Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkcndsmcdsc,dscd

tak szczerze będziecie się troche bać 21 grudnia?

Polecane posty

Gość sdkcndsmcdsc,dscd

bo ja niby nie zbyt wierze w ten cały koniec świata ,ale jakiś tam lęk tego dnia chyba będzie...że może jednak...

Gość cud miód i orzeszki
czekamy jak na zbawienie, modle się o niego cały czas, nawet ostatnio się nawróciłem, bo byłem ateistą

Gość jcjcjvjkjj
21 grudnia mam wyplate, wiec sie nie moge doczekac. Konca swiata zupelnie sie nie boje, bo to zupelne bzdury.

Gość Renkaaa
A co jest 21?

Gość aaarwena
umieramy ze strachu... ps. ty tak na serio?

Gość kochanka Franka
W RMF mowili ze nie odwoluja koniec swiata bo nowa skoda jest na rynku

Gość kowdpwedwep
ja pier*ole ,ludzie są jednak głupi i to bardzo ,jak można wierzyć w ten koniec świata ...przecież równie dobrze moge wierzyć w to że dziecko Wiliama i Kate okaże się kosmitą przysłanym przez marsjan i będzie miało za zadanie zniszczyć ludzkość

Gość aaarwena
kowdpwedwep ale ego podskoczylo, co? ;)

Gość rok milenijny
kiedys mowiono ze w 2000 roku bedzie koniec swiata bo to rok milenijny i nic a teraz kurwa przed swietami chca konca swiata ja sie nie zgadzam ja chce swieta kurwa

Gość do końca listopada
byłem kozak..ale teraz..no może się nie boje bo to mi nic nie da..ale troche rozmyślam..że przydaloby się przesunąć tak o rok albo dwa..

Gość jknkbhkj
nie bo 23 mam urodziny :D

Gość mentaI cut
ja nawet pamiętam jak moja mama się bała jak zaczynał się rok 2000, że będzie jakaś globalna katastrofa :P

Gość koniec swiata bedzie
przeciez to oczywista oczywistosc ale nie 21.12 moze za 100-500-1000 lat. Ale raczej tego nie dozyjesz

Gość wszystkie końce świata
były zapowiadane przez starych dziadów, którzy mieli już umrzeć i chcieli, żeby ten świat się już skończył dla wszystkich, nie tylko dla nich. Co za egoizm.

Gość ja się tam
boję i moja kicia też :(

Gość Bogobojny28
Boję się Boga jeżeli mam umrzeć w grzechu i spłonąć na wieki :C Nie boję się śmierci ale jeżeli nadejdzie niespodziewanie ( a 21 i tak byłby niespodziewanym bo nikt w ten dzień nie wierzy tylko patrzy jak na zagadkę)..Powiem wprost. Tak boję się. Jeżeli umrę..ehhh...:C

Gość poważnie teraz pytam
wie ktoś, od kogo tym razem wyszła ta psychoza końca świata w 2012? Kto nagłośnił historię z kalendarzem majów i zrobił z tego zapowiedź końca świata.

Gość najśmieszniejsze, że
ci najbardziej bogobojni są najwiekszymi skurwielami względem swoich bliźnich w internecie i nie uważają tego za grzech, ani za powód do przypalania ich w piekle.

Gość zawsze znajdzie się prorok
co ogłosi rychły koniec świata, było ich już od groma i trochę. Jak nie świadek jehowy to katolik. Dziwne, że nikt jeszcze nie uznał takiego prorokowania za jednostkę chorobową.

Gość Bogobojny28
ja nie prorokuję. Po prostu boję się śmierci. Dla mnie koniec świata nadejdzie w dzień indywidualnej smierci.Nie czekam na armagadeon , ale gdybyscie znali moje grzechy powiedzielibyscie " Nie ma mowy! Ty nigdynie bedziesz w królestwie Pana" - boję się że on też tak stwierzi ..( ps i racja) Byłem chamem. A cha to słowo skromne przy tym kim ja byłem. :/

Gość anes07
moja mama też pytała jakiś czas temu czy to będzie koniec świata to są jakieś bzdury niby te przepowiednie po części się sprawdziły można zobaczyć sybilla proroctwa 2012 bo to przecież ona przepowiedziała ja to czytałam i moim zdaniem bedzie koniec świata ale my i nasze dzieci tego już nie dożyjemy,jak byłam dzieckiem nie chciałam się uczyć bo miał być koniec świata stwierdziłam że po co jak nie długo i tak umrzemy a tu niespodzianka dziś mam 30 lat i nie skończyłam szkoły a końca świata jak nie było tak nie ma do dziś to są jakieś bzdury

Gość pierdoły rzewne
i nic wiecej. A idiotom fascynacja.

Gość w ogole o tym nie mysle bo nie
zajmuje sobie głowy pierdołami. nie wierze w koniec swiata 21 grudnia wiec nie mam sie zupełnie czego bac w zwiazku z tym;)

Gość chyba zsz?
a ja sie boje,że znajdzie się jakiś fanatyk który CHCE tego konca swiata i ma możliwości ,zeby coś zamieszać - jakiś zamach, jakieś braki w dostawie prądu na wielkiej przestrzeni, jakaś zatruta woda w kilku ujęciach , awaria netu w strategicznej instytucji w kilku krajach jednocześnie, awarie systemów zabezpieczeń banków itd itp;) pozniej wybuchnie panika i sami sie wykonczymy...;)

Gość pierdoły rzewne
jestem prawie pewna że są grupy fanatyków, które się o ten koniec świata modlą - żeby racja była po ich stronie :)