Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość fifirifi*
Zuzanna Amelia & 7, spotkalabys sie na zywo z jakims panem z kafe, ktory sie oglasza, ze szuka dziewicy? :D

Ś.Organizacja Zdrowia->chodzi ci o to czy jestem atrakcyjna???jestem zwyczajna, ale nie brzydka, cóż kilku chłopaków miałam, ale oni za szybko chcieli isc do łóżka(jeden na 3 randce) a ostatni zostawil mnie dla 17tki, bo stwierdził, że ona szybciej mu zrobi loda niż ja...

Wiesz dziewczyno, odnoszę wrażenie, że co bym nie napisał to Ty i tak już jesteś zafiksowana na punkcie "nikt mnie nie chce, zostanę sama do końca życia"... mam rację? Jeżeli tak to napisz to, a przynajmniej będę wiedział, żeby spożytkować klawiaturę na kogoś kto chcę coś z sobą zrobić.

Gość fifirifi*
Zuzanna, jak ja sie oceniam... no mam takie dni, ze nie chce patrzec w lustro, a sa takie, ze mysle, ze jakim cudem ja jestem sama. Komplementy slysze codziennie od kolegow (nie dopraszam sie ich bron boze), ale jak zaczynam to rozkladac na czynniki pierwsze to mysle, ze no i co ze mowia, jak przeciez nikogo nie mam, czyli pewnie mowia mi tak z litosci ;]

w dodatku z moich stronach praktycznie wszyscy faceci warci uwagi są zajęci, na imprezach praktycznie same pary, na portalach randkowych takie towarzystwo, że szkoda gadac, więc raczej mój los jest przesądzony...

Gość usagi_tsukino11111
boże, musze coś zrobić, bo skończe tak jak ty. charakter mam podobny, i tez jak dotąd jestem sama.

Gość Zuzanna Amelia & 7
19:47 [zgłoś do usunięcia] fifirifi* Zuzanna Amelia & 7, spotkalabys sie na zywo z jakims panem z kafe, ktory sie oglasza, ze szuka dziewicy? ­ Sugerujesz , ze Ty sie z takim spotkalas ?

pocieszę Was, że młodszym wcale nei jest łatwiej w tmy względzie, po prostu faceci sa do bani, a jak się trafi jakiś sensowny to już zajęty

Gość fifirifi*
ŚOZ, ale przynajmniej milo sie pisze :D No chcialabym cos zrobic, ale ja patrze na towarszystwo dookola, to mysle, ze jestem juz tak w tyle za kazdym, ze moze w ogole sobie usiade i nie bede sie scigac.

"Zuzanna Amelia & 7, spotkalabys sie na zywo z jakims panem z kafe, ktory sie oglasza, ze szuka dziewicy? " ja raz z takim pisałam, po czym się nawrócił i zaczął pisać na kafe: tylko nei dziewica :D

Gość fifirifi*
Zuzanna Amelia & 7, alez skad ;) tylko pisalas, ze na zyciu uczuciowym dziewictwo sie cieszy powodzeniem ;) nie, ja bym sie z takim panem nie spotkala, tzn. chciec dziewice to taki moze, ale najlepiej zeby nie informowal o tym na 1 miejscu jakbym poznala takiego na zywo.

Gość Zuzanna Amelia & 7
SOZ - to Ty jestes facet ? A ja caly czas myslalm , ze Ty jestes baba. Co robisz na kefe ?

Gość fifirifi*
dziewica jeszcze, no wlasnie, umawiasz sie z facetami, a toduzo, czyli poznajesz ich gdzies :D

ŚOZ->umawiam się na randki..ba umawiałam, bo już nieprędko się z jakimś umówię- po tekście jaki usłyszałam od ostatniego potencjalnego kandydata na randkę odeszła mi ochota na cokolwiek-chłopak niby miły, rozgadany chciał mnie zaprosic do pewnej knajpki, i wszystko byłoby piekne gdyby nie fakt iż zaznaczył,że może mi postawic jedynie sok a jak będę chciała coś jeszcze to sama muszę sobie za to zapłacic...straciłam ochotę na cokolwiek...a z kolei drugi po 2 spotkaniach stwierdził, że nigdzie mnie nie zaprosi bo mnie nie zna i mi nie ufa, dopiero po pół roku spotykania się u mnie w domu mógłby myslec np o zabraniu mnie na spacer..

Gość fifirifi*
"bo mnie nie zna i mi nie ufa, dopiero po pół roku spotykania się u mnie w domu mógłby myslec np o zabraniu mnie na spacer.." padlam ze smiechu juz teraz :D

fifirifi->tych dwóch ostatnich facetów, o których wyżej napisałam to jednego poznałam na kursie prawa jazdy 2 lata temu a z drugim poznała mnie ciocia..., owego czasu szukałam przez neta, ale to bez sensu nikogo ciekawego nie poznałam a jak się ktoś odezwał to po rozwodzie i grubo po 40tce

Dziewico, ... ostro :P, skąd Ty ich wywrzaskujesz? To jakaś parodia faceta była :P. Ale nie zniechęcaj się, są na świecie porządni i wolni :). Ba! Jestem pewien, że nie jest ich wcale tak mało. Najgorsze co możesz zrobić to się poddać.

Gość Zuzanna Amelia & 7
SOZ - czy my juz kiedys rozmawialismy na jakis temat ?

ŚOZ->no widzisz, ciebie to rozbawiło a ja gdy ten tekst usłyszałam to chciało mi się płakac, a jeszcze jedną miałam historię z chłopakiem, umówiłam się z nim na mieście, przyjechałam na miejsce samochodem(on oczywiście prawka nie miał) i co się okazało - że wsiadł do mojego samochodu i z niego do końca spotkania nie wysiadł, stwierdził, że sama rozmowa mu wystarczy i nie musimy nigdzie isc bo mu w samochodzie wygodnie, więc 2 godziny spedzilismy w samochodzie bo on nie raczyl mnie nigdzie zabrac....i co powiecie???

Gość Zuzanna Amelia & 7
Nie pamietam ani nicka Rotmistrz ani tego teraz. Myslam ze moze pisales ze mna w pomaranczy. Ponad 2,5 tysiaca postow to sporo. Az dziwne ze Cie nie zapamiatalam. Chyba ze piszesz w innych dzialach.

Gość fifirifi*
dziewica jeszcze, szczerze mowiac to dla mnie to jest jakis horror :|

Autentyk, skąd Ty ich wywrzaskujesz? To jest jakaś patologia. Kurcze, a tylko spoko facetów się marnuje... ehhh. Zuzo, nie, pisze wyłącznie w tym. A skąd takie pytanie tak w ogóle? Początkowo pisałem właśnie z pomarańczy... jakbym od początku był zaczerniony to byłoby ich z 5 tys.

fifirifi->najdłużej w związku byłam 8 miesięcy, ale cóż tak to jest jak się poznaje własnego faceta z koleżankami i potem on zamiast mnie wybiera je...