Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradność to podstawa

Dlaczego mężczyźni nie są zaradni ? Przynajmniej większość..

Polecane posty

Gość jack ill
piszę to dla Twojego dobra może pora wziąc się za siebie?:P 🖐️

Gość Dokładnie tak złote
Ta.... Ja nie pozwolę żeby mną ktoś pomiatał :o

Gość Dokładnie tak złote
Ja o siebie dbam, umiem co kobieta umieć powinna i tyle ;) brać to ty sie musisz raczej

Gość inny M
Dokładnie, zaradność to podstawa. Denerwują mnie pseudo-faceci którzy nie robią nic w kierunku poprawienia swojej sytuacji życiowej, tylko narzekają jak to mają ciężko, jak to ich żadna nie chce i w ogóle że ich życie nie ma sensu. Teraz takie ciamajd jest wszędzie pełno. Jeżeli nie ma się nic do stracenia, to można wygrać z lepszymi od siebie, bo oni stracić mogą wiele. Na swoim przykładzie wiem, jak nienawiść, frustracja, złość i poczucie niesprawiedliwości, umiejętnie wykorzystane, dają jako owoc, niesamowitą determinację, waleczność, wytrwałość, konsekwencję, które z kolei prowadzą do sukcesów. Miałkim frajerom trzeba powiedzieć stop.

Gość Dokładnie tak złote
Dokładnie :)

Gość Blondynka____
Jak najbardziej istnieją zaradni, inteligentni i pracowici męzczyzni tylko tacy są stale zajęci bo takich facetów się nie zostawia:) Mam przy sobie taki egzemplarz i bardzo go cenię. Męzczyzna ktory zrobi wszystko zeby zadbac o swoją rodzinę i kobietę, zapewnić jej bezpieczenstwo, miłosc, stabilność finansową, potrafi wszystko naprawic, podłączyć itp. Zresztą mezczyzna swiadomy swojej wartosci tez ma wymagania co do swojej partnerki... Moj puszy się jak paw z dumy gdy przygotuję eleganckie przyjęcie dla naszych znajomych i goscie są zachwyceni moimi potrawami i deserami, wiem ze ceni moje wykształcenie, prace