Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajajajajaj

Ksiadz wypisal mnie z parafii

Polecane posty

Gość pewnaosoba
ja tylko jeszcze chcialam napisac bo co ma robic ktos z polski w Anglii. czytac Biblie. tyle mozna zawsze i tyle tu robilam na tej kafe i nie tylko. no i wystarczylo napisac- nie zyczymy sobie takich tekstow od osoby, ktora nie jest dzieckiem katechetki. tyle. to wszystko. bo ludzie np. maja jakies schizy ze polska jest cos tam. a czemu?i tyle. a reszta to niewazna. to tez. ale tyle tu pisalam to moge powtorzyc - co to nie sa wartosci? i tyle. co jeszcze? i prosze panstwa codziennie za granica troszeczke biblii i ojej - panstwo sa idealami. a tu polska ,ksiadz pania wypisal...taka prawda. i jeszcze sobie rozwalilam te biblie - nie powiem jak. poboznoscia w tym kraju. gdzie by mi to cos takiego przyszlo do glowy w normalnym spoleczenstwie czy ukladach od razu bym wrzeszczala SATANISCI - a tu - wzielam skreslilam i poszlam dalej. i ...duzo osiagnelam. naprawde. ALE CZEMU bo sie nie dam. tylko tu sie to moglo zdarzyc i tyle :( moze ma pani jakas katechetke w rodzinie - tez takmoze byc i figura ogrywajaca powolanie i tak pani leci. tez tak moze byc. bo zaraz biskup - cyrograf w cyrograf i tyle. i nie pasuje do pani imie Boga - nic wspolnego pani nie ma z Bogiem czyli dziecko katechetki, w Anglii - pasuje i znowu ta figura,ktora mnie zniszczyla a ja tutaj w druga strone i zaraz bylo - nie dziecko katechetki. no to tyle rozumiem - wszystko. i moze tak -co pani sadzi o nergalu? moze byc.no to znowu to samo i ja sobie ide. tyle :(

Gość olasolo
Głupie prowo. nie ma czegoś takiego jak wypisanie z parafii. twoją parafią macierzystą jest ta, gdzie byłaś chrzczona. więc nie ściemniaj.

Gość pewnaosoba
a byla ochrzczona? co tak siedzi w tej anglii? kraj szatana. moze dostala papier i to koniec chrztu. a co wiemy o jej zyciu. bo ja tam wiem jak przepadlam. tylko bylam mala i tego nie rozumialam - to wszystko i tyle. co jeszcze? nie wiem... po prostu nikt mi nie pomogl i po latach tak a nie inaczej. a co wiecie o pani autorce tego watku?bez przesady. jedynie ze ksiadz ja wypisal. ot tak sobie?na pewno i tyle :(

Gość pewnaosoba
ja chcialam tylko napisac, ze dzieci w pewnych ukladach - moze nie -ze w polsce nikt sienie przejmuje dziecmi. tym co przezywaja dzieci.takie cos. i tylko tyle.moim zdaniem tej pani w dziecinstwie cos musialo sie przydarzac - nikt nie reagowal. tak jak mnie. i to coma to jest z tego. bo ja wszystko dobrze myslalam, ale oczywiscie kto sie tym przejmowal. i taki moj koniec chociaz...skomplikowane. a tu musi byc to samo. zycie od 1 roku do 8 roku zycia i tyle.

Gość Ajajajajaj
Dziekuje za rady naprawde, no niby nic nie zyskam odwolaniem ale Sam fakt... Czuje jakby mnie ktos skreslil nie tylko z kosciolA hmm nie wiem jak to ujac, moze mi przejdzie, kolezanka napisala ze ksiadz ma takie prawo ale to troche takie za bardzo jak dla mnie, co to za kosciol... Dziekuje kolezance ze dla mnie sprawdzila sprawe ;)

Gość pewnaosoba
moze byc to po prostu choroba jakas ciezka. czy autorka tego watku miala jakas ciezka chorobe pomiedzy 1 a 8 rokiem zycia. cos takiego nawet moim zdaniem i taki koniec moze byc bo tak i juz.

Gość pewnaosoba
no ja zycze powodzenia i POZYTYWNEGO zakonczenia sprawy, ale jak napisalam swoje zdanie o polsce mam i je przedstawilam uczciwie.tu nie ma szans sie dogadac. jakis konflikt jest, ale jaki? pani na pewno w jakichs przezyciach a z drugiej strony niestety tylko finanse i jakis tam uklad. no niby wszyscy sa tacy dobrzy. ale dla kogo? nikogo nie oskarzam. sama sobie musze siebie przemyslec i ...to wszystko.tyle :( 🌼

a po co wam te śluby kościelne, chrzciny i inne cyrki to jakby należeć do tej pedofilskiej bandy

