Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajajaj

Ksiadz wypisal mnie z parafii

Polecane posty

Gość ekilogiczna
koffffamy jeszcze mocniej he he

Gość pewnaosoba
to jeszce ja na moment - martwie sie ze nie widze tu adrenaNINY. chyba powinna pomoc kolezance w londynie. dziecko chce chrzcic nie widzac na oczy z przepicia. gdzie dziecko DOBREJ katechetki bo sie dowiem, ze jej matka z figura jest lepsza ode mnie - no dobrze. przyjmuje do wiadomosci, ze nie najlepiej sie tu zachwowylam, ale za to, ze adrenanina ma dziecko to chyba powinna komus pomoc wytrzezwiec, nie? aprzy okazji co robi jej maz szanowni czytelnicy. pasuje ze ma etat w sklepie. niestety tylko tyle. w jakims sklepie ze pracuje. ?????

Gość pewnaosoba
wiem kochani ze jestem pojebana ale co mam robic.troszke sobie popisze i przestane, ciezko byc pojebanym

Gość pewnaosoba
oco mi chodzi, ze kazalam tu przylezc adrenaNINIE. otoz jesli sie panstwo nudza w domu to tak - po pierwsze nalezy sie przyjrzec co robi wasza wlasna rodzina. to jest prosze panstwa punkt. a. a drugi jesli pomozesz rodzinie to pomoz innym ludziom i znajdz sobie PRAWDZIWYCH przyjaciol czy otworz sie na ludzi. bo ja sie dowiem, ze ja nie jestem otwarta na ludzi. a oni sa otwarci? adrenaNINA jest otwarta. co moze robic jej maz w sklepie? to samo co kolezanka w londynie. a nie powinna miec takiej kolezanki?a w Polsce wystarczy ksiazki od niej to wypadek samochodowy a w londynie tramwaj zatrzymac i tyle. ode mnie, ze mi n. zaplacili za miesiac TAKIEJ PRACY. i tyle. byc moze sa to 2 kolezanki. cos jeszcze pominelam? bo co mnie obchodzi malzenstwo adrenaNINY. podejrzewam ze ona powinna sie tym zajac wlasnie, nie ja. swoim wlasnym malzenstwem. tyle. jeszcze cos napisalam zle? ksiadz msci sie za matke ze zla figura i to wszystko a siostry kochaja sie. na szczescie siostry. i rozumiem ze pisze tu ta autorka topiku, ze poszukuje jakiejs lektury godnej w londynie. tyle. mam nadzieje, ze po to pisze. ???? a adrenanina po co sie tu udzielala tonie mam pojecia. tu jest watek o kobietach pijacych - to nie ona. nie umie wpasc na to, ze pozar trzeba ugasic. i to chyba tyle. cos jeszcze? tyle mi do glowy przyszlo i do widzenia????

Gość pewnaosoba
prosze mnie tu nie kompromitowac. naprawde :( czy raczej SAMYCH SIEBIE. naprawde.tyle :(

Gość akukmamuniuuuuu
sama sie pani kompromituje

Gość pewnaosoba
jestem stara dziewica i dlatego

Gość pewnaosoba
moze sie kompromituje, ale przynajmniej wiem co mi sie stalo -to wszystko. no co jeszcze mozna byc napisac? wiem co ale nie napisze. bo nie i tyle. tyle starczy... dzieci katechetek doskonale sa. a czemu tu pisze bo to 3 dziecko katechetki wplatane w ksiazki, o wartosci wielkiej dla mnie i jest figura i problemu juz nie mam. chocby po to. a one niech sie martwia - ta w londynie - tramwaj zatrzymac i za maz wyjsc. z tego wyjdzie za maz. czy zajdzie? i to za anglika - z tych ksiazek jak je zalaltwi to sie wyda za anglika. przeciez to jest niesamowite i tak dalej. czemu nie? nie wiem czy akurat w banku. ale w sklepie? czemunie. prace ma niezla. tylko musialaby wytrzezwiec choc z nimi to tez najrozniej. no ale mezatka by mogla byc. nawet z polakiem tylko np. tez w banku. bo po co ja tu pisze? dobrze jej zycze. zeby byla moralna bo sie dowiem, ze przeze mnie ludzie sa niemoralni. na pewno przeze mnie. caly swiat jest niemoralny przeze mnie. odkad sie urodzilam nastapilo takie pogorszenie. doslownie :(

