Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin_krakow__

ankieta - 2 proste pytania

Polecane posty

zobaczymy jak jest z realnoscia osob tutaj piszacych ;-) 1. czy spotkalam/em sie z osoba poznana przez internet ? tak/nie 2. czy kochalam/em sie z osoba poznana przez internet ? tak/nie

Nie wiem, w jaki sposób to sprawia realność, ale odpowiedź jest: 2xtak...

Gość tak orgazm lechtaczkowy
widzę ciemność

Gość Błękitna29
TAK NIE i żałuję

A mnie ciekawi dlaczego Ci, co na pierwsze pytanie odpowiedzieli "tak", na drugie odpowiedzieli: "nie";)

moze trzeba rozwinac ankiete w drugim pytaniu - ile spotkan procentowo zakonczylo sie sexem u mnie z 70% bo czasem po kawie nie ma sie ochoty na wiecej ;-)

Gość ciekawska mątwa
1) 4xtak 2) 4xnie Odpowiem również "dlaczego". Panowie okazali się nieatrakcyjni fizycznie i intelektualnie :P

Zawsze więc warto poprosić o zdjęcie:) Ja mimo licznych takich spotkań, zawiodłem się może 2 razy (raz z własnej winy):)

W to nie uwierzę - głupi nigdy nie będzie w stanie udawać intelektualisty, nawet przez internet...

Gość tak orgazm lechtaczkowy
spuszczam z głowy na klatę, czy to upust wiedzy?

Nie sądzę, ja bym powiedział, że inteligencja to umiejętność wykorzystania wiedzy. Inteligencję najlepiej widać w błyskotliwości, poczuciu humoru, rozumieniu wieloznaczności, interpretowaniu sztuki...

Gość ciekawska mątwa
Nie szukałam intelektualisty, tylko normalnego faceta do seksu. Nie robiłam im przed spotkaniem testów, dyktand i quizów. Przyjmowałam "na gębę", że spełniają moje oczekiwania opisane w profilu. Niestety, panowie z otyłością trzeciego stopnia uważają się za szczupłych, niedużych i wysportowanych (jeden nawet przysłał zdjęcie a na spotkaniu się tłumaczył, ze fotka sprzed roku :D). Panowie tępi, nudni i flegmatyczni - za romantyków. Panowie klepiący w kółko wyuczone na pamięć kawały z Joe Monstera - za dowcipnych i wesołych. To były straszne ciapciaki :O

Gość kucyk polny
arnold to twój dekold na fotce ?

Gość kucyk polny
arnold jednak drugie foto rózni się od pierwszego ... widze ze się nie moża juz o nic zapytać ... niby proste pytanie a przewyższa :P

Gość taki_jeden_wroc_ek
1.Tak 2.Tak