Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Gość TakSobieDziśRozmoślam

Dlaczego dziś tak wiele kobiet nie mając dziecka szuka "złych facetów" i gardzi "porządnymi mężczyznami" (niby są dla nich nudni itp.) a jak już się pojawi dziecko i ten "zły facet" często "ruchacz pospolity" zwykle ucieka od odpowiedzalności to wołają o tego "porządnego mężczyznę"? Mężczyzn, którzy skreślają samotną matkę nazywają "frajerami, nieodpowiedzialnymi, niedojrzałymi..." Ale nie oszukujmy się co to za duma i honor dla mężczyzny wiedząć, że tamten bawił się z Twoją kobietą i nie poniósł żadnej odpowiedzialności a Ty nic jeszcze nie zrobiąc masz obowiązki i odpowiedzialność. Dlaczego spora dziś część kobiet nie chce być w związku z tymi "porządnymi mężczyznami" nie mając jeszcze dziecka? Jak to jest czy będąc "dobrym " mężczyzną nie ma się szans na kobietę bezdzietną? Czy "dobry" mężczyzna może liczyć tylko na to, że będzie w końcu dla kogoś "wyjściem ewakułacyjnym" ??

Gość xxxwomxxx
dobry mężczyzna to oksymoron ... :(

Gość wiercidełko
"Zła kobieta" to pleonazm

Gość rokeler
no skoro kobiety patrzą tylko na tych złych to normalne, że dobrych mężczyzn jest coraz mniej. to przez kobiety.

nie jestem zawodowym psychologiem ale sprobuje, otoz dobry facet jest prawie zawsze nieatrakcyjny i dobrocia probuje zrownowazyc braki, atrakcyjny czesto robi sie zly, bo jest rozpuszczony, znudzony i wybredny, wszystko samo leci do lozka, nie musi sie starac o nic i nikogo szanowac bo i tak bedzie gwiazda tak wiec pewne cechy sa polaczone i jedna wyplywa z drugiej

Gość wiercidełko
"Mężczyzn, którzy skreślają samotną matkę nazywają "frajerami, nieodpowiedzialnymi, niedojrzałymi..."" Nie dawaj się nabierać na to. To język zawstydzania mający na celu skłonić mężczyznę do podporządkowania się kobiecym imperatywom. Zawstydzanie to stara i często dobrze działająca strategia kobiet względem mężczyzn zakorzeniona głęboko w zorienotwanym na potrzeby kobiet społeczeństwie.

Ja nie wiem w jakiej ty się obracasz patologii autorze :o Po częsci masz rację - kobiety wolą tych "złych" ale co oznacza zły w ich mniemaniu ? Na pewno nie to co w twoim, bo kobieta nie chce awanturnika ruchacza itp. Kobieta poszukuje przebojowego mężczyzny z którym nie będzie się nudziła, a nie jakąś ciepłą kluchę :o Oczywiście cechy "dobrych chłopców" też są pożądane, ale z umiarem :o

Gość wiercidełko
"no skoro kobiety patrzą tylko na tych złych to normalne, że dobrych mężczyzn jest coraz mniej. to przez kobiety" Mężczyźni dzisiaj są indoktrynowani z każdej strony tzw. partnerskim wizerunkiem męczyzny, są warunkowani aby być dobrymi kolegami, przyjaciółmi wobec swoich wybranek, a eksponowanie cech męskich jest napiętnowane jako objaw szowinizmu, nietolerancji, nieliczenia się z potrzebami kobiet czy wręcz gardzenia kobiecością. Dzięki takiej społecznej inżynieri żyjemy w świecie gdzie coraz więcej osobników płci męskiej jest zniewieściałych. Świat doskonały dla wszelkiej maści uwodzicieli, podrywaczy i ruchaczy.

Gość iujghgfbf
Kobieta woli ruchacza bo ma doświadczenie w seksie a to czy ją będzie zdradzał itp. to jej nie interesuje

kobiety są takie , bo lubią : zdecydowanych , pewnych siebie , mających własne poczucie wartości drani , którzy mają własne zdanie na każdy niemal temat...kobiety wolą też takich w łóżku

Gość kamil1979jgora
ok. 10% kobiet woli dżentelmenów i komplemenciarzy ok. 1% kobiet woli marudów i jęczyd*pów a reszta woli chamów i podrywaczy.

