Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie jestem nim

Cześć Kwiatuszku :) Jak się dzisiaj miewasz? Mam nadzieję że dobrze.

Polecane posty

Gość Jeśli nie jesteś nim...
to kim ? :D

niektorym o to tylko chodzi zeby tak napisac zeby kazdy myslal ze to o nim i do niego. klasyka manipulacji

Gość do bzdety
R do M Małgosi byłam jego Małgosią, bo to od Mistrza i Małgorzaty pisarza rosyjskiego a R umie rosyjski:) aha..w 2007 widzialma jak marcinek z R jechali byli na mojej obronie czarne audi;) czyzby Marcnek sie zakochal;)?:P widzieli moje buciki nie tlyko 2007 ale i w 2008;) bo tej jezdzili:) Wklej R marcinka..był tutaj 2006 i 2007 na basenie i ja go rozpoznalam mimo ze byl od 1/100 brdy do majtek:):D niebeskie slipki..mma nosa nie;)? kiedys to była ekipa kaffe ;) i fotki fajne:D

Gość my lubimy sobie popisac
bo to naszepl kaffe I piszemy do polakow

Umiesz jeździć na nartach? Moglibyśmy w weekend wybrać się na jakiś stok narciarski sobie pozjeżdżać :) Jak nie umiesz to Cię nauczymy ;) Goldin ale czy to właśnie nie jest w tym fajne? Każdy ma nadzieję że to on/ona a nadzieja potrzeba jest człowiekowi jak powietrze ;)

Gość wkooo
Umiem:) ale wole łyzwy.. Bylam raz na Słowacji no trme tam były gorki w 1998 r:)

Gość wkooo
a Zanetka umiala jedzic na lyzwach:)? zakopiec na wylot bo moja ma tam rodzine:D

Gość Ananko lek psychiatra
kochani, przyjmuje w godzinach nocnych szczególne przypadki, zapraszam !!!

jak sie jest lojalnym w sercu i kocha tylko jednego mezczyne na ziemi to nie jest fajne - to tak notabene

"Goldin ale czy to właśnie nie jest w tym fajne? Każdy ma nadzieję że to on/ona a nadzieja potrzeba jest człowiekowi jak powietrze " odp."jak sie jest lojalnym w sercu i kocha tylko jednego mezczyne na ziemi to nie jest fajne - to tak notabene" wydawalo mi sie ze po polsku napisalam

Dalej nie rozumiem. Co jest złego w nadziei ? Kiedy coś jest niemożliwe, złym jest udawanie że jest inaczej? Każdy kto tu coś napisał, ze mną włącznie, miał na myśli konkretną osobę.

to nic inego jak utrwalanie paranoi. w moim przekonaniu poglebianie czegos co nie ma racji bytu, chocby z faktu, ze to mało prawdopodobne znalesc tu ta konkretna osoba to choroba de fakto. ale jak dla mnie ..dalej mozecie tu na siebie wyc do uludy, ja tylko krotko skonstatowalam to zjawisko

Ale to właśnie nie chodzi o znalezienie kogokolwiek. To taka zabawa. Wszystko bierzesz tak na poważnie? Przecież czystym idiotyzmem byłoby sądzić że znajdzie się tu kogoś kogo się szuka, przecież są "normalne" sposoby kontaktowania się. Jeżeli wszystko tak traktujesz w internecie poważnie to współczuję. Pewnie wszędzie widzisz paranoików, schizofreników i innych psychicznych. Więcej dystansu ;)