Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Gość Goldin
dzentelmenem moze byc kazdy bez wzgledu na srodki finansowe, moj w zyciu nie zapomnial by piersza pscic mnie przez dzrzwi, nawet jak niesie siaty ze sklepu a ja na pusto. a komplementy maja byc prawdziwe a nie wyssane z palca i ulegle- jeczydoopne

Gość Kamka123
Ja moze odpowiem :) Bo sama jestem w takiej sytuacji. Moj byly byl okropnym draniem i dopiero po 3 latach zwiazku sie o tym przekonalam. I teraz u mezczyzn zwracam szczegolna uwage na takie cechy jak picie, szacunek do kobiety itp. A to z czystej ostroznosci, a nie dlatego ze szukam wyjscia awaryjnego :) I powiem tez, że dla mnie facet, ktory nie akceptuje ze kobieta ma dziecko jest jakis taki nieatrakcyjny... Podam przyklad. Umawialam sie z facetem. Wszystko ladnie pieknie. On powiedzial ze chce ze mna byc i mu zalezy na mnie. Wtedy poinformowalam go o dziecku. Powiedzial "chyba zartujesz" i zrobil mine srajacego kota. Nie zranilo mnie to ale zrazilo. Stwierdzil jednak ze mimo wszystko chce ze mna byc. Niby sie zgodzilam, ale po tygodniu go zostawilam, nie potrafilam z nim byc bo w moich oczach wiele stracil na atrakcyjnosci A jesli facetowi zalezy na kobiecie to nie bedzie mialo dla niego znaczenia czy ma dziecko czy nie. Tak jest tez w odwrotnej sytuacji kiedy to facet ma dziecko.

Gość kamil1979jgora
no wiesz co to za dżentelmen co mówi kochanie wsiądź pierwsza do tramwaju

Gość fvk
"I teraz u mezczyzn zwracam szczegolna uwage na takie cechy jak picie, szacunek do kobiety itp." no to się zgadza, bo masz dzieciaka. Gdybys nadal byla bezdzietna, szukalabys kolejnego chama, a nie faceta majacego szacunek do kobiet.

Gość Goldin
nie jezdzimy tramwajami ani autobusami. ale otwiera mi wszystkie drzwi i furtki

Gość kamil1979jgora
no ja raz byłęm stanowczy - moja żona chciała jechać do Szklarskiej Poręby a ja powiedziałem nie ma mowy jedziemy w Alpy koniec gadania

Gość kamil1979jgora
niektóre kobiety mają też syndrom DDA np. ojciec pił i bił matkę i one podświadomie szukają chama i pijaka bo wydaje im się że tak musi być po prostu

Moim zdaniem facet to połączenie silnego i stanowczego człowieka i czułego dżentelmena. Sztuka polega na połączeniu wszystkiego w jedną całość :)

Gość Goldin
"Moim zdaniem facet to połączenie silnego i stanowczego człowieka i czułego dżentelmena" bingo. ale to wyzsza szkola jazdy

Gość Kamka123
"no to się zgadza, bo masz dzieciaka. Gdybys nadal byla bezdzietna, szukalabys kolejnego chama, a nie faceta majacego szacunek do kobiet" To nie dziala w ten sposob. Nawet gdybym nie miala dziecka to nie wpakowalabym sie drugi raz w takie bagno. I to jest sedno sprawy. Przyznam ze do tej pory nie kreca mnie faceci bardzo spokojni itp. Ale na te cechy ktore zatruwaly mi ostatnie 3 lata mojego zycia od razu zwracam uwage i eliminuje kandydata.

Ja staram się ją opanować :) na razie jest ciężko, bo trzeba wypracować tą sztukę gdzie sobie powiedzieć stop a gdzie iść w zaparte i nie ustępować, jak się zachować. Myślę, że dam radę :)

Gość Goldin
"isc w zaparte", ''urocze''- ah! uwielbiam te slowa zwroty, jakos dziwnie dzialaja na mnie- to tak notabene

Gość Ronalldo768
Kamka jacy cie krecą?

Gość Kamka123
Jacy mnie kreca? Zdecydowani, weseli, z poczuciem humoru. No facet po prostu musi miec to cos.

Gość Ronalldo768
weseli? w tym kraju zeby byc wesołym to trzeba brac psychotropy

Gość Kamka123
Niekoniecznie. Ja nawet po tym co przeszlam potrafie sie usmiechac :) A na co komu ponuras?

Gość t6yu
przeciętny burak i cham ma większe szanse na związek niż mający własne zdanie, kulturalny mężczyzna

@t6yu bo i przecietne kobiety ewoluowaly do pozycji spalonej, polmozgiej, samicy psa..ze posluze sie eufemizmem jaka podaz taki popyt i na odwrot

Gość ołjeeee !!! ;)
Trzeba też wziąć pod uwagę że ile ludzi tyle charakterów ;) Ile kobiet, tyle potrzeb razy 100.. ;D Niestety, ale prawda jest taka, że żadna ceniąca się i szanująca dziewczyna nie chce być z facetem, który nie ma swojego zdania, który zmienia zdanie jak kierunek chorągiewka na wietrze ;) Kobieta z naturalnego instynktu chce czuć się bezpieczna, dlatego szuka mężczyzny stanowczego, który ją obroni, a nie spierdoli przy pierwszej okazji kiedy ktoś się na niego dziwnie popatrzy ;) Dziewczyny nie lubią chamów, którzy na nią srają, obrażają i jej rozkazują..

Gość kamil1979jgora
to prawda że kobiety wolą chamów, ale nie wszystkie. Większość to nie znaczy wszystkie. Ok. 10% woli dżentelmenów-komplemenciarzy.

Gość kamil1979jgora
poczucie bezpieczeństwa u boku chama kiedyś było oczywiste, a dziś jest mniej oczywiste bo cham owszem obroni na dyskotece, ale potem np. pójdzie do pracy za 1500 na budowie i już tak bezpiecznie nie jest. Natomiast nieśmiały informatyk może wyciągnąć 5-10 tysięcy, ale bić się nie umie. Trudne czasy dla kobiet nastały. Może stąd taki rozwój feminizmu. Choć tak logicznie myśląc to w toku ewolucji jęczyd*py i nieśmialcy powinni wyginąć, ale nie wyginęli.

Czy ty nie potrafisz zrozumieć że kobiety nie lubią chamów :o ? Chcą być bezpieczne i chcę mieć silnego psychicznie, mającego swoje zdanie partnera a nie chama :o weź się ogarnij człowieku

Gość sexowna koleżanka
Lubimy gdy mężczyźni budzą w nas emocje. A przystojniakowi jesteśmy w stanie więcej wybaczyć niż ideałowi z charakteru ale niezbyt atrakcyjnemu fizycznie.

Gość kamil1979jgora
to zależy czy wg Ciebie cham to facet co bije czy ten co się np. kłóci w wyborze filmu do kina. Wiadomo że ten co bije to jest patologia i takiego to zapewne chciałaby mniej niż połowa kobiet. Ale taki stanowczy co powie że idziemy do kina na małego renifera zamiast na jakieś romansidło to kobiety lubią