Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifirifi*

jestem stara panna, przegralam zycie...

Polecane posty

Gość Mistrzzzzz
tralalilalila mistrz -> ja nie jestem za seksem po ślubie, ale też tak twierdzę 123 Zdecyduj się w końcu kobieto.

Gość fifirifi*
" no tak, jak jest ładna i nie miała chłopaka, to zaraz księżniczka, co za kalka myślowa Wiesz, trudno powiedzieć, czy żaden nie był wart, bo żaden nie wykazał poważnego zainteresowania." Skad ja to znam... tzn moze nie jest az tak ladna ale ze ksiezniczka to juz slyszalam kilkarazy ;/ zupelnie bezzasadnie

Gość tralalilalila
ja nie jestem za seksem po ślubie, ale też twierdzę, że bardzo trudno o normalnego faceta. Gdzie problem? xD

"no tak, jak jest ładna i nie miała chłopaka, to zaraz księżniczka, co za kalka myślowa" ­ Taaa... może była naprawdę zajęta przez te 10 lat. Zdarza się. ­ "trudno powiedzieć, czy żaden nie był wart, bo żaden nie wykazał poważnego zainteresowania." ­ Jak widać ona tez nie.

Gość Zuzanna Amelia & 7
Wiecie co? Ja to przynajmniej jestem brzydka i nie mam tlumow wielbicieli. Ale WY ???

Gość tralalilalila
Zuzanna - hahhahaha :D Darker -> pudło, to moja bliska koleżanka i wiem co jest grane Dziewczyna nie powinna wykazywać swojego zainteresowania chłopakiem, może jedynie dawać sygnały, jakoś dyskretnie się zakręcić.

Gość fifirifi*
Zuzanna, prosze CIe... ci 'moi' sa zajeci, bo ci wolni nawet jakby chcieli to sie krepuja, robia w majtki itd, ja nie bede wychowywac. A tym zajetym wszystko jedno bo i tak maja zaplecze jak dam kosza. I nie traktuja mnie pwoaznie.

Gość Zuzanna Amelia & 7
No widzisz. A mnie jak ktos interesowal to sama podchodzilam. Inaczej to by w ogole nikt nawet ze mna nie gadal.

Gość IMO12370
tralalilalila "Dziewczyna nie powinna wykazywać swojego zainteresowania chłopakiem, może jedynie dawać sygnały, jakoś dyskretnie się zakręcić." Księżniczki...:classic_cool:

"to moja bliska koleżanka i wiem co jest grane" ­ Napisałaś, że od 10 lat nikogo nie miała a ma 28. Widać jest oziębła albo ma przygody na jedną noc. W każdym razie kiepski materiał na dziewczynę. ­ "Dziewczyna nie powinna wykazywać swojego zainteresowania chłopakiem, może jedynie dawać sygnały, jakoś dyskretnie się zakręcić." ­ Przecież dając sygnały własnie okazuje zainteresowanie. Naczytałyście się jakichś pierdół, połowę pamiętacie i teraz groch z kapustą na forum.

Gość fifirifi*
Tez podchodzilam sama, nie konczyli sie to jakims happy endem, pare spotkan i tyle albo w rozmowie wychodzilo ze zajety. Do tego chyba trzeba miec szczescie i trafic. I jedni maja zwiazki po 7-10 lat a inni nic.

Gość Mistrzzzzz
Ale wy macie pokręcony tok rozumowania. Jak dziewczyna jest atrakcyjna to ma mniejsze wzięcie z tego względy, że każdy myśli, że nie masz szans. A jak stoją dwie i jedna jest atrakcyjna a druga przecietna to podejdzie do przeciętnej. Yhy, jasne.Jedynie Zuzanna wykazuje zdrowy rozsądek i wie dlaczego nie ma wzięcia, bez wymyślania jakiś spiskowych teorii.

Gość tralalilalila
"robią w majtki" hahahaha racja. Gapić się to potrafią, i do kolegów komentować, ale gębę otworzyć, zachować się, to już dla nich za dużo... Po co... Ładne laski są po to, by się na nie gapić. A w najlepszym wypadku do seksu. I wtedy to już wszystkim kolegom trzeba opowiedzieć, podnieść swój status, bo się spało z "tą, co się wszystkim podoba" xD

"Księżniczki..." ­ Będą grubo po 30-stce to się księżniczkowanie skończy bo młodsze i atrakcyjniejsze będą chłopów sobie wyrywać. O tak, to będzie dobry moment aby dalej nic nie robić.

