Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Armaid

Jak wy poczulibyście sie w takiej sytuacji?

Polecane posty

Pytanie od kuzynki Wiem że to trochę dużo ale proszę o odpowiedź. W zeszłym tygodniu miałam dziwną sytuację w szkole. Koleżankaa z ktora najczęściej w szkole przebywam ( ale czasem mnie olewa i idzie do kogoś innego) z rana powiedziala mi ze dobrze się dobrałyśmy, jak dwie krople wody, możemy się razem powygłupiać... Na ostatniej lekcji to był wg i było nas 7 a graliśmy w parach w siatkówkę i chciałam do tej koleżanki - Oli podejść i się spytać czy mogę z nią i jeszce jedną dziewczyną grać bo nie mam pary. Wtedy na mnie naskoczyly i powiedziały ze fiołka ( ta druga koleżanka) nie może się zmieniać jakbyśmy miały grać w tezy oto. Powiedziały żebym poszła grać do kogoś innego. Nalegalam ale one na mnie naskoczyly i obie były zgodne zabraniając mi ze sobą grać. Potem do konca wf- u bylam sama nawt do mnie nie podeszly. Olga po prostu mysli ze umir grać bo pojechala na obóz a fakty są takie ze lepsza ode nnie nie jest. Zabolało mnie to że olała mnie tak Olga dla innej koleżanki. Jakby nóż w plecy Jakbyście się wy po żyły, co powiedziały i jak potem zareagowały? Pyta z ciekawości

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować