Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
u mnie jest widoczny opis od samego rana o powaznej awarii dzis jutro, tez nie rozmumiem dlaczego jedne widza opis inne nie

Gość gość
wow u mnie tez luty poywierdzony... super by bylo jakby jeszcze wyplata byla przed swietami !!

Gość gość
a ja mam to gdzies czy bedzie przed swietami czy nie, jestem bardzo rozczarowana bo mam 40% brazow, gdzie tu sens tyle pracowac jak i tak prawie polowa odpada

Gość gość
no wlasnie to jest jeden glowny minus tej pracy...ale tak czy siak te pare groszy by mi sie przydalo przed swietami

Gość gość
da sie dzis prawcowac? bo opisu nie ma na gg

Gość gość
nie da sie pracowac ! opis przeciez jest

Gość gość
u mnie nie ma opisu od wczoraj

Gość gość
Nie wiem czy ktoras robi sobie zarty czy pisze serio ze nie ma opisu na gadulcu? Jak to mozliwe zeby u jednych byl opis a u innych nie? Ale jesli nawet ktoras nie ma to juz wczoraj tutaj na forum bylo napisane wyraznie ze z powodu powaznej awarii nie jest mozliwe dzwonienie 2 dni czyli dzisiaj tez!! A co jutro bedzie to pewnie sie dowiemy.

Gość gość
ja mysle ze ktos "obcy" nas tylko podpuszcza ze nie ma opisu,zeby wywolac dyskuscje czy cos w tym stylu... przeciez to nie mozliwe zeby jedne widzialy opis a drugie nie!

Gość gość
Wyglada na to ze mamy caly tydzien wolnego. Jesli juz ta awaria musiala sie pojawic to mogla w przyszlym tygodniu kiedy trzeba bedzie robic zakupy, sprzatac*****ec mazurki;)

Gość gość
Eh takie życie caly czas pod górkę. ..a swoja drogą to zastanawiam sie w jaki sposób będą potwierdzane pacjentki skoro nie można dzwonić ?

Gość gość
Widocznie infolinia może dzwonić:) Tak na marginesie to fajnie jest mieć wolny tydzień bo można zająć się tym na co zwykle brakuje czasu ale przeraża mnie trochę że trzeba będzie to jakoś nadrobić a w przedświątecznym tygodniu będzie to raczej trudne :O

Gość gość
no tydzien w plecy :( przed swietami tez nie bedzie czasu pewnie na dzwonienie ;(

Gość gość
i jak tam powrot po długim weekendzie? jak sie Wam dzwonilo? stesknione za praca bylyscie? bo ja sie rozleniwilam strasznie...

Gość gość
Ja sugerujac sie wczorajszym opisem nawet nie odpalalam gg ani poczty bo mialam zaplanowany caly dzien, dopiero po poludniu wlaczylam komputer i sie lekko zdziwilam;)

Gość gość
noo ja tez sie bardzo zdziwilam bo bylam nastawiona na caly tydzien wolnego

Gość gość
Dzwonicie dziewczyny dzisiaj? Jak u Was? Bo u mnie te ""kontakty"" to jakies nieporozumienie.

Gość gość
ja tylko obdzwanialam brazowe z lutego dzis bo nie mialam czasu na nic wiecej ale widze ze nic nie stracilam

Gość gość
ja słyszałem!! o fajnej stronie z interesującymi ofertami - rekrutacyjna rewolucja.pl! znajdziesz coś dla siebie i nie będziesz mógł narzekać na pracodawców!

Gość gość
a po za tym denerwuje mnie to wpisywanie w dialerze, stresuje sie tylko czy aby napewno wszystkie zostana przeniesione do terminarza... zdarzylo mi sie w marcu ze otwarzyła sie karta i data byla z zeszlego roku nie wiem lipiec, sierpien - wypelnilam wszystko tak jak trzeba zaznaczylam status zarejestrowana, a nie zauwazylam tej daty.. i jak sie potem okazalo Pani ta nie zostala przeniesiona, dobrze ze spisalam ja na kartke, potem musilam sama ja wpisac do terminarza, gdybym tego nie zauwazylam i nie spisywala kazdej jednej umowionej Pani to by przepadła... takze trzeba sie pilnowac na kazdym kroku zeby nie przeoczyc czegos,

Gość gość
Mnie nie denerwuje wpisywanie do dialera, denerwuje mnie ze te niby kontakty nie maja tresci i ze sa niewypalem, przynajmniej ja na takie trafiam, ktos juz wczesniej pozapisywal babki na ten sam termin.

Gość gość
kontakty z trescia czyli nazwiskami data ur i data ost.bad sa tlyko i wylacznie w MM z Zielonej Góry a w MM z LODZI nie ma tego i nigdy nie bylo wiec to nic dziwnego ze sa nie trafiane czy juz umowione, przychodnia ta sama dzwoni do pacjentek zawsze tak bylo

Gość gość
zgadza się, ale tu raczej nie chodzi o treść z danymi osobowymi i datą ost. badania tylko o to że wcześniej dzwoniąc do tych miejscowości robimy notatki np. że pani nie pasuje ten termin albo że badała się pół roku temu, czasami dodajemy pesele o brak takiej treści tutaj chodzi!!!

Gość gość
jak wczesniej nie dzwonilas do tej miejscowosci to takich kontaktow nie bedziesz miec a cudzych nie dostaniesz

Gość gość
takie kontakty trzeba sobie samemu nazbierac:) jesli sie pierwszy raz dzwoni do ktoreś z tych miejscowosci to takich kontaktow nie bedzie :)

Gość gość
to sa 'kontakty' wiec niewazne czy wczesniej dzwonilam tam ja czy pani X ktora juz nie pracuje, notatka powinna byc bo dzwoniac do jakiegos miasta i umwiajac na kolejny termin robimy notki zeby bylo wiadomo o co chodzi chyba logiczne to jest

Gość gość
Tak,zdaje się że wszystkie mamy te same kampanie zawsze czyli obecnie Łódź z kontaktów, nieważne czy któraś pracuje tu tydzień czy rok i czy dzwoniła do tego miasta czy nie. Ta która nie ma swoich kontaktów dzwoni po numerach z puli po byłych pracownikach których już w firmie nie ma jak się domyślam, ale notatki na pewno jakieś robili;)

Gość gość
kochana notatki robimy dla siebie i kontakty zbieram tez dla siebie nie dla kogoś nie dotsniesz takich kontaktów ktore nazbieraly sobie kolezanki, owszem szef czasami wrzuca kontakty kolezanek nie pracujacych juz ale to zazwyczaj z tych wiekszych miast typu krakow z mammobusow tez wrzuca ale rzadziej i jest tego mniej! logiczne chyba jest ze jak ktos pracuje rok czy wiecej to nazbieral sobie kontaktów i nie dostanie ich ktos kto zaczal prace miesic temu! trzeba sobie samemu zapracowac i nazbierac! dopiero jak ktos odechodzi z pracy to szef wruca DLA WSZYSTKICH konatkty takiej osoby! poczytaj dokladnie materialy szkoleniowe napewno jest wzmianka o tym :0

Gość gość
caly czas mam na mysli kontakty z notatkami !

Gość gość
normalka ze kazdy zbiera kontakty dla siebie, tu konkretnie chodzi o kontakty Lodz!!!! oj dziewczyny, dziewczyny, chyba juz jestescie rozkojarzone przed swietami ze nie rozumiecie o co chodzi;)