Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Gość kamil1979jgora
ale widzisz właśnie technologia to wszystko poprzestawiała teraz jest pełno na budowach czy w marketach silnych psychicznie przystojnych facetów zarabiających 1500 a z drugiej strony pełno informatyków nieśmiałych nolifów prawiczków zarabiających 5500 siedząc w domu kiedyś było jasne - facet ostry, silny, cham = dużo zarabia. Teraz już niekoniecznie. Dlatego kobiece hormony wariują nie wiedzą co robić

Gość kamil1979jgora
cham dziś daje bezpieczeństwo osobiste takie np. na ulicy nocą jak zaczępią jacyś menele to on ich rozpyka. Ale niekoniecznie daje bezpieczeństwo finansowe, bo np. na komputerze ani be ani me i zostaje budowa market ewentualnie dilerka ale to czasami pieniadz może być niepewny. A informatyk boi się nocą wyjść na ulicę, to bierze taxi stać go i jedzie

''kiedyś było jasne - facet ostry, silny, cham = dużo zarabia. Teraz już niekoniecznie. Dlatego kobiece hormony wariują nie wiedzą co robić'' co to za jekies bzdury horrendalne

"cham dziś daje bezpieczeństwo osobiste takie np. na ulicy nocą jak zaczępią jacyś menele to on ich rozpyka. Ale niekoniecznie daje bezpieczeństwo finansowe, bo np. na komputerze ani be ani me i zostaje budowa market ewentualnie dilerka ale to czasami pieniadz może być niepewny. A informatyk boi się nocą wyjść na ulicę, to bierze taxi stać go i jedzie" co to za jakas ciasnota umyslowa! generalizowanie , nie idz ta droga

Gość kamil1979jgora
ale taka jest właśnie prawda. Naprawdę znam wielu silnych facetów i przystojnych którzy zarabiają 1500 na budowie czy w piekarni a z drugiej strony nolifów informatyków prawiczków zarabiających 5000 kiedyś jeszcze było tak że szli faceci na polowanie na mamuty i chamy oczywiście szły przodem a jęczyd*py zabezpieczały tyły. I przyszedł mamut, zabił chama, jęczyd*upa zdążył uciec, przed jaskinią nazbierał jagód i przynosił je kobiecie śp. chama żeby ją utulić po śmierci parntera choć jagodami a ta no cóż lepsze jagody niż głód więc uprawiałą z nim seks i tak geny jęczyd*pów przetrwały do dziś czego przykładem ja

Gość kamil1979jgora
ale naprawdę informatycy zarabiają teraz więcej niż budowlańcy czy piekarze. Chodzi mi oczywiście o średnią.

Gość kamil1979jgora
przed rewolucją przemysłową i informatyczną układ był jasny - jesteś silniejszy = więcej zarabiasz. Np. w polu silny facet ostry cham więcej pola obrobił = był bogatszy = miał ładniejszą kobietę. A dziś? Można się narobić na budowie i zarobić 1500. A informatyk prawiczek klepie w klawiaturę i zarabia 5000 bez wysiłku fizycznego.

"cham dziś daje bezpieczeństwo osobiste takie np. na ulicy nocą jak zaczępią jacyś menele to on ich rozpyka. Ale niekoniecznie daje bezpieczeństwo finansowe, bo np. na komputerze ani be ani me i zostaje budowa market ewentualnie dilerka ale to czasami pieniadz może być niepewny. A informatyk boi się nocą wyjść na ulicę, to bierze taxi stać go i jedzie" Co ty z tym chamem ? a z tym filmem to też cie poniosło, nic nie rozumiesz :o Nie jestem chamem a nie boje się iść nigdzie bo wiem że sobie poradzę w razie czego a ty generalizujesz

Gość kamil1979jgora
ok teraz zastąp słowo cham słowami samiec alfa i odnieś się do tego

No i ? Ja nie boję się iść po nocy, nie kłócę się o jakiś głupi film. To że jestem stanowczy nie oznacza, że nie uznaje kompromisu :o Jeśli jest sprawa ważna to jak najbardziej stawiam na swoim ZAWSZE Jeśli mówimy o takich przyziemnych sprawach jak film to można się dogadać a nie kłócić czyż nie :o ?

