Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Airet

... bo odchudzanie znowu nie wyszło :(

Polecane posty

Gość Budulkakulka
Czesc. U mnie po świetach wyrzuty sumienia są:). Jedzenie też wciąż jest-a przecież wyrzucić szkoda:). Więc trawają nie 2 dni a do Nowego Roku:). Ale od niego postanowienie, z którym juz długo się oswajam. Damy radę!

Gość Budulkakulka
Marylka u mnie to samo. kręci się wokół tej samej liczby. Moje marzenie niedoścignione to 75. Muszę się wreszcie zawziąć w sobie i naprawdę postarać. Z kims byłoby raźniej, To co Dziewczyny od NR ostro bierzemy się za siebie???

a ja sie pochwalę dziewczyny bo dzisiaj zjadłam w sumie 3 wieloziarniste bułeczki z twarożkiem z warzywami, na obiad co prawda sos ale nie tłusty tylko z piersi kurczaka z surówką z buraczków i kasza gryczana. O 19 pierwszy raz cwiczyłam!!:) pól godzinny aerobik na początek, po woda i soczek vega warzywny :) jak zgłodnieje przed snem to zjem jogurt z ziarnami :) trzymajcie kciuki. Mało tego powiem wam, ze zrobiłam zdjęcie swojego brzucha w niekorzystnym swietle wieć wygląda paskudnie i patrze na niego ilekroć mam ochote na chipsy i inne śmieci. Jedyny mój grzech to dwa czekoladowe cukierki;/ ale i tak jestem wielka i oby tak dalej :):)

Cześć Dziewczyny. Badulkakulka jasne,że od NR bierzemy się ostro. Ja w sumie już się wzięłam,wczoraj w miare dietowo a dziś będzie tylko lepiej :) Czarna,tak trzymaj,dobre z tym zdjęciem ;)

Gość werrrkowska
A moze w takiej sytuacji warto jest zapisac się np. na jakies fajne zajęcia typu taniec brzucha albo ZUmbę ? mysle ze moze to byc fajne rozwiązanie http://www.taniec-orientalny.waw.pl/

Gość Budulkakulka
No i jak u Was:)? U mnie nawet dobrze, nawet waga drgnęła po 2 dniach. Zakupiłam sprzet do ćwiczeń, jem 5 razy dziennie:). Zobaczymy. Jestem dobrej myśli:)

Gość jvsxvoix zxvxvxvxvx
u mnie tez dobrze:) jem 4-5 posilkow i mam motywacje :))

Cześć!! Potem przysiądę do Was na dłużej i postaram się wsadzić tu jakieś foty z "w trakcie diety" i z "teraz". WYSZŁO! Widać efekty u mnie na brzuchu i są duże. Nie ćwiczyłam, a przestałam się obżerać - jednak nie zawdzięczam tego sobie i własnej silnej woli, a swojemu chorowitemu organizmowi. :P Po jedzeniu po prostu nasilały się u mnie dolegliwości sercowe. Ze strachu przed kolejnymi atakami sercowymi przestałam żreć jak świnia. ;) Choroby + bieganie po lekarzach + stres = murowany sukces, haha :D O rety... do czego to doszło, nie? Natomiast wyniki lekarskie badań ukazały u mnie bardzo duże problemy hormonalne. Między innymi mam jajniki policystyczne i dużo za dużo testosteronu. Lekarz powiedział, że stąd moja waga i "budowa ciała" - cokolwiek miał na myśli...:O:O Ale zrzuciłam trochę balastu, mimo, że przy moich zaburzeniach nigdy nie będę zgrabna. Wstawię Wam w następnym poście zdjęcia od boku. Od przodu niestety nie wyglądam najlepiej - ale to zawdzięczam właśnie rozwalonym hormonom - to pewnie ta "budowa ciała" w stylu nieforemny kloc. :O Ale popracuję jeszcze i nad tym, na pewno nie zaszkodzi.

Gość Mati765
Cześć :-) Mogę się wypowiedzieć w tym temacie. Moja siostra stale narzeka na brak efektów w każdym działaniu, jakie podejmuje w celu zrzucenia zbędnych kilogramów. Stosowała różne metody: tabletki odchudzające, diety, ćwiczenia. Niestety nic jej nie pomagało. Niedawno spróbowała nieco innej, bardziej radykalnej metody - zdecydowała się na zabieg. Wynalazła sobie metodę Body-jet. Słyszałyście o niej? Podobno jest bardzo skuteczna w walce z kilogramami. Moja siostra te pogłoski potwierdza. Na zabieg zapisała się do Lecznicy Melitus, ponieważ wynalazła w internecie informację, że jest objęty promocją. Na czym polega zabieg... jest to metoda liposukcji wykonywana urządzeniem Body-jet. Metoda polega na zastosowaniu strumienia wody która oddziela tkankę tłuszczową od włóknistej i mięśni bez naruszenia tych tkanek. Jakość zabiegu jest tym lepsza, że w porównaniu z tradycyjną liposukcją powoduje znacznie mniejsze obrzęki i jest bardziej skuteczna. Trochę to skomplikowane, więc może o efektach coś napiszę. Moja siostra jest bardzo happy. Odchudziła sobie te obszary ciała, które sprawiały jej największe trudności. Zabieg wart polecenia, więc polecam ja i moja siostra.

