Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jklementynka

Ten Dekiel jest chory!! Jak uchroniić dziecko-czy w ogóle się da??

Polecane posty

Gość kot bez butów
jak się rozchorujesz to co zrobisz sama ze sobą? mamy Cię skremować? jaką urnę sobie życzysz?

nie wywalaj meza :D. teraz to juz i tak za pozno bo wiekszosc chorob wirusowych ( w tym grypa czy przeziebienie) jest zarazliwych nawet do 3-4 dni przed pojawieniem sie jakichkolwiek objawow. wiec mimo ze czujesz sie swietnie to wirus jest juz w twoim organizmie i zarazasz. pozdrawiam!

Jezu kobiety współczuję waszym mężom... Dekiel wziął zachorował specjalnie i specjalnie dziecko zaraża. Sugeruję zakup szklarni i zamknąć osobnika. Pytanie tylko którego osobnika dziecka, -żeby się nie zaraziło ojca - żeby nie zarażał czy matki bo chyba jej odbija?

Gość Jklementynka
Pewnie matki -czyli mnie :D no cóż...

Gość Ty autorko jesteś.......
Nie ty pierwsza masz męża i dziecko!!Wszystkie przez to przechodzimy ale żadna nie robi z tego takiej sensacji.A powiedz mi gdzie ty pójdziesz jak będziesz chora??Idiotka normalnie...

Gość gjgbgujvh
dołączam się do grona współczującym Twojemu mężowi :O co to jest, zepsuty klamot, że można go "wypierdzielić go do teściów"? piszesz o nim z taką niechęcią, nienawiścią, żal czytać :O no normalnie wziął TEN i specjalnie zachorował i specjalnie dziecko zarazi żeby Cię wkurzyć :O jak czytam takie coś to naprawdę przestaje się dziwić ze faceci odchodzą od żon bo z takimi durnymi babami musi być ciężko wytrzymać :O

Gość Jklementynka
Pewnie mu i moze ciezko,ale od x lat daje rade jakoś wytrzymać :D

Gość Znowu ta idiotka agresywnaa
nastepna ta sama osoba od kota, przymiezalni, teraz chorego dziecka, Co zdanie to wulgarzymy i agresja .Jestes zdradliwa

jak już miał ją zarazić to zaraził ! a ty autorko chyba trochę przesadzasz a co będzie jak \pójdzie do przedszkola ? wtedy to jest tragedia z tą częstotliwością chorób

powiem tak ja miałam anginę ropną z wysoką gorączką i siedziałam sama z miesięcznym synkiem jakoś dałam radę wyzdrowieć a syn nie złapał

Gość po tytule widac ze gimnazeria
myszka zobacz sobie na tytul tematu!!Odrazu widac ze to wysyp provokacji gownarzeri gimnazjalnej :o

a co ja takiego napisałam ? mamuśka się nakręciła bo facet chory i chce uchronić dziecko nie da sie !!! nie da się przed wszystkim uchronić no chyba ze chce w sterylnych warunkach chować ?

Gość po tytule widac ze gimnazeria
pisz ze AUTORKA to ta sama wulgarna gimnazjalna gowniara co inne podbne tematy zaklada i rzuca miesem

Ja tam nie wiem czy prowo czy nie prowo bo nie widziałam poprzednich tematów, ale wiem że takie kobitki istnieją. Facet potrzebny do zrobienia fasolinki bejbulinki a później można "wypierdzielić" do teściów, bo kuźwa ON nie ma prawa chorować......fasolinka tylko ma :D bez obrazy dla wszystkich normalnych matek :)

Gość 087665
ja jestem ciekawa co autorka zrobi jak ona kiedys zachoruje(co jest nieuniknione) wtedy co?? facet bierze wolne z pracy a ona ucieka na tydzien z domu??hahaha juz to widze

jak moje dziecko bylo kilka dni przed szczepieniem i mialo ok. 6 tygodni, a maz sie przeziebil, to poszedl na kilka dni do tesciow. nie mial problemow z tym, bo rozumial, ze dla tak malego dziecka infekcja to nic fajnego. czepiala sie tylko tesciowa, ale ona ogolnie glupia jest ;). co innego niemowlak, a co innego kilkulatek. jakby dziecko mialo ponad rok, to nigdzie by nie szedl.