Gość kamil1979jgora
ale takie niby drobne rzeczy składają się na całość. Np. gdzie jedziemy na wakacje. U nas zawsze decyduje żona, z wyjątkiem tej Szklarskiej Poręby gdy ja postawiłem na swoim

rownie dobrze moge powiedziec, ze informatycy to same paszkwile.albo inaczej, pasztety ucza sie na informatykow bo wstydza sie wypelznac ze swjej nory a skoro tak to musza zaimponowac kobiecie forsa bo nigdy w zyciu by nie znalezli partnerki. PANAROJA! generalizujesz, zarowno z tym ze kazdy przystojniak to cham malo zarabiajacy jak i z tym ze kazdy id zarabia krocie

Gość kamil1979jgora
ależ ja nie twierdzę że nie ma przystojnych informatyków i prawiczków budowlańców ale tak z ręką na sercu ilu przystojnych informatyków znasz?

Przestań! Już mnie wkurzasz :o ogarnij się trochę chłopie, tak generalizujesz, że już mam tego dość, otwórz oczy bo ja ci to zaraz zrobię :o

mam za male kregi znajomosci w tym zawodzie zeby optymalnie to ocenic. znam tylko jednego i jest bardzo przystojny

Gość kamil1979jgora
mam swoje zdanie, ale wolę go nie ujawniać

juz ujawniles. ze jestes brzydkim id chorym psychicznie ale zone wyrwales na jojczenie, komplementasy i 5tys i chyba litosc jak mniemam

Gość kamil1979jgora
żonę wyrwałem na psychotropach + komplementy + wycieczka na Rodos. Tak to wyglądało.

wspolczuje sznaownej zone. nie jestem nietolerancyjna ale z psychicznym nie zwiazalabym sie nawet jakby byl rokefelerem i wpierw zakochala sie w nim do obledu

Gość kamil1979jgora
nie przesadzaj że jak ktoś bierze psychotropy to od razu jest psychiczny :) zresztą alkohol to też psychotrop

Gość 8yuuijjbhyg
zasrane materialistki tylko was kasa interesuje a tak gadacie o miłości pfu

Gość kamil1979jgora
e tam bzdury ja jak byłem prawiczkiem nieźle zarabiałem jak na tamte czasy a i tak nie mogłem żadnej wyrwać, a goście bezrobotni mieli laski ja się nie zgadzam że wszystkie kobiety są materialistkami

Gość cozamendziarz
"ewakułacyjnym" ?! :O :(

Gość ZaHPekowana
Nie przesadzaj. Mó dobry po ślubie okazał się złym mężem i ojcem. Po rozwodzie poznałam tego porządnego który jest nim nadal- moj synek ma normalną rodzinę, widuje sie tez ze swoim ojcem ktory nagle chce mi go odebrac po 3 latach ze swoją zawistną mamusią zrzucając na mnie winy za swoje zachowania, ale mimo to wiem ze im się nie uda, bo nie mam sobie nic do zarzucenia. Ten porządny, dobry facet chce mnie za żonę, a obecnie czekamy na NASZE maleństwo. Nie sądzę, że ten który nie chce kobiety dzieckiem est frajerem. Są ludzie, którzy różnie patrzą na eks-partnerów swojej kobiety. Zresztą nie tylko faceci. Mnie się "trafił" prawiczek ale porządny, mądry, inteligrntny i za to samo pokochał mnie. Kobiety mające dzieci nie są gorszymi od tych które ich nie mają. A czy lepszymi? Zależy kogo porównywać.

Gość ZaHPekowana
Mnie nigdy nie ciągnęło do chamów i tych złych facetów. Mój jest moim 3 ale i różni do mnie startowali. Od złych trzzymałam się jak najjdalej. Jednak niekiedy i ten dobry z pozoru okazuje się największym sukinsynem.