych po tym jak sie ubiera, to twoje slowa: "NAWET MAM COS OD ARMANIEGO -co za pustak i snob"

orleańska tfu dziewico, Seks jest potrzebą każdego zdrowego człowieka i tego nie da się zmienić- tak samo jak nie możesz przestać spać, jeść, srać itd.

Gość w Skandynawii
ubierają się czysto, nieraz pognieceni chodzą, ale czyści

Gość unnkmc
jukijuoujytr jak ja widze tych modnych chlopaczkow w obcislych spodenkach rurkach,apaszkach 3 razy zamotanych na szyi i przyciasnych kurteczkach t o mi sie smiac chce.nie obrazajac gejów,ale jak pedaly wygladaja.zero meskosci,bleeee i te okularki i brodki,fuuuuuj x unnkmc - ale chamstwo z ciebie wylazlo!!!!ulzyles,czy tez ulzylas sobie???to moja sprawa gdzie sie ubieram!ale nikogo,powtarzam nikogo nie powinno oceniac sie po tym w co sie ubiera. to takie typowo polskie,snobizm i brak toleranci i poczucie wyzszosci.ludzie w ten sposob kompleksy lecza x hahahaha no comment

Gość za 12 min
"Zygmunt Freud- wybitny psycholog itd, nawet powiedział, że ludziom bez seksu odbija. " x studenciak, dziecinko, gdzies cos liznales, ale troche ci sie pomylilo, wiesz? wg Freuda jezeli zaprzestaniesz seksu - ta energia zostanie skumulowana i wdrozona w inna dziedzine zycia np. rozwoj intelektualny,w pracy. Dlatego Freud sam, zdaje sie po 40, narzucil sobie celibat seksualny

Gość jukijuoujytr
unnkmc - wez prostaku idz stad,zona ci dupy nie dala?czy szef cie zjebal w robocie,ze tak bluzgasz chamski pomiocie???

Gość w Skandynawii
podoba mi się ich swoboda w ubiorze, zero snobizmu

"studenciak - moje życie może się skończyć lada dzień więc dzięki za życzenie długiego życia" Ty nie żyjesz- ty czekasz na śmierć. :classic_cool:

Aha, Szwedów nie widziałam:) Czyści może i tak, nawet żul na ławce jest czysty. Ale te obleśne dresy i do tego rozciągnięte T-shirty są na nie. Dziadkowe sweterki są na nie. I w ogóle nie uważam, że są wzorem do nasladowania:)

Gość za 12 min
jestem prawiczkiem, ale co to kogo obchodzi! to moj fiut, moje cisnienie i moje obspermione przescieradlo!!!!