Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajajaj

Ksiadz wypisal mnie z parafii

Polecane posty

Gość pewnaosoba
moze mnie ktos na podstawie tego watku przyjmnie do poradni leczenia alkoholizmu. np. tak moge dostac prace w urzedzie i zajmowac sie problemem alkoholizmu w oswiacie. byc kims takim. i np.urzad ma szkole ktorej nie umie sie pozbyc -wszyscy chleja i jak sie do nich dobrac.moze tak - jak im to udowodnic i szkole zamknac. w takiej bylam sytuacji i w takiej pracy moge byc. na problemie sie znam - przez net wiem kto pije kto nie - za granica i tyle. moze komus bym sie przydala - nawet przez net - np. pisac e-maile i mowic alkoholik czy nie. takie mam zycie w tej fabryczce pierozkow polskiej i tyle:( 🌼 ps. moge gdzies dojechac tez bo w polsce leczy sie i walczy z alkoholizmem - no to ja bym mogla sie tym zajac. gdybym byla dobra to np. z czasem do usa do psychiatryka tam mogla isc pracowac. bo jest jak mi sie zyje w tej fabryczce pierozkow - no tak. za kilka lat w polsce , z doswiadczeniem - pracownik psychiatryka w usa - na ilu ja sie znam rzeczach prosze panstwa a w polsce nikt nie reaguje na to.wszystko gdzies - no ja sie nie dam. takie przezycia jakie ja mialam i tyle :(

Gość pewnaosoba
i to prosze panstwa CIEZKI PSYCHIATRYk i moge tam byc. nawet porwania przez oczy moge leczyc. nawet bym doktorat dokonczyla tylko ze to z ekologii jakbym dostala taka prace - ciezki psychiatryk w usa. tyle mi w zyciu zostaje. tak potrafie panowac i wiedziec co mozna co nie mozna - tak sie znam na ludziach w tej chwili i na pewnym problemie - z polski , specjalistka od alkoholizmu - cos tam skonczyc i praca elegancka. na podstawie doswiadczenia w polskiej oswiacie. i na tym bym poprzestala choc oswiata w polsce ma 2 problemy. bo czego nauczylam sie w skzole oprocz tego co mnie zabilo a wynikalo z tego, ze jestem LENIWA. - to alkoholiki to powiedzialy czy cos tam i tak dalej... nie wiem. noale co - takie cos to jest z sensem praca dlamnie, a reszta? bezsens i gorzej :(

Gość Ha ha bo ho
Ale swiruska, sama ze soba gadasz kobieto? Ile masz lat? Pewnie po 60 I juz odbija ha ha

Gość pewnaosoba
wszystkiego dobrego zycze. czy slusznie mnie wylano? zwolnieniem dyscyplinarnym? chyba sobie ktos robi zarty i tyle. urzad miasta sie dowiem. to niech wytrzezwieja. tyle mnie to obchodzi. bo ksiazki powinny byc OD NICH a nie ma. i to jest moja wina? i do widzenia . um mial mi oddac papiery, ale ... chwd. tak mi zyczyli ze poszlam. tak? i tyle. zwolnieniem dyscyplianrnym i to w tym miescie jest chwd? no coz...:(

Gość pewnaosoba
ile ja moge miec lat... mysle ze 78 jak tak patrze na siebie w lustrze. albo 178?i tyle:(

Gość Ha ha bo ho
Czy pani jest trzezwa???

Gość pewnaosoba
noi oczywiscie - gdzie jest mojarenta?:( 😡😡😡😡

Gość pewnaosoba
a po co ktos zadaje glupie pytania? to i tak nie ma sensu. w polsce dyscyplinarke dostaje ten kto ma. co to za idiotyczne pytanie. jeszcze na kafe... a kawe pan/i pije? codziennie? i tyle to pytanie ma sensu. jakdla mnie :(

Gość pewnaosoba
pytanie pozstaje to samo co post ostatni wyzej :(

Gość Ha ha bo ho
Czyli pijana!!! A medrkuj sobie sama do siebie nie mam czasu

Gość pewnaosoba
a co to za roznica? no konkretnie.

Gość pewnaosoba
:(:(:(:(

Gość pewnaosoba
:(:(:(

Gość pewnaosoba
:( :(

Gość pewnaosoba
:(

Gość Reggi
Mnie rownież ksiądz proboszcz wypisał z parafii jestem już dłuższy czas w uk i nawet zawsze jak jestem na święta w Polsce to goszcze księdza po koledzie i sobie miło sobie rozmawiamy i wogole jestem na mszy jak jestem w pl i ksiądz mi wytłumaczył ze to dla tego ze jemu musi się zgadzać liczba parafian a nie mieszkańców i ze niezbęde mieć absolutnie żadnych problemów z ślubem chrztem czy jakimkolwiek sakramentem i jak już wrócę na stałe to znów zostanę wpisana w poczet parafian i o co ten cały krzyk???????????przeciez nadal mogę chodzić do kościoła na msze do komuni itp nierozumiem całej tej afery ????? Po co?? Boga nosi się w sercu a nie na papierze!

Gość Ajajajajaj
To nie żaden krzyk, po prostu spytalam czy ksiadz ma takie prawo bO nie wiedzialam. Ten ksiadz na wiele sobie pozwala juz wysłano na niego kilka skarg więc wiem ze nie zawsze postepuje ok stad zapytanie.

Gość Ajajajajaj
Poza tym ze mną ksiadz nie ustalał i nie wyjaśniał mi nic. Nie spodziewalam sie czegoś takiego. Swoją droga ludzie zyczliwi musieli mieszać sie w moje sprawy i pofatygowac sie by pójść do księdza bo wyjechalam... A wyjechalam żeby tez wlasnie ksiadz miał na swoją zawsze niska tacę od mojej rodziny i by mógł sobie kupić nowe auto...... Brak slow