Gość pewnaosoba
ja jeszcze tylko chcialam napisac, ze by mi sie zdalo ze dzieci katechetek to chyba powinny o takich rzeczach pisac chociaz - to chyba katechetki, a nie ich dzieci. a Biblia to chyba jest dla kazdego i tak dalej. i jeszcze pewne wartosci ludzi uznane i rozpowszechniane. czy to jest tylko dla DZIECI KATECHETEK?jeszcze dla katechetek. dla dzieci katechetek? no jesli zamierzaja uczyc religii - chociaz? albo chca, ale nie umieja sie wykazac bo ktos im sie wtrynia. no to rozumiem ze sie wtrynilam tu kiedys i tak zostalam potraktowana - bo tu sie wtryniam ale kiedys? o co szlo i komu?tyle :(

Gość ja dzis wersje prostacka
nie ma sprawy, jakby co, postaram sie dowiedziec czegos wiecej :) A samym odwolaniem sie moze nie zyskasz wiele, ale przynajmniej wyrzucisz z siebie te skumulowane emocje i zlosc :)

Gość Ajajajajaj
do pewnaosoba: dziekuje za wyrazenie swojego zdania ale wystarczy. taki mam problem to napisalam a moje zycie i wnikanie w nie to nie dla ciebie sprawa.... niektore komentarze to przegiecie, nic mi pani rzeczowego nie doradzila i dziekuje

Gość Ajajajajaj
do Ja dzis wersje prostacka- dzieki wielkie ;)

Gość pewnaosoba
na Ty to tramwaj staje - zwlaszcza wLonynie pani sie zatrzyma pani corklo katechteki nastepna. co pani tam ubzepiecza ich od pozaru? niech sobie Pani nie robi za duzo nadziei, ze sie pania przejme w tym necie. naprawde. z tym pozarem zwlaszcza. sie pani polska nie podobala to trzeba bylo sie wziac w Londynie za czytanie biblii - czego pani nie doradzilam z sensem? pani z sensem nie umie dla mnie zdania napisac. co to pani za prace tam ma ze pania az ksiadz wypisal. nic tylko przy pozarach. niech pani napisze do adrenaNINY - ona pania... tu pasuje cos, ale nie bede wnikala. pouczy o tych pozarach. moze cos tam pani sie jej przyda z tym pozarem swoim i tyle :( co mnie to obchodzi. po prostu sie odkrecam , ze moje pisanie tutaj mialo 1% sensu. przepraszam zero sensu to nie mialo nawet.i tyle. takie niesamowite sa dzieci polskich katechetek jesli... nie sa zamkniete wjakims zakladzie. ta uciekla, a reszta?siostra po slubie - to takie myslenie londynskie prosze panstwa. no ja juz bym na pierogi postawila, ale przeciez krytykowac na kafe kolejne dziecko katechetki polskiej. a poza tym prosze panstwa - kto to tu pisze? i ze tez pani ma problemy w parafii. niesamowite i tyle :(

Gość pewnaosoba
:(:(:(:(

Gość ale masz fajnie
jak ktos chce apostazje, to musi sie nachodzic, bo kk utrudnia ten proces niemozebnie (zreszta bezprawnie), a Tobie udalo sie za friko. Ja bym sie tylko cieszyla.

Gość pewnaosoba
ta pani m takie mniemanie o sobie, ze cos strasznego. niech sie nie wykopci w tych pozarach.ksiadz ja skreslil bo sie bal ze sie wypalil. zostaje jej adrenaNINA na kafe - zeby sie posagom tam nie zaczela klaniac. nic jej sie nie stanie bo ma pewna wartosc. ona ani pol wartosci nie ma, a wiecej jest nietrzezwa niz trzezwa. i tyle trzeba zeby dostac prace w ubezpieczeniach w Londynie. naprawde. polecam i tak dalej. ja nie osiagnelam w zyciu niczego. prosze sie uczyc rozumu. adrenanino - gdzie pani jest? to jest z kolei ta pani niemiecka prostytutka z polski - to powinna byc normalnie jej najlepsza kumpelka ale coz... nie wpadla na to. nie nauczyla sie PERFEKT angielskiego. no coz... no wlasnie. angielskiego? nie pasuje choc wydana na pass usa. i tyle. no zycze wszystkim wielu ksiazek w polsce ale w jakim jezyku? nie wiem. esperanto tyle :(

Gość Ajajajajaj
Zacznijmy od tego, ze nie jestem rzadna corka katachetki, pani cierpi na jakies urojenia? co pani mi tu wypisuje? choroby tez rzadnej nie przechodzilam miedzy 1 a 8 rokiem zycia. Wymysla i wypisuje mi tu pani jakies rzeczy co nie maja ze mna w rzeczywistosci nic wspolnego. Mam wrazenie ze sie pani wyzywa na moim forum z powodow swoich problemow osobistych. Dziekuje i wystarczy.

