Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tawet

ZADZWONIŁA DO MNIE JAKAŚ LASKA I TWUERDZI ZE JRST W CIĄŻY Z MOIM FACETEM

Polecane posty

Gość tawet

Twierdziła ze się spotykają od pol roku on wpada kiedy może łączył ich tylko sex ale teraz sprawy się pogmatwaly Jestem z nim od kilku lat mamy 2 letnie dziecko podała parę szczegółów których nie zna nikt obcy także nasze prywatne sprawy jego jeszcze nie ma jest niby u znajomego ona twierdziła ze maja się spotkac:[

Nie wyskakuj z niczym dopóki się nie upewnisz. Panika i emocje to najgorsze co może być w takich sytuacjach. Przeszpieguj swojego faceta i zobacz czy rzeczywiście tak jest. Może ona chce po prostu rozbić wasz związek (jakaś idiotycznie zakochana frustratka).

Gość tawet
Kurwa jeśli to prawda to niech do niej wypierdala zemszcze się to pewne

Gość nie cierpię PMS
Ale skąd my mamy wiedziec, czy to prawda? może porozmawiasz ze swoim Facetem? jeśli się wyjaśni to wstedy można coś działać, pomagać, bo raczej nie ma tu jasnowidzów... i nie jest to sprawwa do GDYBANIA

Gość tawet
Podała różne fakty z życia bi twierdziła ze pewnie jej nie uwierzę mówiła o pary rzeczach na temat dziecka miesięcznej spłacie kredytu a także o jego ranie na udzie

daj mu na drogę jakieś rzeczy, których Twoje dziecko już nie używa. mogą się przydać

Gość tawet
To by się nawet zgadzało kurwa ja mam 24 lata on 36 a ona trudno stwierdzić po glosie ale mloda Jestem strasznie nerwowa nosi mnie zajebiscie

Gość tak?czy niee?
nas to nie dotyczy

Gość nie cierpię PMS
w ogóle to Ty go kochasz? wybacz, ze o to pytam, ale od Faceta, z ktrym mam dziecko wymagałabym wyjasnien to raz, a dwa MIAŁABYM JAKIEŚ ZAUFANIE, a nie wierzyc jakiejs obcej babie. a co moze nie ma kolezanek w pracy? moze palnal cos przez przypadek, a jakas wariatka to wykorzystała. nie znam Twojego meza, a szukam róznych rozwiazan, a Ty od razu wydajesz wyrok...

Gość tawet
A propo rzeczy to mu wszystko porozoierdalam wyjebie nagi jak z procy

Skoro zna tyle szczegółów to raczej nieciekawie wygląda...jednak nie rób niczego pod wpływem emocji.Może jakoś go wyśledź czy do niej nie idzie na to spotkanie.

Gość nie cierpię PMS
nie zapomnij mu zrobic kanapek na droge, bo potem bedziesz błagac, zeby wrócil jak to okaze sie pomyłka.

Gość kajdzior
spotkaj sie z nia. a huja bym rozniosła chyba jesli to prawda

Gość tawet
Nawet jeśli miałam do niego jakiś sentyment to teraz nic juz nie ma To nie tak ze ktoś mi coś powiedział a ja wierze we wszystko z Nigdy mu nie ufałam choć wszyscy jego znajomi mówili ze źle robię bo on mnie tak kocha bla bla bla Dla mnie był kupa gowna mam nosa do ludzi czas to skończyć.

Gość nie cierpię PMS
gratuluje podejscia do zycia, zwiazków itp

Gość a skad ty wzielas 10 lat
starszego dziada? mlodszych nie bylo? a on znowu bzyknal nastepna mloda.

Widzę,że już wydałaś wyrok na faceta.Sytuacja jednak może być taka,że to jakaś zazdrosna panna próbuje rozwalić Wasz związek.tak go wyzywasz a jak to się okaże nieprawda to co?

Gość tawet
Duren dzwonił wesoły gadał ze wraca i czy piwko wsiąść :P A chwilę przed dostałam od niej wiadomość ze wladnie od niej wyszedł uradowany i ze bardzo się cieszy na dziecko A mój nr ma niewiele osób bo zgubiłam telefon i wszystkie nr przepadły prócz bliskiej rodziny i koleżanki nikt go nie ma w sumie z 10 osób ma i to od 2 tyg musiała spisać od niego

Gość nie cierpię PMS
albbo jestes jakaś niedorozwinieta życiowo i umysłowo, albo ten post to dobra sciema. Biorąc pod uwagę moją wiare w ludzi, wierze, ze po prostu bardzo Ci sie nudzi...

Gość tawet
tyLko ze jego telefon jest czysty żadnych dziwnych nazw imion kobiet on nie ma niby koleżanek a te które ma zapisane znam to zony i mamy chyba za zapisał ja jako Staś elektryk kurwa ja nie z tych którym da się kit wcisnąć

Gość herrr
ale ona przecież dzwoniła do Ciebie z jakiegoś numeru, to nie możesz ich porównać?

Gość nie cierpię PMS
Ty nie trać czasu na kafe, tylko idź pakuj walizki. same sie przecież nie spakuja...

Gość tawet
Na pewno porównaj teraz idę uśpić małą położę się z nią a gdy on zaśnie przechwyce jego cegle i przetrzepie nie śpimy razem bo on chrapie a najlepsze ze napisała ze miał bokserki Pierre Cardin on takie ma rzeczywiście tylko nie wiem czy na sobie jjakby co jeszcze się odezwę a jak nie to rano

Gość nie cierpię PMS
23:05 - geez o tej porze kłaść spać dwuletnie dziecko? :O

Gość rowan_mayfair
i sie posypala prowokacja:]