Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dlaczego ludzie w Polsce nie umieją się fajnie ubrać?

Polecane posty

Gość za 12 MIN
masakra po co ja marnuje czas na takich czubow?:D ide robic cos pozytecznego

Gość jukijuoujytr
zupelnie jak jaroslaw,hehehehe

a ja tu jestem, palanciku, i czekam na kolejną kompromitację z Twojej strony :-P :)

Siedzisz jak mysz pod miotłą. Kto by przypuszczał, że jeszcze tu siedzisz. Grzeczne dzieci już śpią o tej porze a dziewice to obligatoryjnie.

Gość za 12 MIN
zasraniec

Gość jukijuoujytr
niech sobie chlopiec ulzy,moze mu przejdzie. a my bedziemy mieli zaliczony dobry uczynek

Jutro sobie w łóżku ulżę z pewną wspaniałą kobietą. Żaden z was hejterzy takiej nie miał i żadna z was dziewice nie dorasta jej do pięt :)

Gość jukijuoujytr
cieszymy sie razem z toba

ach Ty niegrzeczny chłopczyku w garniturze od armaniego uważaj, bo Ci rodzice odetną kasę na perfumy i chodzenie do burdelu

Gość 321312312312
"Ale nie martw sie, lepiej byc nieswiadoma dziewiaca i wmawiac sobie, ze sexu nie potrzebujesz, niz poznac co to sex a potem meczyc sie latami w samotnosci i tesknic za tym" ale brednie... :p ja tez jestem od paru lat aseksualna, i to kompetnie, i musze powiedziec, że bardzo mi się to podoba. Wiem co to seks, byłam w zwiazku ponad 10 lat, teraz biore takie leki co powodują że pod względem pociągu do facetów jestem jak dziecko. Zaden facet mi się nie podoba, nie mam ochoty nawet na przytulanie... Nie uganiam sie za jakimiś tępymi typami, nie musze się trzęśc ze strachu przed ciazą... Jakby ktoś mnie próbował z tego leczyc, to palnełabym mu w łeb... :p

321312312312 Sama sobie krzywdę zrobiłaś. Pod wpływem depresji zaczęłąs brać jakąś chemię, która cię wykastrowała seksualnie. Pamiętaj: Heteroseksualizm to jest praworęczność Homoseksualizm leworęczność Natomiast aseksualizm to jest brak rąk. Lepiej się wylecz i wyzdrowiej, bo kiedyś będziesz żałować.

Gość Studenciak, a z jakiej
wsi pochodzisz (nie ubliżając mieszkańcom wsi, kontekst wiadomy). "jutro ubiorę ciuchy z Armaniego" - a może "od Armanieg" hihihi

Gość 321312312312
a czego mam załowac??? skoro mi tak fajnie?? :p no nie mogę z was....

321312312312 Ty masz tylko iluzję, że jest ci fajnie. Chcesz być samotna na starość? Chyba nikt nie chce. Pamiętaj, że naćpanym też wydaje się, że są w niebie, ale w rzeczywistości tak nie jest. Masz taką samą iluzje jak i oni :(

Gość 321312312312
samotnosc to jest zły aspekt, faktycznie, ale to za mało żeby od razu się z kimś parzyc... mozna szukac kolezanek, przyjaciół, itp mieszkanie samemu tez potrafi byc przyjemne i to bardzo

Gość człowiek i tak zostaje
na starość samotny. W końcu rzadko odchodzi się z tego świata razem, a dzieci... każde ma własne życie, nie przywiążesz

Gość cekaemik
Przecież w lumpie mozna się zajebiście ubrać... zawsze można wygrzebać coś niespotykanego, ciekawego za niewielką cenę

Gość cekaemik, mnie mozesz
to mówić, ale studenciakowi nie przetłumaczysz, on jest z "lepsiejszej" planety a przynajmniej chciałby z takiej być

Łatwiej znieść tą samotność, gdy trwa powiedzmy od 60+ roku życia niż od wczesnej młodości.

Gość 321312312312
mi się zdaje studenciak, że na odwrót, bo ty piszesz cały czas pewnie o parzydłach, ale jak ktos jest aseksualny to nie ma czego znosic, bo nie ma popędu. Jak jestes stary i sam to juz w ogóle przesrane, raz że szok przy smierci małzonka, dwa- nie chodzi się do pracy, za duzo czasu, mozna zwariowac... Sąsiadowi zmarła zona rok temu i teraz w kółko fiksuje, pyta się nas ile soli dac co zupy bo ni e wie....

Gość emerytka sie wypowie
kochani, nie dywagujcie nad czymś, o czym nie macie pojęcia. Sam nie zawsze musi oznaczać samotny. Poza tym jak człowiek bardzo chce, to spryczeje, a jak nie to będzie się cieszył życiem zawsze. W młodości nie byłam sama, a nieraz czułam się jak na bezludnej wyspie kiedy musiałam dźwigać na swoich barkach wiele ciężarów dnia codziennego. Teraz mam wolność i bardzo mało czasu, gdyż nadrabiam to, o czym marzyłam kiedyś. Do tego wszystkiego potrafię się cieszyć pięknem natury i realizowaniem pasji przez wiele lat odkładanych na później z braku czasu. Życzę Wam kiedyś takiego podejścia i patrzenia na życie jak ja na nie patrzę - z perspektywy i w perspektywie przyszłości nawet kilkuletniej

Gość Gałganka
jesli ty mas ztaki swietny gust i wyczucie modowe to moze pomoz polką się ubrać, w PH Matarnia w Trójmieście szukają akurat stylistki, zobacz sobie na facebooku Matarni :)

Gość henk1
Bo za bardzo zostali doświadczeni przez różne systemy i to trzyma ich w różnych poglądach,za wysoko mierzą a nie kumają angielskiego.brutalnie mówiąc " za wysoko srają aniżeli potrafią ".Patrzą jedynie na otwór granica------ fru i jadę,,, i nie dbają o swoją osobowość.Myślę również,że są zatroskani i przemęczeni ,czym ? idolem(np) dętką premierem.No a przecierz BYLI za. Masa myśli o przyszłości a teraz jest różnie więc stojąc na rozdrożu ciuchy / przyszłość(niepewność) wybieramy oszczędność i mniejsza aktywność finansowa.

Gość zgłoś do usunięcia12
Bo jestem biedny!!

Gość zgłoś do usunięcia12
r