Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co powinien zrobić mężczyzna

Co powinien zrobić mężczyzna gdy dowiaduje się że wychowuje nie swoje dziecko!

Polecane posty

Gość DKW
Poza tym zgodnie z Ewangelią mężczyzna może tylko wtedy opuścić kobiete, kiedy ta się puszcza. W przypadku bękarta ma dowód ewidentny . . .

Gość DKW
Gdybym cię spotkał w realu, pewnie skończyłbyś z facjatą wdeptaną w płytę chodnikową, ale nieważne. Po was lewaków i tak przyjdzie, co powinno, prędzej, czy później

Gość DKW
Nie godzi się tak zwracać do Aria i kszatrija . . .

Gość już pisałem że facet
który dowiaduje się o tym że kobieta zdradziła go i jest w ciąży z innym powinien ją skopać po brzuchu. To samo ojciec czy brat ale z innych powodów, dlatego że córka czy siostra przyniosła im wstyd nieślubnym potomstwem.

Gość DKW
Właśnie prostak. Prawdziwy dżentelmen ma w takiej sytuacji tylko jedno hasło: "Blut und Ehre" (krew i honor). A ktoś bez honoru, jak ty, nie zrozumie kogoś z honorem, jak ja . . .

Edward "popisujesz " sie nazywając kogoś frajerem ,ciotą to co się dziwisz,ze naskakują na Ciebie.Rozmawiaj jak na faceta kulturalnego przystało.

Gość DKW
"właśnie nie prostak" miało być . . .

Gość a co cię boli że mężczyźni nie
chcą wychowywać cudzych dzieci :O

Ok zaszła w ciężę z innym ale po co ją bić jak jakiś ułomny ? Niech się sama z dzieckiem męczy i będzie karę miała na znaaaacznie dłużej ;)

Po to by jej nie było. A co jeśli po latach wychodzi że dziecko nie jest męża i on bo takie jest prawo musi płacić alimenty na małego gnoja.

Gość barnej
Powinien kopnąć w dupę puszczzalską razem z bękartem.

ja nie mam ciągoty do bicia kobiet. Ale jest wina kara musi być. Pamiętam jak w gimnazjum razem z kolegami i koleżankami skopaliśmy chłopaka za to że pochodził z gorszej rodziny. Matka dziwka, ojciec alkoholik. Hołote likwidować bezwzględnie.

Można to po ludzku załatwić.Prawowity ojciec płaci alimenty ,on wychowuje dziecko.Gdy osiagnie pełnoletność sam zadecyduje do kogo ma przynalezeć.Teraz wykrycie DNA jest tak proste,ze aż śmieszne.

Uważam , że facet oszukany przez kobietę ma prawo do tego , żeby odejść od niej i od dziecka. Bo skoro został oszukany to dlaczego on ma ponosic konsekwencje tego czynu? Nie wiem jak to prawnie wygląda ale ja bym nie wybaczyła takiego kłamstwa. Wpisałam to juz nainnym poscie ale chyba powstał nowy.

Gość Mistrzzzz
*Bobasek* Można to po ludzku załatwić.Prawowity ojciec płaci alimenty ,on wychowuje dziecko.Gdy osiagnie pełnoletność sam zadecyduje do kogo ma przynalezeć.Teraz wykrycie DNA jest tak proste,ze aż śmieszne. 123 A jak ty sobie to wyobrażasz. Że po tym jak sie dowiaduje, że sie puściła z innym i na dodatek ją zapłodnił, to on będzię dalej z nią żył i mieszkał jak gdyby nic ?

Gość Facet_46
,,Powinien powiedzieć dziecku prawde że nie chce mieć z nim nic wspólnego i że go nie kocha." Dla mnie dziwne...Tak od razu można przestać kochać ? Ja 16 lat wychowuję córkę . To ,,moje " dziecko i tylko to jest ważne. Reszta nie ma znaczenia

Gość barnej
facet 46 - jasne - samiec alfa zapłodnił, przekazał geny a jeleń - samiec beta marnuje czas i zasoby wychowując cudze potomstwo. Pozazdrościć... samcowi alfa :)

Gość Facet_46
barnej Nie jestem jeleniem. Nie zostałem zdradzony, nikt mnie nie oszukał . Samcowi alfa dziękuję za to, że okazał się dupkiem, bo dzięki temu ja mam cudowną żonę i wspaniałe dzieci.