Gość pewnaosoba
wiecie co to jest?ksiadz nie rozumie ogranego powolania jej matki w polsce i boi sie pozaru dlatego ja skreslil i tyle. i nie odwola tego. po prostu wszyscy wiedza jaka kariera. bo taka jest prawda - tyle pasuje z tej figury ogranego powolania i ta siostra sie smieje z tego, jej tak sobie do smiechu bo nawet dostala slub z taka figura. pewnie wydana na pass usa, ksiadz laske skreslil i tak dalej.zona meza??? szwagra i tescia na prace- siostra w londynie.nie pasuje? i tyle.

Gość pewnaosoba
no wie pani tyle zostawalo NORMALNIE ze pania ksiadz z parafii wykreslil jak pani ma zameldowanie. niech sie pani puknie w leb i zatrzyma ten tramwaj. to wszystko. co jeszcze mozna napisac? a tak reszta to figura na powolanie a ja sie nie dam bo tak jestem w polsce zniszczona. co to sobie pani nie mysli w tym londynie. czy pania ja wyzywam? pani chyba nie umie czytac w tym pozarze pani wzrok sie chyba popsul.to se pani okalary niech zakupi i to wszystko ode mnie i koniec. bo jest to dziwne. lecz prawdziwe i wszystko pasuje i gra. niech sie tam pani wyda -tyle pani zostaje za prawdziwego katolika w tym pieknym miescie i nadobnym gdzie pani kazdy tramwaj sie zatrzymuje i tak dalej... :(

Gość pewnaosoba to owieczka
czyli chora osoba-dla tych niewiedzacych...

Gość Ajajajajaj
Do pewnaosoba: pani komentarze nie maja sensu, nie maja nic wspolnego z tematem. O co pani chodzi? wyzywa sie pani na forum przez swoje problemy? prosze bardzo, ja nie mam zamiaru wiecej odpowiadac na jakies absurdy niezwiazane z tematem a panska psychika.

Gość pewnaosoba
prosze panstwa ten watek sie nadarzyl ze takie cos moze byc,ale ja nie. takie cos. no coz... wielka polska rodzina - ani jak nie wiem dzikie zwierzeta jeden na drugiego, ale wielka rodzina i prace ma iwszystko.i jezykznaperfekt. toniech tramwaje jej sie zatrzymuja-tyle to warte wiedza panstwo. po co ten jezyk perfekt komus i tyle. polakom bo maja nierowno pod sufitem. i ona powinna byc moja sluzaca wtym londynie, a ona mna pomiata i jeszcze sie dowiem ale ja mialam zycie. no coz... jak jej sie 1 tramwaj zatrzyma za to TY - to ma racje. atak? wypierdalaj nastepna szmato niewydana i tyle. bo ta adrenanina to co - ona jest wydana? za kogo?i tyle :( jedynie, zedostala slub i to gdzies tam.nie wiadomo co to za jedna. chyba ze w swojej wiosce go dostala. to jeszcze gorzej dla mnie o ksiedzu swiadczy i tyle :( co jeszcze? :(

Gość pewnaosoba
spierdalaj stad - swoje problemy mozesz zalatwic przez telefon glupia pizdo - sie wydaj szmato chora na leb. tyle ci zostalo albo sie nie zachlej. zatrzymaj se pani tramwaj - tyle pani po mnie zostaje. 🌼

Gość pewnaosoba
przepraszamza wywiska ale tyle zostaje po dzieciach katechetek - chyba wszystkich i tyle :( no ale jak zatrzyma ona tramwaj w londynie to polska bedzie miala ksiazki. tylko tyle. bo tak i juz. czy to takie trudne? bo jak ja sobie to wyobrazam dalej. tak i wypierdalac ode mnie wszyscy po kolei. to wszystko. no co tu mialo napisac sens na tej kafe? i jeszcze chcialam ja ostrzec. bo ja sciemniam ze ja tak wyrzucona z pracy zostalam. bardzo. no ma zatrzymac tramwaj w londynie i polska ma swoje pie...i tak dalej ksiazki. ja sie nie bede wyrazac. tylko tyle. taki to trud umyslowy te ksiazki miec. i to juz pijana jest to zaraz stana - pijana polka. za moje papiery tyle moge polsce pomoc, za opinie, za cale zycie. zle to wymyslilam? a godne jakie to jest. i tyle:(

Gość pewnaosoba
prose panstwa nic wiecej nie da sie wymyslic bo to jest pomysl NALOGOWYCH ALKOHOLIKOW, zeby sie tak uwziac na chwd nie warte ksiazki jak dla mnie. naprawde. no to takim sposobem miec w polsce te firme to prosze panstwa ... niesamowite i tyle. to wszystko. cos jescze?

Gość pewnaosoba
:(:(:(:(

Gość pewnaosoba
🌼

Gość pewnaosoba
:( :(:(:(

Gość ekilogiczna
pewnaosoba jaka ty pojebana jestes wypierdalaj z kafeterii bo i tak nikt nie czyta twoich wpisow ha ha ha ha

Gość czuły
Kofam was ❤️ a wy mnie ? :)