Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysunela mi sie odbytnica!

Co-mam-zrobic?

Polecane posty

Od tygodnia z moim menem wlasciwie non stop kochamy sie od tylu analnie. Powiem, Wam, ze jak dla mnie to jest cos niesamowitego i przy jednoczesnym stymulowaniu lechtaczki odlateuje, ale od wczoraj zaobserwowalismy, ze jak napinam miesnie odbytu to kawalek jakby miesa wychodzi mi na zewnatrz i wyglada to paskudnie. Moj facet ma normalnego 15cm penisa, ale jest dosc gruby, wiec nie myslalam ze cos takiego w ogole bedzie mozliwe. Co z tym zrobic, jakis oklad czy to samo przejdzie jak chwile przystopujemy? Normalnie czuje teraz na krzesle jak napinam, ze mi 'wyslizguje' sie na newnatrz kawalek odybtu i nies jest to komfortowe. ;(

Czasem budzę się rano i z przerażeniem stwierdzam, że moja odbytnica zniknęła :-o. Znajduję ją potem w najdziwniejszych miejscach... Czasem włóczy się po mrocznych zaułkach miasta i zaczepia samotnych mężczyzn szukając przygodnego seksu, a czasem śpiewa w nocnych klubach zachrypniętym głosem ku uciesze gawiedzi, odziana jedynie w kabaretki. Za każdym razem gdy znajduję ją wreszcie i chcę umieścić we właściwym miejscu, ona kłapie na mnie zwieraczami i parska wściekle, jakby bała się, że zechcę zrobić jej krzywdę :-o