Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Dla mnie ten jak to ty mówisz "samiec alfa" (:D) ma następujące cechy : -jest stanowczy, umie postawić na swoim -odważny, obroni kobietę w razie czego -zaradny -dba o siebie jak i o swoją ukochaną -potrafi zapewnić rodzinie bezpieczeństwo -potrafi zawalczyć o ukochaną -umie zająć się dzieckiem i kobietą jeśli np zachoruje -jest po prostu wzorem dla innych :)

Gość kamil1979jgora
to jak wytłumaczysz to że jak nie brałem psychotropów to próbowałem podrywać dziewczyny kilka lat i nic, a jak zacząłem brać to wystarczył rok podrywania i się udało

Gość kamil1979jgora
No właśnie. Samiec alfa jest stanowczy - jeżeli kobieta przesoli zupę to on ją wylewa do kibla i mówi kobiecie żeby mu zamówiła pizzę. Jak moja żona przesoli zupę to ja ją zjadam z uśmiechem na twarzy i po wszystkim całuję ją w rękę i mówię dziękuję kochanie bardzo smaczne. Natomiast ja jestem stanowczy jak moja żona mówi mi jak jedziemy przez wieś żebym przyspieszył bo furmanka chce nas wyprzedzać a ja nie twardo jadę 50 km.h bo się boję że dziecko mi wyjedzie rowerkiem i pójdę siedzieć

Gość kamil1979jgora
ja nie umiem się bić, nie obroniłbym żony w nocy na ulicy. Dlatego zawsze biorę taksówkę.

Gość kamil1979jgora
moja walka o żonę nie polegała na normalnym mordobiciu z jej byłym tylko po prostu stosowałem metodę na komplementy + wycieczkę na Rodos tak że czy taka walka pasuje do samca alfa? chyba niekoniecznie

Po pierwsze - co dają takie środki ? Po drogie - to nie jest bycie samcem alfa tylko prymitywne chamstwo :o Ja np sam też umiem gotować :) O właśnie prawdziwy facet też nie boi się praco domowych ani pobrudzić sobie rąk - nie jest mięczakiem

Masz spaczone pojęcie o rzeczywistości :o "Walczyć" nie znaczy bić się :o chodzi o to że prawdziwy mężczyzna, sprawia, że kobieta czuje się przy nim wyjątkowa, jak księżniczka, czuje się bezpieczna i kochana. I o to chodzi :) to takie trudne ?

Gość kamil1979jgora
ale kobieta nie czuje się bezpieczna w Lexusie hybrydowym jadąc 50 km.h w terenie zabudowanym, tylko w Golfie II na gaz z prędkością 120 km.h

Gość kamil1979jgora
no nie mylę się, moja żona nie cierpi jazdy 50 km/h przez wieś

Kobieta lubi dreszcz emocji ;) ja sobie jeżdżę na autobahna na weekend żeby poszaleć, jeżdżę nawet 200 i jakoś nie czuje nic nadzwyczajnego. A gdzie ty niby pracujesz co :o ?

jakbym cie przewiozla swoim samochodem to byc w gacie na mietko narobil. zatem przyjmij jeszcze do wiadomosci taki rodzaj kobiet, ktore maja wieksze przyslowiowe jaja niz nie jeden samiec alfa a mimo to znajduja sie tacy, co na nie dzialaja powalajaco tak iz ona staje sie ulegla jak kotek. i nie jest to dres w BMW a cichy i zrownowazony psychicznie facet

Gość kamil1979jgora
ja boję się szybkiej jazdy w zabudowanym 50 km/h a poza max 100-110 km/h więcej tylko przy wyprzedzaniu

Gość kamil1979jgora
czy jestem chory no nie wiem brałem kiedyś i czasami biorę psychotropy ale jak już pisałem uważam że wóda to też psychotrop nie czuję się bardziej chory niż samiec alfa który co weekend pije wódkę na imprezie wódka to też narkotyk ale oswojony z biegiem lat

Nie "samiec alfa" tylko "prawdziwy mężczyna" to raz a dwa, taki ktoś też posiada rozum i nie pije jak debil :o Masz chore pojęcie o wielu rzeczach jak tak piszesz... a czy się zajmujesz ?

Gość kamil1979jgora
ale ja też nie biorę tych psychotropów jak debil, tylko w szczytowym momencie jak podrywałem żonę brałem po 1 no max 2 dziennie, a jednak przecież nikt nie uważa za debila faceta co np. wypije na imprezie pół litra i leży

Gość kamil1979jgora
tzn. uważasz każdego co bierze psychotropy za debila?

Gość kamil1979jgora
myślę że kobiety oczywiście najbardziej wolą takich co piją umiarkowanie, ale jeżeli miałyby wybrać między takim co pije jak świnia i takim co nie pije w ogóle to jednak wolą tego co pije jak świnia. Oczywiście nie wszystkie kobiety ale większość.

Gość kamil1979jgora
myślę że kobiety oczywiście najbardziej wolą takich co piją umiarkowanie, ale jeżeli miałyby wybrać między takim co pije jak świnia i takim co nie pije w ogóle to jednak wolą tego co pije jak świnia. Oczywiście nie wszystkie kobiety ale większość.

A to dlaczego ? Skąd wiesz że większość ? Na prawdę masz coś z głową, to że ty nie pijesz i cie jakaś tam nie chciała i wybrałą pijącego czy tego co jeździ szybko :D nie oznacza, że inne też tak mają

Gość kamil1979jgora
no to ja nie twierdzę że wszystkie tak mają, ale jakieś 90%. 90% kobiet mając do wyboru faceta niepijącego i jadącego 50 km/h lexusem przez wieś a z drugiej strony faceta upijającego się co weekend na imprezie i jadącego Golfem II 120 km/h przez wieś wybierze tego drugiego. Natomiast 10% wybierze tego pierwszego i w tych 10% mieści się moja żona.

Gość kamil1979jgora
bo jak ja podrywałem kobiety na komplementy biorąc psychotropy to 9 mnie olało a dopiero za 10 razem udało mi się poderwać kobietę - i to jest właśnie moja żona. Dlatego uważam, że 90% kobiet woli samców alfa, a tylko ok. 10% komplemenciarzy. Oczywiście to nie jest jakiś CBOS czy OBOP, tylko moje doświadczenie.

Gość kamil1979jgora
no pewnie że to nie świadczy że tak jest, natomiast świadczy to o jakimś trendzie