Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywalidrodga

do kobiet, ktorym test pozytywny wyszedl długo po terminie miesiaczki.

Polecane posty

Gość wywalidrodga

ile dni po terminie @ test wam wyszedł pozytywny? mnie dopiero tydzien po :-) robiłam wcześniej testy ale wychodziły negatywne.

w dniu spodziewanej @ ale druga kreska bardzo blada.. Na drugim teście już lepsza.. :) Gratulacje! Leć na bete jeszcze do 100%-ej pewności :)

Gość wywalidrodga
dzieki :-) jutro mam isc na bete. troche zszokowana jestem bo tak pozno wyszlo:-) myslalam ze skoro testy negatywne tak dlugo to poprostu @ sie spóźnia :-) a tu taka niespodzianka :-)

Ja jak się starałam z mężem o dzidzie to już przed @ robilam testy (nie wiem po co?) zawsze negatywne i zawsze @ przychodziła. teraz zrobiłam w dniu spodziewanej i wyszło.. Niestety poronienie zagrażające więc leże i leże.. Dbaj o siebie i o fasolke i jeszcze raz gratuluje

Gość wywalidrodga
kumiko_kumiko zycze ci żebyś szczęśliwie donosiła ciążę.Ja tez przedtem robiłam testy, jak sie pragnie dziecka to czekanie na termin @ tak się dłuży ....

Gość mi tez dopiero
tydzien po terminie okresu test wyszedl pozytywny. mialam przeczucie ze ze mna cos sie dzieje i nie jest to spoźniający sie okres. Miałam rację :-)