Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Kto z Was jeszcze nie ma smartfona?

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
domofonami to się sąsiadów wkurzało.. Dla ludzi po 50 to wygodne bo duże litery. Jedna ikona i ma latarkę inna i ma sms jszcze inna i coś tam. PO PROSTU WYGODA. Ale mało starszych ludzi piszacych na dotykach :) I dlatego taka masa klawiatur do telefonów na bluetooth

ok, dzieki za wypowiedzi ;) no a co do tabletów - ja kiedys myslalam,że to urządzenie do rysowania tzn, takie graficzne stricte...

No widzisz... graficzne stricte to były prawdziwe tablety obecnie nazwali je convertible. Potem od serii x201 lenovo, 2740p od hp itd. masz dotyk + rysik. I to są właśnie prawdziwe tablety wracajace do łask. No ale apple wymyśliło że da sam monitor i zrobił się bum. A nikomu wczesniej nie udało się zrobić bumu na tablety. Więc producenci produkowali je głównie dla architektów, grafików itd. Obecnie kwestia roku na pojawienie się już prawdziwej na razie koncowej wersji tabletów. CZYLI windows 8 + rysik w fotmie tabletki + klawiatura z baterią jak w asus transformers. Wówczas chcesz to masz tablet, chcesz to masz kompa. No i chcesz to rysujesz. Potem jeszcze z rok i pojawi się tabletofon na windos 8 czyli jw + wkładanie telefonu do tabletu jak w padphone

tu masz reklamówkę mojego x201t http://www.youtube.com/watch?v=iX6VQvf_ZBk Wcześniejsze hp tx2650ew miało ładniejszą :) http://www.youtube.com/watch?v=sdrpsXz5u7k No ale jak widzisz na rynku masy tego nie ma.... Były po prostu drogie. Choć tańsze od ipada :P ipad się przyjoł a prawdziwe tablety na razie nie

Gość Inkowadama
Nie wyobrażam sobie życia bez mojego smartfona. Obecnie to mój chyba czwarty. Teraz mam Kruger&Matz Live - jest idealny, działa na Adroidzie oczywiście, ma wi-fi;P ale można też dorzucić druga kartę Areo2. poza tym zdjęcia robi fajne, bateria trzyma 2 dni spokojnie, gry mi śmigają. Jestem mega zadowolona.

Gość gość
ja od dziecka używam smartfonów (mam 12 lat a w tej chwili mam galaxy note 3 (to mój 6 fon)) i nie wyobrażam sobie zwykłego śmieciowatego telefonu z zasraną klawiaturą