Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jakie języki znacie i jakich się uczycie?

Polecane posty

Gość Bodega
Angielski i Hiszpański biegle, mieszkam w Hiszpani i jestem nauczycielką Angielskiego. Chcę się nauczyć Włoskiego, bardzo mi sie podoba. I odświerzyć Niemiecki bo kiedyś się uczyłam kupę lat i przez brak praktyki wszystko mi sie zapomniało

Gość polski sobie odświeŻ
przyda ci się.

Gość multilanguages
francuski i wloski znam biegle (mieszkam we Wloszech, studiowalam w Belgii i pracowalam we Francji), angielski na poziomie bardzo dobrym (ucze sie od dawna, w pracy mam kontakt, pracowalam w Anglii), rosyjski w miare, chociaz moglby byc lepszy. Chcialabym nauczyc sie hiszpanskiego, nawet na kurs chodzilam, ale brak czasu robi swoje.

Gość Ubububbub
Biegle angielski i hiszpański, dobrze wegierski.

Gość Ubububbub
W porównaniu z węgierskim na pewno tak :)

Gość Kanoj Namiad
I kto płaci za te lekcje ? Pewnie rodzice. Muszą Cię bardzo kochać. Nic nie musisz robić i jeszcze spełniają Twoje zachcianki. Nie krytykuję Cię tylko zazdroszczę

Gość kajka bajka
ja biegle hiszpański i francuski, ale wstyd się przyznać - nie ogarniam angielskiego T_T wiem, że trudno w to uwierzyć, jak się umie tyle języków, ale miałam traumę po roku spędzonym w usa, gdzie byłam typowym looserem z amerykańskich filmów w zerówce, no i poszłam do francuskiej podstawówki i gimn a potem do cervantesa do liceum, wiadomo że COŚ tam się ogarnia bo angielski to jednak powszechny język, są te wtręty itd ale gramatyki nichu chu, ale postanowiłam się przełamać i zapisałam do speak upa ;) zobaczymy jak będzie, póki co mam ambicję i kurs też wydaje się całkiem spoczko ^^

Gość fdsfsd43
Angielski średnio hiszpański też trochę byłem na wymianie studentów w Hiszpanii, trochę włoskiego i francuskiego. Najśmieszniejsze jest to, że znam tyle języków a nie mogę znaleźć sobie partnerki we własnym kraju :(

Gość fdsfsd43
Hiszpańskiego nauczyłem się właśnie na wymianie studenckiej. Hiszpanki mnie uczyły. wspólnym językiem był angielski ale daliśmy radę