Gość fvk
witam kolege z jg :classic_cool:🖐️

10:08 [zgłoś do usunięcia]revolver kobiety są takie , bo lubią : zdecydowanych , pewnych siebie , mających własne poczucie wartości drani , którzy mają własne zdanie na każdy niemal temat...kobiety wolą też takich w łóżku x Reovolver - nic dodać nic ująć :) żadna przecież nie zechce jakiejś ciapy :D

Gość kamil1979jgora
to nie do końca prawda że żadna. Moim zdaniem ok. 1% kobiet woli jęczyd*pę, a ok. 10% dżentelmena-komplemenciarza. Ok. 90% kobiet woli chamów i podrywaczy.

No ja nie widzę w tym problemu :o jak ktoś nie jest taki jak wyszczególnił revlover to jak może się taki mężczyzną nazywać ?

Gość kamil1979jgora
oczywiście że może. Ja np. jestem żonaty ale nie jestem chamem tylko jęczyd*pą, ale swoją żonę poderwałem na komplementy przy jednoczesnym łykaniu psychotropów. Tak że jest ciężko, ale czasami się udaje. Dlatego prawiczki powinni jednak żyć nadzieją :)

Gość Goldin
taka juz jest ta powalona rzeczywistosc i nie zmienia tego zadne powalone dywagacie

Gość kamil1979jgora
to nie jest powalona rzeczywistość. Przez tysiąclecia kobiecie cham dawał większą szansę przeżycia, bo lepiej polował na mamuty niż jęczyd*pa. Dopiero od ok. 20 lat porobiło się tak że jęczyd*pa potrafi zarobić 10 razy więcej np. jako informatyk niż cham na budowie. Ale do wielu kobiet jeszcze to nie dotarło, widocznie ewolucja mózgu kobiecego potrzebuje więcej niż 10 lat.

Gość wiercidełko
"Sami frustraci się zaraz zlecą i będą tu mendzić" Nazywanie frustratami ludzi, którzy widzą rzeczy takimi jakie są jest objawem słabości na pozycji jaką się zajmuje. Białych rycerzy są całe hordy, nie jesteś sam. "Po częsci masz rację - kobiety wolą tych "złych" ale co oznacza zły w ich mniemaniu ? Na pewno nie to co w twoim, bo kobieta nie chce awanturnika ruchacza itp. Kobieta poszukuje przebojowego mężczyzny z którym nie będzie się nudziła, a nie jakąś ciepłą kluchę" Można być przebojowym i być ciepłą kluchą w stosunku do kobiety. Jeśli chodzi o realizowanie swoich strategii seksualnych to kobieta bardzo rzadko dostrzega dobro i zło, nie potrafi też obiektywnie ocenić rzeczywistości, natomiast doskonale czuje mrowienie waginy w obecności pewnych osobników lub nawet na samą myśl o nich.

Gość kamil1979jgora
cham to skrót myślowy, chodzi mi właśnie o takich mężczyzn stanowczych "przesoliłaś zupę? to wylej do kibla i zamów mi pizzę"

Chyba popadamy w skrajności :o Bo mamy tak : -cham -męczydupa Jest też coś pomiędzy, nie trzeba być chamem, żeby być stanowczym, nie trzeba być męczydupą, żeby być dobrym dla kobiety Myślę, że tak n prawdę kobiety takich właśnie szukają

Gość kamil1979jgora
no ale takich to jest 1% tak że można ich pominąć

Gość Goldin
facet ma byc stanowczy, ale zeby mogl taki byc to musi wyczuc pewnien punkt krytyczny w ktorym warto dla obopolnej korzyscie nie przejsc w role despoty

Gość kamil1979jgora
oczywiśćie - dobry dla kobiet może być też dżentelmen-komplemenciarz czyli otwieram ci drzwi kochanie oto róże za tydzień jedziemy w Alpy a za 2 na Kanary. 10% na takiego poleci. Ja jestem przykładem. Podrywałem na dżentelmena-komplemenciarza - za 10 razem się udało.