Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
u mnie przez 1h ...zero umowionych Pan

Gość gość
u mnie akurat w dniu badania bardzo wiele kobiet 'wyjezdza', co za pech nooo;)

Gość gość
a to nie tylko u Ciebie wyjezdzaja......ja zuwazylam ze to jest najczestsza wymowka " ja wyjezdzam jutro, pojutrze, dzien przed badaniem" a sa Panie co wyjezdzaja za kazdym razem jak do nich dzwonie np w Krakowie heh

Gość gość
Ale dzisiaj wiosna piękna, nie dziwię się że niektóre koleżanki sobie "zrobiły wolne":)

Gość gość
piekna? u mnie szaro i ponuro nie tylko na dworze ale w pracy tez :(

Gość gość
a u mnie na dworze słonecznie i cieplutko aż miło, w pracy natomiast jak u Ciebie,więc nie martw się, nie jesteś sama:)

Gość gość
i jak, dziewczyny? u mnie bywalo lepiej ale bywalo tez gorzej wiec narzekac nie bede ale jakies nerwowe te kobiety dzisiaj

Gość gość
Hej Koleżanki:)pamiętacie kampanię Tczew?były terminy na luty i między innymi były dostępne terminy na jutro. A okazuje się, że jutro pracownia jest nieczynna. Szkoda , że takich informacji nie ma wcześniej podanych bo pacjentki z tego powodu nie są zadowolone i zniechęcają się do badań proponowanych przez nas... któraś z Was Też się z tym spotkała?pozdrowienia

Gość gość
tak ja mialam tam pacjentki na jutro ale pytalam szefa czy pacjentki wiedza o tym a on na to ze infolinia bedzie probowac do nich dzis dzwonic

Gość gość
cos mi sie wydaje ze z frekwencja w mammobusach z ZG bedzie cienka w lutym bo nasza infolinia ich nie potwierdza:( a jak dzisiejsze umawianie u Was?

Gość gość
ZG mialo byc potwierdzane SMS jesli jest komórka, a dzisiaj umiarkowanie..narzekac nie moge ale eufori tez nie ma :)

Gość gość
dopowiem:) dzwoni sie fajnie w ten sposob

Gość gość
O co z tymi T i N chodzi?? Gdy umawiamy na kolejny kontakt czy co, bo nie zrozumiałam?

Gość gość
T i N wpisuje sie w terminrzu przy brazowych pacjentach z poprzednich miesiecy, musisz sobie posprawdzac czy masz jakies z tych miast ktore sa na liscie jesli masz dzwonisz do nich pytasz czy chce sie zapisac jak tak to wpisujesz T jak nie to wpisujesz N a pozniej infolinia przemowie te chetne na marzec jak szef doda terminy ;) pajmajesz? :)

Gość gość
Paniała, danke shoen nice lady, merci:)

Gość gość
:-D

Gość gość
kurcze ja tez sie troche martiwe tymi Paniam z MMZG niby fajnie i szybko sie ta umawia ale nie wszystkie maja komórki, wielka szkoda ze infolinia ich nie potwierdza :(

Gość gość
jesli infolinia nie ogarnia wszystkiego bo za duzo potwierdzania jest to moze przydałaby sie im dodatkowa osoba to pomocy ...

Gość gość
Kurzetnik byl umawiany z Lodzi i tez nie jest potwierdzony!!!

Gość gość
a czy dostala ktoraś już obiecane rozliczenie? dziś czwartek...

Gość gość
ja nic nie dostałam jeszcze

Gość gość
no właśnie ja tez nie :(

Gość gość
gość wczoraj umawiajac z duzym wyprzedzeniem i bez potwierdzania to mozesz byc pewna ze frekwencja bedzie tragiczna niestety, zobaczysz... choc chcialabym sie mylic

Gość gość
to byloby za piekne jakby frekwencja byla 100%... zycie az takie kolorowe nie jest :(

Gość gość
Witajcie Koleżanki:)macie już Wpisane pacjentki w terminarz z pilotażu i bieżącej kampanii?

Gość gość
o to samo chcialam zapytac, u mnie sie nazbieralo troche i nic jeszcze nie mam wpisane :( a przeciez niektóre sa na przyszly poniedzialek, wtrorek :(

Gość gość
nie rozumie dlaczego od razu nie moze byc terminów wprowadzonych jak jest nowa kampania czy pilotaz, przeciez to dodatkowa robota dla infolinii i zamieszanie dla nas, przynajmniej dla mnie, musze spsywac wszystko i pozniej sprawdzac czy aby jakas nie zaginela przez przypadek .. ja wolalabym sama sobie wpisywac!!! infolinia niech sie zajmie potwierdzaniem i przypominaniem bo jest tego duzooo zwlaszcza w MMZG !!!

Gość gość
tyle ze to nie infolinia decyduje co ma potwierdzac a co nie tylko szef wiec do nich nie ma co miec pretensji ale fakt mimo przypominania SMS powinno sie dzwonic bo umawiamy MMZG z duzym wyprzedzeniem... przez to moj entuzjazm opadl bo juz dzisiaj wiem ze wiekszosc z tych duzooo i tak bede miala brazowych, za szybko sie cieszylam

Gość gość
no tak a są jeszcze takie Panie które komórek nie mają...mój entuzjazm też opadł :(

Gość gość
Mój entuzjazm też zmalał po uświadomieniu sobie tego...:(