Gość 087665
dziunia a co ty bys zrobila jak TY bys byla przeziebiona, wowczas GDZIE bys poszla, ?zostawilabys malucha w rekach ojca?,a mąz by wziąl wolne opiekujac sie dzieckiem?? masz syba czy corke??

Gość te verde unplugged.
Rzuc go! 🖐️

karmie piersia, wiec dziecko dostaloby ode mnie przeciwciala - mniejsza szansa, ze sie zarazi. za to maz piersia nie karmi, wiec przeciwcial nie da. a co ma plec dziecka do rzeczy??

Gość 087665
ee dziunia i juz sie migasz ,a widzicie jak sie duupaa obkreca , a no patrz ,ot wytlumaczenie

Gość qaszaga
I wy sie dziwicie, ze potem wyrasta tylu chamskich, egoistycznych i zapatrzonych w siebie mlodych? Potem jest placz bo mlody chlopak czy dziewczyna nie ustapili biednej ciezarnej miejsca w autobusie? A jak ma sie takie dziecko nauczyc empatii w stosunku do obcych, jezeli ojca, ktory smial zachorowac nazywa sie deklem i wywala do tesciowej? Rosnie takie cos, nauczone, ze jest pepkiem swiatai ma w dupie i obcych i matke i ojca. Zapamietajcie, ze ci okropni mlodzi, majacy was w dupie kiedy jestescie w ciazy albo z wozkiem nie dajecie rady wejsc po schodach i nikt wam nie pomaga, to sa wlasnie dzieci wychowane przez takie matki jak wy :D

jak córka miała kilka tygodni syn złapał gdzieś pneumokoka, w sumie dwa tyg. trwało, żeby się to rozwinęło, plus pobyt w szpitalu zanim zdiagnozowali i zanim się dowiedzieliśmy co to - obydwoje przebywali w tych samych pomieszczeniach, a córce nic nie było, w sumie nawet bym nie wpadła na to, żeby kogoś wywalić z domu z powodu przeziębienia...

Gość Jklementynka
Kiklu tyg. dziecko tak łatwo się niezarazi ! Zazwyczaj do ok 6msc jest cr\hronione matki przeciwciałami :) Ja nie napisałam,że tak jest ciągle -nie mieszkamy sami -córa byla juz chora,my tez ale napisałam ze niedawno BRALA ANTYBIOTYK i dlatego to moje pismo na kafee :?

Gość Czekamy na nastepne tematyy
a kiedy kolejny temat napisaszesz ze twoje dziecko to dekilk i pokurviony kretyn jak w innych tematach tak bluzgasz ,gdy cos nie tak bedzie? czekamy na nast tematy :D

Ja rozumiem Twój niepokój tylko nie pojmuję jednego....może po prostu siądziecie z mężem i ustalicie razem jakiś najlepszy plan działania, co zrobić żeby uchronić dziecko, a nie obsmarowujesz go na kafee jak jakiegoś gówno wartego gnoja :O Nie gadacie ze sobą czy co? Skoro taki "beznadziejny dekiel" i "mamusia niech się zajmie synusiem" to po co za niego wychodziłaś? No wziął i zachorował....jak śmiał :O

Gość Jklementynka
Akurat tak -pokłóciliśmy się :P Na dodatek denerwuje mnie,że zawsze jak ma wolne to gdzieś łazi a teraz siedzi na tyłku w domu i wkurza ludzi..:/

Gość qaszaga
Przerazajace. Naprawde. Czyli ty lubisz kiedy twoj maz jest poza domem, tak? Po co wy ze soba jestescie? Tobie pewnie potrzebny bankomat ale on????