Gość gość
Odchudzanie często nie wychodzi, a jak nawet wyjdzie to kilogramy prędzej czy później wracają. Dlatego zgadzam się, warto mieć pod ręką TL bo nie dopuści do efektów jojo, wykorzystując naszą termogenezę

Gość gość
To spróbuj przyjąc taki blonnik i mysle ze od razu tez zobaczysz konkretne efekty.

Gość gość
jaki błonnik najlepszy? z tych nie najdrozzszych

Gość gość
Witam jestem studentką V roku socjologii i piszę swoją prace dyplomową na temat diet. Współczesny styl życia, pośpiech, stres i brak czasu wolnego sprzyja powstawaniu nadwagi. Z drugiej strony współczesna kultura niezwykle wysoko ceni sobie szczupłą i wysportowaną sylwetkę. Można zauważyć, że współcześnie coraz powszechniejsza staje się praktyka stosowania diety. Dlatego postanowiłam przyjrzeć się kwestii bycia na diecie, temu co ułatwia prowadzenie diety, a przede wszystkim temu co utrudnia. Poszukuje respondentek, które byłby skłonne do rozmowy na temat diety i życia codziennego. Wywiad prowadzony przez skyp-a w pełni anonimowy. Zainteresowane pomocą proszę o kontakt na maila lori1209@op.pl

Gość dobrafka
W odchudzaniu najważniejsze jest samozaparcie. Warto prowadzić dietę, być aktywnym fizycznie i wspierać się jakimś suplementem. Ja stosuję aqua slim, który hamuje mój apetyt i teraz mam mniejsze "ssanie" w żołądku ;)

Nie można się poddawać. Najważniejsza jest motywacja, dla mnie jest nią moje zdrowie, bardzo obawiam się następstw otyłości ( cukrzycy, bezdechu itd. ) Nie można się zmuszać do diety tylko bardzo chcieć zmienić swoje nawyki. Myślę że bez sensu jest stosowanie różnych wymyślnych diet, które mogą odbić się na naszym zdrowiu. Liczenie kalorii ( z wagą i kalkulatorem w ręku ) też nie jest dobre ponieważ po pierwsze jest uciążliwe, po drugie taka kontrola frustruje. Co ja robię ? Wyeliminowałam pieczywo, ziemniaki, ryż, kasze, słodycze, słodkie napoje itd. Jem to co zdrowe ( oczywście porcje mniejsze niż normalne ), 5 posiłków dziennie i ważne piję dużo wody. Pozdrawiam

Gość gość
kupilam błonnik witalny , ale nie pisze ile razy i ile tego na dzien ?

Gość gość
juz wiem , znalazlam

Gość gość
ja od poniedzialku zaczynam jutro mam gosci wiec jeszcze nie , a nie chce sie opowiadac ze jestem na diecie, ale bede sie ograniczac z jedzeniem

Gość gość
i kupilam tez zielona kawe

Witam! Zdecydowana racja dobrafko. Odrobina ćwiczeń, dieta oraz suplementacja taka jak Aqua Slim i efekt utraty wagi powinien być widoczny w krótkim czasie. Dodam także, że suplement diety Aqua Slim pozwala ograniczyć łaknienie co w konsekwencji zmniejsza zapotrzebowanie na kalorie i w ten sposób chudniemy. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
To mam cos dla Was http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,84929,15701992,Najskuteczniejsze_metody_wyszczuplania_i_modelowania.html Tu znajdzecie podpowiedz jak rzeczywiscie mozna pozbyć sie takiego problemu.

Gość Miałka
Jakoś nigdy nie uwierzę w tak cudowne działanie niczego co ma w sobie kawę. Nie lubię kawy i jej nie pijam. Co do odchudzania to faktycznie są produkty wspomagające, ale trzeba je też wybierać z głową. Nie jakieś tabletki niewiadomo skąd czy główki tasiemca, a preparaty wspomagające lagodnie o jakiś naturalnych składnikach. Wydaje mi się AquaSlim sprawdzonym preparatem, który dużo osób poleca. Nie tylko kobiet, ale i męzczyzn.