Gość pewnaosoba
te podszywy tutaj ani zenujace nie sa ale w sumie... cos bym napisala ale po co i tyle. mam swoja godnosc i tak dalej aczkolwiek nie wiem w ogole o co chodzi. co ma piernik do wiatraka? tyle :(

Gość pewnaosoba
i tyle - nie wiem czy smutek tu akurat - moze smiech ale przez lzy... takim jestem zlym pracownikiem na zachodzie prosze panstwa. tyle mam do napisania. w takim sklepie kierowniczka. nie. a dlaczego? No coz... powod napisano 2 watki wyzej. ale jaki dowod tego? no jaki dowod? SWIADEK - wpolsce swiadek i tyle.niestety :( i tyle.i chyba znak zapytania i smutek - taka kolejnosc. chociaz?

Gość hahahhajudgjsga
nareszcie

Gość ula ula
co za świruska sama ze sobą pisze

Gość pewnaosoba
ten watek mial na celu pozbycie sie przeze mnie opini ALKOHOLICZKI. osoby z PROBLEMEM alkoholowym ciezkim - osoby, ktora radzi sobie w zyciu i chodzi od kraweznika do kraweznika - np. do pracy. takie cos to jest. kto tu potrzebuje tej pomocy? to jest koniecznosc pomocy PSYCHICZNEJ. i to stalej. ja nie twierdze ze jestem czlowiekiem idealnym, ale czy ja potrzebuje TAKIEJ POMOCY SPECJALISTYCZNEJ? a taka mam opinie. takze sobie ja czyszcze a takze chce zwrocic uwage ze to jest problem i - no tu juz nie wiem jak to wyglada i tu zamilkne a moglabym duzo napisac, ale po co. i nie o to chodzi. to jest problem taki a nie inny. nie moja sprawa. prosze bardzo ale nie zycze sobie opini osoby z problemami alkoholowymi i koniec. bo nie i koniec. i moze komus zalezec na tym. ja mam problemy zdrowotne ale niekoniecznie takie i komus po prostu moze zalezec zeby tak to wygladalo. w koncu papiery dostalam jakie dostalam. ogrywam je sobie i do widzenia no ale... i tak dalej i tym podobne. i chce zauwazyc, ze ludzie ktorzy tak lecza alkoholizm powinni sie znac na tym kto ma problemy alkoholowe a kto ma problemy ale inne akurat i tak dalej i tym podobne. pozdrawiam. 🌼

Gość pewnaosoba
ktora NIE RADZI sobie w zyciu jesli chodzi o takie a nie inne nie wiem przejawy swiadomosci???? takie cos tu mam na mysli. i tak jestem w Polsce ze niemozliwe jest zebym ta alkoholiczka byla i tyle. co jeszcze? aha - autorka topiku ma taki problem i w londynie sa kliniki to niech sie leczy i szuka sobie innej pracy.da rade? ciekawe gdzie. jak chce byc trzezwa. dla mnie. bo ja mam jej opinie? i prosze panstwa jak ktos kieliszek do reki wezmnie to jest alkoholikiem?mozna bylo wymyslic co innego? to nalezalo i koniec. i po prostu sie nie dam bo taka opinie trzezwemu tylko alkoholiki moga wymyslic. i tu jeszcze odzegnuje sie, ze maz adrenaniny przeze mnie sie rozpil. do widzenia i tyle :(

