Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradność to podstawa

Dlaczego mężczyźni nie są zaradni ? Przynajmniej większość..

Polecane posty

Gość to musi być prowo
bo co to znaczy byc osobą zaradną z punktu widzenia kobiety? Uwiesić się na jakimś jeleniu, który ją będzie utrzymywał, a w ostateczności takim, przy którym ona też będzie zarabiać, ale on zdecydowanie więcej. I masz rację. W tym kontekście mężczyźni nie są zaradni. Po prostu, w przeciwieństwie do kobiet, niewielu mężczyzn ma mentalność KURVY. Tyle w temacie 🖐️

Gość Dokładnie tak złote
Ja nie będę rodziny utrzymywać :D To rola mężczyzny, jak nie umie nawet zarabiać to niech się goni debil

Gość wojtek mck
No wiesz nie każdy w tym kraju będzie prezesem i kasował na rękę dziesięć tys, ale skoro piszesz że jesteś śliczna to takiego faceta pewnie masz

Gość Dokładnie tak złote
Tak :) Nie chodzi o 10 tys i nie o prezesa... każdy może się dorobić, tlyko trzeba myśleć :)

Gość wojtek mck
I ponawiam pytanie po co ci złota roczka, mylisz byciem genialnym w pracach domowych (mój stary np potrafi zbudować sam jakaś zajebista ozdobę z drewna, wybudował mini hale (garaż) sam, w ogóle wszystko potrafi, ale zarabia coś ok 2, 5tys, także widzisz nie każda złota rączka jest prezesem :)

Gość wojtek mck
No to jak masz faceta bogatego prezesa to tylko się ciesz - moja ciocia ma bardzo bogatego faceta, także pojmuje twoje szczęście,

Gość Dokładnie tak złote
Mój kiedyś nie miał nic, chodził w podartych butach ale ja go nie zostawiłam wspierałam go w jego marzeniach :) no i spełniają się, dziś ma firmę dobrze prosperującą, a jestem z niego dumna, że stworzył coś z niczego

Gość Dokładnie tak złote
A czy ja mówię że mój nie potrafi :D ? Potrafi i to jeszcze jak :p

Gość wojtek mck
A tak w ogóle to o czym ten temat, jaki ma sens ? Chciałaś się pochwalić bogatym facetem? Pełno ich w koło :)

Gość hgfdhg
Jestem lekarzem i jak coś się poważnego zepsuje w domu, wzywam fachowca. Tak samo jak fachowiec jak potrzebuje operacji, to nie zoperuje się sam, tylko oddaje to lekarzowi. A baby są rzeczywiście dzisiaj beznadziejne - nie potrafią gotować, piec, szyć, są leniwe i słabe w łóżku i najchętniej żyłyby na czyjś koszt.

Gość wojtek mck
No to ja pisze że mój stary też potrafi ale nie oznacza to że musi być koniecznie prezesem

Gość Dokładnie tak złote
O co ci chodzi z tym prezesem :o ?!

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
:D

Gość wojtek mck
Ja już muszę uciekać autorko zapewniam cię że jeżeli chciałaś się pochwalić, to my to już wszystko widzieliśmy, pełno w koło złotych raczek, prezesów i ich lasek :D powiem więcej - nie zazdroszczę fajnie że masz takie życie jak sobie wymarzylas, ja sobie marzę o innym i nie wymagam też od innych zbyt wiele

Gość decyzjapodjeta777888
ja bylam 4 lata z facetem po 30. to był błąd :( no ale.... 1) nie potrafil majsterkowac, nic sam w domu nie zrobil 2) z hydraulikami, z zalana sasiadka, z wlascicielka mieszkania JA MUSIALAM GADAC 3) NIE MIAL SAMOCHODU, NIE JEZDZIL SAMOCHODEM ( nie chcial sie przyznac ale na bank sie bal) 4) jak straci doczesna prace - nie ma perspektyw na inna z tym wyksztalceniem ;]

Gość Dokładnie tak złote
Ja się niczym nie chwale :o A temat jest po to żeby co niektórzy wzieli się za siebie, to dla waszego dobra ;)

Gość jack ill
przekonałaś mnie wstaję i biorę się za siebie!:D

Gość Dokładnie tak złote
Ta Możesz być ciotą dalej, w sumie mi to wisi, poza tym jesteś nie miły ale ok...

Gość sssssssssssaaaaaaaaaasa
nmoj facet tez dupa. Nic nie y\umie w domu zrobic. W pracy nie umie sie utrzymac.

Gość jack ill
"ciotą"? to brzmi baaardzo miło

Gość sssssssssssaaaaaaaaaasa
stracil kolerjna prace. z mojej pensji idzie na oplatya nawet nie zostaje mi nic na zycie. super cpo.

Gość Dokładnie tak złote
No a jak takich nazwać jak nie "ciota" ? No sory.. ale taka prawda

Gość ghyttu
"My tez byśmy chcieli byście były wyśmienite w łóżku,wspaniałe przy garach i piękne w kazdej godzinie" Idealne podsumowanie całego wątku.

A która teraz umie upiec placka czy zrobić dobry obiad? Wszytskie jadą na knor fikxach i gotowych daniach w proszku

Gość jack ill
określenie "ciota" jest obraźliwe inaczej nie można go odebrać to tylko świadczy o Twojej wrażliwości fajnie, że potrafisz gotować itd., ale są też inne cechy ale pewnie Twojemu facetowi taka gruboskórność nie przeszkadza:)

Gość Dokładnie tak złote
Ja umiem :) lubię gotować, i całkiem smacznie mi to wychodzi :p

Gość Dokładnie tak złote
A kto tu pierwszy użył słowa "KURWA" ? To nie jest obraźliwe ?

Gość jack ill
nie wiem, kto użył w każdym razie zniżyłaś się do poziomu tego kogoś

jest tak: Ładna - nie umie gotować Przystojny - nie umie nic naprawić Brzydka - zaradna, umie gotować i sprząta Brzydki - umie wszytko naprawić