Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość page1of2

Czy Polki sa naprawde takie ladne?

Polecane posty

Gość no i widzisz panie krolewicz
i krolewicz w nicku nie pomoze,kiedy sympatii w czlowieku brak

Gość Move like jagger Maroon 5?
Dokladnie. Dobrze dziewczyny Ci napisaly. Zbuntowany, narcystyczny krolewicz. lol

Gość PanKrolewicz
Wkurza mnie to, ze bezpodstawie sie do kogos czepiaceie nie znajac go zupelnie. Jak mozna z kims prowadzic jaka kolwiek ciekawa dyskusje jesli od 10 postow jest wymyslanie jaki to je nie jest zly, niefajny blabla bla... Ale z kim tu dusykutowac. pozatym mysle ze wiekszosc tych negatywnych psotow pisze jedna i ta sama osoba "pani zakompleksina mezatka":) Szkoda czasu na to bagno.

Gość miastowy
Moze wrocmy do tematu. Ja akurat uwazam ze polki sa najladniejsze na calym swiecie a mieszkam w uk w turystycznym miescie i codziennie mase towaru ogladam. Wiec polki nr 1 moze szwedki i norwezki i dunki sa prawie tak piekne a reszta to smiech na sali. Albo grubokosciste jak amerykanki albo dupiate jak wloszki albo krepe jak angielki. Polskie kobietki suuper

Gość do wyzej
jak sympatycznie :-) pankrolewicz-kazdym postem pogarszasz swoj wizerunek lol

Gość Nie badzcie naiwniaczki
Czytalam, obserwowalam watek i widze, ze naczelny "pan nudziarz" dalej sie produkuje. :D No to jedziemy: "Ale Ty musisz byc zakompleksiona "szczeliwa mezatko"" Chlopczynko, nie ja sie oglaszam matrymonialnie na forum. Jesli ktos tu jest zakompleksiony, to jedynie TY, moj drogi. "Nie bede Ci proponowal czytania ksiazek bo juz za pozno, twoja kora mozgowa jest tak rozbudowana jak pustynia Gobi i tak barwana jak antarktyda." x Ulzylo ci? Juz? Pusciles baka przy tym? A teraz marsz do slownika otrograficznego uczyc sie pisowni, glabie :) "wrozka-sczesliwa mezataka, jest najlepsza" Dzieki :) Widze, ze trafilam w sedno sprawy... ooops :D x "Szkoda mojego czasu na to forum jak widze. Kolejny polski niewypal dla toksycznyhc zakompleksionych ludzi." A ten dalej nawija o tych kompleksach. Naczelny kafeteriusz Don Juan, ktory w realu nie ma powodzenia za grosz :D :D x "Moja droga pomaranczo, szacunek obowiazuje w obie strony" Moj drogi pomaranczku. Manadrynko ty moja! Ty sie najpierw naucz kobiety szanowac. Mamusia nie nauczyla manier? Popatrz, stary a glupi... x "Niechce mi sie z wami juz gadac. Z dala od polakow" Pisze sie NIE CHCE! :o x "pozatym mysle ze wiekszosc tych negatywnych psotow pisze jedna i ta sama osoba "pani zakompleksina mezatka" POZA TYM to ja mysle, ze jestes swirniety na moim punkcie. Ostatni moj post do ciebie byl wczoraj 22.22 Sorry, ze cie zawiodlam. Nie krecisz mnie. :o x "Szkoda czasu na to bagno" Tez nie wiemy co ty tu jeszcze do tej pory robisz? :) 🖐️

Gość cipcipcipunia
kolejna bezsensowna debata, jeden lubi gruszki drugi sliwki....jak sobie krolewicz szuka polskiej ksiezniczki zycze powodzenia...ja tam od polakow w uk trzymam sie z daleka, 3 razy sie nadzialam na takich polskich krolewiczow, nigdy wiecej! szczescie znalazlam u boku francuza :) jestesmy juz razem 4 lata i mysle, ze bedzie to idealny partner na dobre i na zle (sprawdzony juz w paru nieciekawych sytuacjach)