Gość pewnaosoba
maz adreaniny albo ktos inny i tyle:( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
jeszcze chce napisac, ze autorka topiki jesli chec miec rodzine to powinna sie leczyc, a zreszta malzenstwo tez chociaz... no zalecalabym leczenie i tak dalej. w psychiatryku na zachodzie leczy sie alkoholizm i to chyba tyle. i sie dowiem ze trzezwa niczego nie znajdzie. a to mnie juz nie obchodzi. taka praca - kto to ma taka prace? i tyle. kariere robi i koniec. w polsce ona ma ekstra prace i koniec. jeszcze w londynie. niejeden by chcial - nikomu to nie przeszkadza. w pozarze siedzi, zalewa i tyle. a ja nie mam zwolnienia dyscyplinarnego za pijanstwo tylko np. zawywiadowke ale dostalam negatywna ocene pracy i napisano tam ze mam. np. zwezone powieki co wzielam zato, ze chyba do czubkow mnie chcieli wywieżc, a zawsze na to uwazalam w pracy bo tak i juz bo chcialam byc lekarzem psychiatra - tak ocenialam wszystko co dzialo sie wokol mnie i chcialam to zglebic- skonczylam w pracy w psychiatryku i nie tylko - nizej tez juz bylam -niestety. a chyba - teraz to rozumiem - tak sie wpisuje zwolnienie dyscyplinarne - ze ma zaburzony wzrok - w negatywniej ocenie pracy dostalam takie info i ze mam reakcje spoznione - ja tego nie zaczailam i zycie do kosza na smieci. a ze mialam miec kosz na smieci na glowie to nikogo w sadzie nie obeszlo bo nie bylo swiadkow. no coz...i tyle:(

Gość pewnaosoba
gdziejest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 ps. ja to pisze bo na papierze pisze za co jest zwolnienie dyscyplinarne a w zyciu wszyscy -alkoholizm. a dlaczego?nie wiem mozeto jest zabawne i tyle. to wszystko chyba. nalezy zazadac papierow zawsze -co tam pisze, przeczytac. ja tylko nie zajarzylam ze to jest mobbing ze mam oczy zwezone - zrenice, nie kumam -takie rzeczy W OCENIE NEGATYWNEJ PRACY -bez sensu.zwezone zrenice, spoznione reakcje?nikt po mojej stronie i taki koniec. ta pani tam ma wielu znajomych tazke sobie poradzi. z ksiedzem tez i tyle. no i to wszystko .jeszcze cos? po prostu jestem uczciwa - jak wyleczyc sie z KONIECZNOSCI picia. a prace ma jaka ma. w sumie to moze byc 1 problem i to sa sprawy prywatne tej pani. a reszta? i tyle.co jeszcze mozna napisac? powinno sie napisac? z powazaniem, po.

Gość pewnaosoba
ja tylko mam zal straszny ze takim zerem bylam???? ze nikt za kilka lat - teraz 7 lat nie powiedzial mi ze dyrekcja wielu usunela w tej pracy zwolnieniem dysplinarnym i ze mam odejsc tymi zwezonymi zrenicami bo to sie standartowo skonczy jak nie bede posluszna i tyle.no i mam o to zal i za to mam opinie pijaczki ze przegralam i dalej to samo - na wszystkich z pretensjami nie wiadomo o co i tyle. no i to wszystko. bo chcialam odejsc NAPRAWDE ale jak? tylko tak sie dalo, ze ten pan za chwile mnie wyrzuci dyscyplinarnie bo taki jest. za plecami albo tu ofen i ze mam isc bo to bez sensu. tak skonczylam. i tyle :( moja sprawa sie dowiem.tak? cos takiego :(

Gość pewnaosoba
prosze panstwa napisze jesszcze tyle co wspolnego ma hitler ze stalinem nie wiem -cos tam ma,ale coma z nimi wspolnego slowacki i mickiewicz to juz naprawde nie wiem.no ale alkoholiczka zostalam ja i koniec :( i chcialam napisac bo nie poszlam czy ja jestem normalna.nie rozumialam o co chodzilo.naprawde.nie zajarzylam i tak dalej... w tej UE. tam wszyscy pili, a ja bylam trzezwa i ta umowa o prace moja... no coz... taka historia to jest,ale ja najgorsza do dzis. ale ja to przezyje - musze - z 1 powodu. i tyle. to wszystko. nie bede wiecej ani pisac ani rozmawiac bo nie i tyle:( zycze wielu sukcesow w zyciu. z powazaniem. po.

