Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Dlaczego ludzie w Polsce nie umieją się fajnie ubrać?

Polecane posty

Gość za 12 min
studenciak mozesz sobie chodzic i w garniturach od Armaniego, z torba od Gucciego, ale i tak widac, ze ci sloma z butow wystaje. wystaje mentalnie, kolego.

Gość za 12 min
a tak z gwoli ciekawosci gdzie kupujesz ubrania?

Gość czemu111111111111111111
za 12 min dzieki za ubranie w slowa moich mysli :-)

Gość edward miszczak
prawdopodobnie jedyną osobą którą znasz wolną od dyktatu libido x nie masz zadnego popedu plciowego, bo przez lata bylas tak ignorowana przez facetow, ze poprostu pogodzilas sie z tym i swiadomie wykreslilas ten aspekt ze swojego zycia. Ale brak jakigokolwiek popedu to choroba, a nie jak blednie myslisz jego posiadanie. Ale nie martw sie, lepiej byc nieswiadoma dziewiaca i wmawiac sobie, ze sexu nie potrzebujesz, niz poznac co to sex a potem meczyc sie latami w samotnosci i tesknic za tym

trwałe nieodczuwanie pociągu seksualnego wobec innych osób. nie jestem aseksualna:) czyli w Twoim mniemaniu nie jestem obciążona poważnym problemme:)

Gość za 12 min
* GWOLI CIEKAWOSCI

Gość edward miszczak
whedif psychol za grosza

Gość za 12 min
widzisz masz szanse, tu, na tym forum - doedukowac polskie pospolstwo w temacie zakladania odpowiednich szmat na garb. x czekam z niecierpliwoscia na wskazowki :classic_cool:

to dobrze że psychol za grosza:) może za grosza wyleczę:) nie umiesz zripostować:)

Gość edward miszczak
i nie trzeba byc zadnym psychologiem aby stwierdzic, ze osoba, ktora nie odczuwa popedu seksualnego ( w co nie wierze ) ani go nie rozladowywuje , tylko sie wypiera tego ( to tak jakby wypierac sie potrzeby snu ) swiadczy o jakichs zaburzeniach, wstydzisz sie swojej seksualnosci dziewczynko?

Gość jukijuoujytr
NAWET MAM COS OD ARMANIEGO -co za pustak i snob

Gość studęciak
a do tego używam piżmu bobra

Gość za 12 min
edward najwidoczniej nigdy nie slyszales o "asach", tylko kwestia czasu jak zostana formalnie czwarta orientacja seksualna.

edward, masz 100% racji. Zygmunt Freud- wybitny psycholog itd, nawet powiedział, że ludziom bez seksu odbija. Dziewice i prawiczki to nie są normalni ludzie- to skrzywieni emocjonalnie i psychicznie osobniki, których trzeba leczyć :)

Gość za 12 min
chlopaczku

Gość a ja sie ubieram
tylko w lumpach, ale tak potrafie wszystko dobrac i jak trzeba dokomponowac cos wlasnorecznie, ze i sam Jacykow nie powstydzilby sie mnie na wybiegu. Rzecz nie w markowych ciuchach tylko w tym, jak kto je "nosi" drogi kolego

Gość edward miszczak
nie umiesz zripostować x hahhaah dziecko, bo ja na tym forum czasem popisze sobie dla przyjemnosci, a nie tak jak ty, zeby ripostowac czy dogryzac innym dla jakiejs chorej satysfakcji tak jak ty, moze wlasnie ty w ten sposob wyladowywujesz swoje frustracje seksualne?

nie wiem. ja odczuwam popęd, podniecenie jak widzę kogoś "fajnego", fajnego faceta w sensie męskiego ale również niechęć do ludzi :o nie wiem jak miałabym być w związku pozabijalibyśmy się chyba :D kiedyś z kimś flirtowałam i nawet fajnnie było ;) ale żeby się o to starac nie mam motywacji :-P nie jest to mój główny problem

edziu - pozdro kto ma frustracje? to ja zaczęłam rozmowę o seksie?:)

Ciuchy akurat umiem dobrać. Poza tym w markowych sklepach łatwo znaleźć rzeczy uniwersalne tj. pasujące do niemal wszystkiego.

Gość za 12 min
edzio nastepnym razem jak juz zaczniesz oceniac i pisa opinie na forum - upewnij sie, ze wiesz co piszesz i znasz temat 🖐️ x podsunac ci linki czy dasz rade z google?

Gość jukijuoujytr
jak ja widze tych modnych chlopaczkow w obcislych spodenkach rurkach,apaszkach 3 razy zamotanych na szyi i przyciasnych kurteczkach t o mi sie smiac chce.nie obrazajac gejów,ale jak pedaly wygladaja.zero meskosci,bleeee i te okularki i brodki,fuuuuuj

Gość a ja sie ubieram
moze troche atutu mam we wzroscie, ponad 180 i proporcje wlasciwe