Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana asia

"tylko" seks

Polecane posty

Gość załamana asia
czuje sie oszukana i zdradzona i boje sie ze on moze mnie zostwic Ale mysle. ze to tylko seks i to mnie pociesza jestemsy 3 lata razem, ja mam 29 on 34 Nie mieszkamy razem

Gość akaszakasz
E tam troche nudne... daj coś bardziej oryginalnego, na początku tematu lepiej ci szło. A odstetki? co o dostekach? Błagam napisz coś o odsetkach!!

Gość nicegirl ;)
Normalnie to kobieta by pisała, że go nienawidzi, że go zajebie i ją też. A Ty jakoś dziwnie spokojna jesteś i tylko jak mantrę powtarzasz, ze on na pewno się tym znudzi. I cytujesz te rzekome smsy. To powoduje, że jestes mało wiarygodna w moich oczach.

Gość nicegirl ;)
3 lata razem w takim wieku i nic dalej? żadnych planów, wspólnego mieszkania, nic? Dziwne. W sumie nie wiem czy tutaj udzielac się i coś pisać, bo czuję, że nie do ońca jesteś uczciwą osobą. Pisałam juz wyżej o tym.

Gość akaszakasz
Złap go na dziecko i nie miej pretensji, że puka inną, bo jak będziesz marudzić to odejdzie. Tylko cicha akceptacja. cicha akceptacja, powtarzaj on może pukać inną, on może pukać inną, i nic mi do tego, ale podłoga musi być wyfroterowana. Codziennie, 5 minut rano, a zobaczysz wszystko się ułoży.

Gość załamana asia
ja po prostu zawsze reaguje spokojnie, chce miec nadzieje, ze bedzie dobrze to byly smsy z ostatniego tygodnia o odsetkaxh nie wiem o co chodzi moze ona pracuje w banku i o jakims kredycie do firmy mu doradza Nie mam pojecia :(

Gość akaszakasz
Tylko nie zapomnij froterować na kolanach, bo wszystko pójdzie na marne i on cie zostawi!!

Gość załamana asia
nice girl ja bym chciala slubu, juz mam wymarzony lokal ogladam suknie Ale on o tym nawet nie wspomina :( mowi, ze lubi takie zycie jakie ma i nie wyobraza sobie innego, ze lubi spedzac czas sam i miec chwle tylko dla siebie i ja to akceptuje

Gość nicegirl ;)
Jeśli nie zmyślasz, to według mnie nie jesteś zdrowa na umyśle. Sorry:(

Gość akaszakasz
Dobra, bedzie dobrze, tylko notuj wszystkie smys, które ona mu wysyla i od razu przkazuj nam!!! Daj mu namiary na swoją najseksowniejszą koleżankę, zostawi tamtą dla tej i bedziesz wiedziała kogo puka, bo bedziesz ja znała. Genialne, nie??? Oczywiście, że genialne. Ona sama bedzie mogła ci powiedziec jak było, ile razy po nim skakała, wszystko bedziesz wiedziała, czego chciec wiecej!!

Gość załamana asia
dlaczego ?? nie chce mu nic narzucac, czasem wspominam o slubie, dziecku Ale on nie chce o tym rozmawiac to ja go nie mecze, bo nie chce go denerwowac aaa jeden sms do niej byl taki - a nie chcialabys takiego malego bobasa? bawilby sie twoimi wlosami i lancuszkiem :) Ona - nie, po co mi dziecko On - takie male fajne, robiloby kupki i szarpalo Cie za wlosy :)

Gość nicegirl ;)
Jesteś pojebana i /lub bardzo się dzisiaj nudzisz. Sorry:(

Gość załamana asia
ja tylko pisze prawde, to co przeczytalam MYSLSIZ ZE MNIE NIE BOLI , ze MOJ facet pisze takie rzeczy do jakiejs KURWY?? ja tylko nie umiem wyrazic swpich uczuc, zeby ktos mi uwierzyl i to jest niesprawieldiwe :(:(

Gość hmmmmmmmm/
to juz wiesz ze nie jest lysa, lubi bizuterie i nie lubie dzieci :)

Gość hmmmmmmmm/
czemu od razu kurw ...y? Placi jej za sex?nie, wiec nie mow tak o kobiecie ktora zadowala Twojego faceta