Gość fifirifi*
NO juz mlodsze wyrywaja, wiec nic nowego nie napisales. Dlatego taki tytul tego tematu ;]

Gość Zuzanna Amelia & 7
Darker to czego Ty w koncu chcesz ? Nie tak dawno pisales cos o puszczalskich , ze takich nie chjcesz, bo uzyly a teraz jelenia na meza szukaja. Tych co nie daja szybko - tez nie chcesz - bo za duzo czasiu trzeba na nie zuzyc. To jak w koncu ma sie - wedlug Ciebie - taka kobieta zachowywac ?

Gość tralalilalila
Ja też sama podchodziłam, ale nie kończyło się to dobrze, zresztą raz zrobiłam z siebie idiotkę, dziś się z tego śmieję, ale bardzo mi się podobał, przynajmniej próbowałam... Poważne zainteresowanie a dyskretne sygnały to różnica. I to że uważam, że facet powinien zrobić pierwszy krok nie znaczy, że jestem księżniczką. Potwierdzają to moje randki z facetami, którzy mi się nie podobali, ale chciałam dać im szansę xd

Gość Mistrzzzzz
"Potwierdzają to moje randki z facetami, którzy mi się nie podobali, ale chciałam dać im szansę xd" Czyli szukałaś darmowej rozrywki?

Gość fifirifi*
Ja poczekam juz na jakiegos rozwodnika :] Moze jeden z tych, ktorzy mi sie podobaja, postanowi sie rozwiesc po takim megadlugim zwiazku i sie zechca ze mna umowic :D chociaz wiadomo, ze beda woleli 20stki ;)

"Darker to czego Ty w koncu chcesz ?" ­ Czego nie rozumiesz? Że nikt nie chce worka na spermę któremu nagle wydaje się, że jest Marią dziewicą ani takiej co to trzeba na 30 randek zabrać zanim da się dotknąć?

"Czyli szukałaś darmowej rozrywki?" ­ Podobno tylko brzydule wiedzą, że drinki w klubach kosztują :D

Gość Magdaaaaaaaa345asdddfddd
a moze dziewczyny macie za duze wymagania co do wygladu? moze polujecie wszystkie na samych przystojniakow? a moze zwyczajnie nie doceniacie normalnych facetow?

Gość tralalilalila
"Czyli szukałaś darmowej rozrywki" nie widzę związku między umówieniem się na spacer z chłopakiem który się nie podoba z wyglądu a darmową rozrywką...

Gość IMO12370
Magdaaaaaaaa345asdddfddd "a moze dziewczyny macie za duze wymagania co do wygladu? moze polujecie wszystkie na samych przystojniakow? a moze zwyczajnie nie doceniacie normalnych facetow?" No nie gadaj. :classic_cool:

Gość tralalilalila
"o, to podobno tak jak i wy " - tak powiedziałyby dziewczyny z kompleksami xD

Gość Zuzanna Amelia & 7
To po co sie umawialas z kims kto Ci sie nie podbal ?

Gość tralalilalila
Nie sądzę, nieraz słyszałam o koleżanek, gdy pokazywałam kto mi się podoba, że "No co ty? Taka ładna wysoka dziewczyna jak Ty zasługuje na kogoś o wiele lepszego!" Nigdy mi się te teksty nie podobały. Podobali mi się faceci którzy czymś mnie ujęli, nieraz nawet samo spojrzenie, albo dżentelmeńskie zachowanie.

to same sa sobie winne, ja nie skresliłam swojego meza tylko dlatego ze nie ma jakies super twarzy, ale za to ma wiele innych pozytywnych, za to go kocham, przynajmniej sie nie musze bac ze mnie bedzie zdradzał, jest czasami troche niesmialy, ale moge na nim polegac :p

Gość tralalilalila
Po co się umawiałam? Żeby poznawać facetów, prowadzić fajne rozmowy. Miałam wtedy 18-20 lat i potrzebowałam tego.

chyba pokutuje dziewczyny stwierdzenie ze to co ladne jest lepsze, wedlug mnie to chyba na połkach w sklepie