Gość pewnaosoba
ja jeszcze chce napisac jedna rzecz - ja juz wiem jak to wszystko sie stalo. bo ja poszlam do pracy i mialam takie a nie inne myslenie. i ja jestem caly czas w zyciu pomawiana ze jestem leniwa. i stad sie calosc wziela i tyle. moich problemow. dlaczego jestem leniwa? nie bardziej niz ktokolwiek inny. i nie rozumialam problemu alkoholizmu i jak po prostu sie znaleźć w takiej pracy. to jest bardzo skomplikowane. nalezy o tym mowic co to jest alkoholizm. i to ze ja tutaj tak skoczylam to ja uwazam, ze to sie stalo, ze nie rozumialam, ze zostalam za dupa alkoholiczka.i tyle. to wszystko. a teraz to nie rozumiem o co mi poszlo. znaczy ja to rozumiem, ale to jest nieaktualne juz. i dlatego np.ciagle czlowiek sie smieje. bo ja sie nie dam. gdzie jest alkoholizm czlowiek trzezwy dostaje smiechu bez sensu albo depresji i to sie powinno mowic ludziom i oszczedzac im wielu cierpien i tak dalej i tym podobne. poza tym -nielogiczne decyzje, a takze brutalne jakies traktowanie - to wszystko jest alkoholizm i trzeba uwazac.no to jest moje myslenie - ostrzegac ludzi, ze nie wolno lekcewazyc alkoholikow i alkoholizmu i mialam UCIEKAC z tej pracy. teraz bedzie ze ich pomawiam. ta placowka byla taka a nie inna, ale ze strachu wszyscy ustapili. takie rzeczy to sa.le sie dzialo z ta placowka -cisza-dlaczego.to jest np. firma ma problemy i jest cisza - czyli wszyscy pija. bo sie mowi o problemach. takie cos. i tak mam zycie zmarnowane. i dyrekcja pozwala pic, na mnie wszyscy i taka prawda :(

Gość pewnaosoba
i tak mialam odejsc nie umialam i cale zycie do kitu. bo nie rozumialam ze jeden alkoholizm tam jest. i to pisze zeby nie bylo ze ja mialam zycie z pierogami w polsce. ze ja w polsce mieszkalam w ...fabryce pierogow prosze panstwa. codziennie mialam inne pierogi na obiad- takie mialam zycie i przez to tak skonczylam. taka mam opinie na zachodzie czy gdzies tam. takie zycie mialam i tyle :( i tak bez sensu,ale hmmm pierogi i tyle :(

Gość pewnaosoba
ja tak wlasnie mialam w tej parafii - nie uznawalam parafii , nie rozumialam ze dostalam depresji jakie ciezkie zycie mam. smiac sie zaczelam - okolo polrocza juz bylam usmiechnieta od ucha do ucha i zostalam bierna alkoholiczka i bylam struta i za calosc dostalam negatywna ocene prace od alkoholiczki bo ta pani tez alkoholiczka jest - nauczycielka liceum i nocoz... ten smiech bez sensu a takze zawroty glowy, wydawalo mi sie cos tam , iluzje - mlodziez byla nietrzezwa. no i zamiast mi pomoc za granica to wszyscy na mnie i tyle :( straszne. a na papierze mialam za spoznienie. ale to tylko papier... i teraz pytanie czemu poszla mlodziez ze szkoly? zeby nie bylo ze pili. palic mogli, ale pic to chyba za duzo chociaz... no coz... jesli o mnie chodzi to nie za duzo jedno i drugie bo tak i juz i tyle. no i to wszystko :(