Gość akaszakasz
przeciez widac od razu ze to prowo, a załamana asia, to pewnie ta sama osoba co anitka, znow temat slubu!!!! Na moje pytania i posty, które są żywym wyśmianiem i polewka po całości odpowiada na poważnie, jak z ta zupa, gdyby to byla prawda, piszaca to soba, wkurwila sie, ze ona przezywa tragedie, a ktos sie z niej nasmiewa i ironizuje w ten sposob. A on nic, tylko dalej pisze jak koles puka inna, ale ona juz oglada sale na slub, tak jak anitka. Gdyby to byla prawda, to ona cierpialaby, a nie przytaczala tyle smsow. Jacy naiwniacy tu siedza. Jacy kafeterianie taka prowokacja.

Gość załamana asia
pisal jej jeszcze, ze jest o nia zazdrosny i upil sie przez nią (nie wiem co to znaczy) pytal sie tez czy sypia tylko z nim

Gość załamana asia
kurwa bo sie zadaje z cudzym facetem!! a cytuje te pierdolone smsy, bo MNIE TO BOLI!!!!!!!!! ze tak sie staralam, a jakas kurwa dala dupy i on tak na nią leci!!!!!!!

Gość hmmmmmmmm/
ewidentnie jest w niej zakochany.Nie bylby zazdrosny o nia gdyby nie byl.I nie pytalby o sex z innymi.

Gość akaszakasz
Co nastepne?? Przygotowania do slubu, on nagle zachce brać slub, pojedziecie ogladac sale? A może z kolezanka pojedziesz przymierzac sukienki, a jak bedziesz w przymierzalni, to on przez pomylke, wysle smsa, ktory mial byc do niej o tresi: uhm malinko, było goraco wczoraj, lubie jak robisz mi loda. A ty zaczniesz sie glowic, jak to przeciez wczoraj z nim nie spalas. Po dwoch wpisach dojdziesz do wniosku, a nie sorry, po siedmiu, ze to do niej mialo byc, ale slub juz niedaleko, a wy nie macie zespolu weslenego przeciez, a sukienka tez jeszcze nie wybrana. Dobre nie?? Mysle, że z powodzeniem mozesz uzyc. Nie dziekuj, lubie pomagac ludziom.

Gość załamana asia
a ja mysle, ze jak on sie dopytuje czy sypia z innymi to ze uwaza ja za puszczalska!

Gość hmmmmmmmm/
oj glupolu :) nie nie uwaza za puszczalska.Uwaza za dobra kochanke i nie chce jej stracic.Jest zazdrosny, bo tak jak pisalam zaangazowal sie emocjonalnie.Pragnie jej, teskni, mysli o niej.Gdyby to byl tylko sex, umawialby sie z nia na bzykanko zrobili by swoje i po klopocie. Miedzy nimi jest cos wiecej.

Gość akaszakasz
Anitka21, pani juz dziekujemy za kolejne prowo.

Gość załamana asia
to co ja mam robic??

Gość stockholm stad
hahahahahahahaha a Ty to jesteś w cc tych smsów?:D:D

Gość nicegirl ;)
formuła się wyczerpała, idź spać. A jutro stwórz kolejne prowokejszyn, ale życzę więcej polotu i kreatywności 😴 🖐️

Gość akaszakasz
przestac pisac to glupie prowo i zajac sie czyms kosntruktywnym.

Gość hmmmmmmmm/
nic nie zrobisz.On ja kocha :) PRAGNIE JEJ jej ciala, dotyku, zapachu, ust.... zostaw go,bo miedzy nimi to szybko nie wygasnie

Gość załamana asia
jestescie podli gdybym tu pisala jako ta trzecia, jako ta kurwa, kotra sypia z moim facetem to byscie jej pisali - jestes dla neigo tylko szmata do ruchania, nie kocha Cie, uzywa Cie tylko itd ale ze chcecie dokopac kazdemu to mi jako zdradzanej napiszecie, ze on ja kocha itd jestescie flaszywi!

Gość hmmmmmmmm/
ja bym tak o niej nie pisala,bo widze z Twoich wpisow ze ona jest dla niego bardzo wazna i zakochal sie.To wynika z Twoich postow.Nie wymyslam tego i nie jestem falszywa.Iskrzy miedzy nimi.