Gość cipciciupci
tylko,ze to nie jest zadna debata,jeszcze mniej o przewadze mezow-obcokrajowcow...A,ze taki niby krolewicz sie tu kompromituje-to fakt :(

Gość christmas party
Powiem szczerze, ze jak ladna Polka wyjezdza sama za granice, a do tego jeszcze fajna, inteligentna i ambitna, to dlugo sama nie jest. I rzadko kiedy bierze sie za Polakow, przewaznie wiaze sie z jakims Brytyjczykiem, Australijczykiem, Francuzem czy tym podobnym, z kims na swoim poziomie. Bo samotni Polacy-faceci w Polsce to porazka, bardzo trudno trafic na fajnego, prawie niemozliwe. Zaznaczam, ze nie uwazam, ze nie ma fajnych Polakow, ale ci fajni w wieku ok 30 lat przewaznie maja juz swoje partnerki.

Gość Mister001
usialala + Zawsze sa wyjatki od reguly. Wkurza mnie takie uogolnianie. Kazdy ma inne zycie i inne wybory. Przy waszym rozumowaniu moze by dojsc do wniosku, ze kazda polka za granica to prostytutka lub kazda puszcze sie z obcokrajowacem lub kazda po 30tsce ma 2-3 dzieci. A ja wam powiem, ze znam przynajmnej z 20 dziewczyn ktre nie wpadaja w zadne wasze glupie terotypy. Podbnie tez z Polskimi facetami.

Gość Mister001
Usialala - Ciebie zrozumialem, chodzi o caly ten pokrecony watek i walke Krolewicz a z wiatrakami :D

Gość up...
tylko ja nie rozumiem dlaczego krolewicza ,chociaz falszywego,zmieniasz w Don Kichota :D

Gość fiolianas
Hehehe, logika na tym forum wystepuje niezmiernie rzadko, ale wystepuje:) Zagladam tutaj od 1,5 miesiaca i jak widze niektore tytuly tematow, to czasem sie za glowe lapie bo nie wierze, ze mozna byc tak glupim badz pustym. Myslalam aby przestac bo ujemnie wplywa na rozwoj, lol Przykre jest to, ze domena naszego narodu jest zawisc, czy naprawde tak ciezko jest byc po prostu zyczliwym?? Krolewiczu, nigdy nie zawieralam znajomosci wirtualnie, na czatach nie siedze, ale co mi tam:) Napisze. Nie wiem kiedy. Pewnie spontanicznie:) Pozdro

Gość ale co mi tam-
jest w tym poscie najlepsze :D

Gość Jezzzooo
Polki mają przeważnie niezbyt ładne twarze. Mało atrakcyjnych.

Gość denisssooss
6 dziewczyn, z powyzej tu zamieszczonych jest ladnych . a czy ma zanczenie z kim sa zwiazane? napewno nie ma dla normalnego czlowieka :P

Gość moze nie az 6
ale szkaradne to jest to wklejanie!

Gość 8987986756746745
ty jestes gorzej widac niz glupi :D:D

Gość iu9 njn
jnmjk

Gość ta, bardzo
Ta ladne , akurat , chyba by chcialy , pod rosjanki sie lepiej wali

Gość szukam pracy w grecji
właśnie mam coś do dodania w tym temacie. poszłam dzisiaj na spotkanie o pracę i pytają "skąd jesteś kochanie?" na co ja "z piękniej Polski jestem :) " i słyszę "a to dlatego jesteś taka piękna i ten uśmiech, lśnisz koteczku :)" no więc MY POLKI JESTEŚMY PIĘKNE :) !!!!!!!!

Gość mloda i piekna
No dokladnie. Gdzie jest ta praca? I zaden alarm w blond glowinie nie zadzwonil?

Gość hahahahahaha......
"kochanie" i "koteczku" :D Praca? W jakim charakterze? :D

Gość szukam pracy w grecji
to kobieta powiedziała :)

Polki sa piekne jesli o siebie dbaja. Wiadomo, ze zaniedbana kobieta nie wyglada dobrze.

Gość bondzia
tak