Gość pewnaosoba
i taksie idzie pracowac do placowki x i tak dalej i sie dowiem ze doktorat robiliam bo wszyscy pili no to jest skomplikowane , nie bede w to wnikac. problemem jest tylko 1 umowa o prace na czas nieokreslony tylko tyle. reszta mnie w ogole nie obchodzi. po co? punkt pierwszy - niespodzianka. no i mialam sie w leb klupnac. a drugi punkt ta ocena negatywna - nie wiedzialam comam z nia zrobic.pasowalo? zjesc albo powiesic na scianie. co ja mialam z tym zrobic? i tyle. to wszystko. i szkola ma sie dobrze do dzis. niesamowite. a ja jestem alkoholiczka. cdn.

Gość Ajajajajaj
Wez ty babo przestan pisac w moines temacie!!! Jak nie masz innego zajecia to zaloz sobie bloga i pisz w nim to czego I tak nikt nie czyta. Jak smiesz pisac o mnie jakies glupoty o chorobach czy nie wiem czym. Alkochiczka tez nie jestem!!! Jesli ty jestes to w to nie wnikam, po prostu ids sie zalic na inne forum. Co do rodziny to mam meza, dla twojej wiadomosci!!!!! Mamy slub cywilny I marzymy o koscielnym- toz to problem, przez ktory zalozylam ten temat. O co ci chodzi?? Po co wypisujesz ze jestem alkocholiczka?? Jestem mloda, dziewczyna I alkoholizm mi nie grozi. Poza tym nie znasz mnie I mnie bezpodstawnie osadzasz- po prostu nie pisz tu I tyle. Przeczytalam twoje posty po krotce bo czytanie tego nie ma sensu- jakies wywody osoby potrzebujacej pomocy... Odczep sie!

Gość pewnaosoba
😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
ja pani nie jest alkoholiczka to ja nia jestem - chyba pani widzi i to wszystko. a pani jeszcze nie w pracy? nocek pani nie ma? niech se pani wypisze. ja pani pozwalam wypisac nocke i daje pani prace stroza - drugi etat - moze pilnowac pani w nocy bo najlepiej pani samej sie pracuje jak nikogo nie ma bo jacy ci anglicy sa. tacy musza byc. po prostu musza. musza bo sa inna nacja i tyle. takie jest zycie. niech pani o nocki poprosi. czemu nie? i tyle :( ja tylko sie wytlumaczyc ze swojego zachowania na forum i tak dalej... to wszystko. a teraz co mam jeszcze tlumaczyc niby? komu?i tyle.

Gość pewnaosoba
pani sie tez ode mnie odczepi - brak kultury jakiejkolwiek pani soba prezentuje jak dla mnie i do widzenia. dlatego pani nie ma nocek jako zastepca psa policyjnego czy czegos tam ale coz... pani najmadrzejsza jest. to niech pani rzadzi. tak trzeba. najmadrzejszy musi rzadzic i tyle. pewnaosoba

Gość Joooolietka
Pewnaosobo przeczytalam te belkoty I powiem ci jedno- jestes chora psyhicznie alkoholiczka!!!!!

Gość pewnaosoba
moze pani wladze oddac mezowi pani. na pewno jest rownie madry jak pani. i to wszystko. jeszcze o czyms zapomnialam? jak sobie przypomne to jeszcze przyleze. tu nie. to jest zbyt wazny temat zebym tu mogla tu jeszcze cos napisac. wykreslenie z parafii. przeciez to jest HORROR i tyle. po.

Gość Ajajajajaj
Do widzenia, niech pani pisze swoje posty w innych miejscach, bo mnie one nie interesuja. Nic pani do mojej pracy, i do mnie. Jestem tu szczesliwa I pani zycze tego samego.koniec