Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tawet

ZADZWONIŁA DO MNIE JAKAŚ LASKA I TWUERDZI ZE JRST W CIĄŻY Z MOIM FACETEM

Polecane posty

"Nigdy mu nie ufałam" "Dla mnie był kupa gowna " ­ i dlatego zrobiłaś sobie z nim dziecko. pogratulować kretynizmu :classic_cool:

Gość pravvik21
jaja

Gość esterciaa123
Dla mnie to prowo

Gość bdbdbbdbdbdbdbdo
beznadziejne prowo, czyzby kotka na goracym dachu ozyla????:D:D:D

Gość tawet
to nie prowo mała chodzi późno spac nie moge jej odzwyczaić czasami kładzie sie i o 1 w nocy nic nie pomaga nie chce sie wcześniej kłaść gdy wrócił ja z mała leżałam w łóżku spytał czy chce piwko powiedziałam że nie że jestem zmęczona poszedł do kuchni pił piwko i pisał z kimś smsy telefon zostawił w kieszeni przetrzepałm go nad ranem ten nr miał zapisany jako ''darek okna''-pełno ma takich nr bo zajmuje sie budowlanką i ma pełno nr hydraulików monterów itp. wszystkie smsy miał wykasowane połączenia tez nie wiem tylko na co on czeka-jak sie tak cieszy na dzidziusia to czemu mi nie powie?w co on gra?myśli że będzie prowadził podwójne życie??

Gość tawet
aha i nie napisałam najważniejszego! ona mówila że on obiecał jej że się nią zajmie podobno zamierza wyjechać za granice i ją tam ściągnąć-tak takie mial plany z tym wyjazdem z pół roku temu ciągle o tym mówił

Gość didiiddidi
z tym spaniem dziecka uwierze bo synek siostry też tak późno chodzi spać

Gość roladinia
ciekawe jak to się dalej potoczy , pisz jestem ciekawa :)

Gość ooonnnnaaaa
jestes w ciąży i twoj facet proponował Ci piwko?? Ładna patologia.

Gość tawet
a gdzie ja pisalam ze jestem w ciąży???

Gość fantasmagorie
nie potrafisz czytac ze zrozumieniem czy co? Przeciez wyraźnie autorka pisze, że nie ona jest w ciąży tylko ta druga!

Gość tawet
nie wiem co robić wczoraj mialam MOC a teraz... chyba z nim porozmawiam jak wróci powiem ze wiem i zeby wypierdalał do niej dobrze że nie mamy ślubu haha a jeszcze z miesiąc temu coś tam bronchał żebyśmy zalegalizowali związek dla dziecka zebysmy to zrobili żebyśmy byli PRAWDZIWĄ RODZINĄ:(

Gość jaaaaaaaaaaa_
A nie możesz mu pokazać tych smsów i poprosić o wytłumaczenie? zapytaj co proponuje w tej sytuacji. I tak będziess musiała z nim kiedyś pogadać. Co z tymi gaciami co niby mial na sobie?

Gość fantasmagorie
własnie...odkryłas czy miał te same gatki? Porozmawiaj z nim, zapytaj, zobacz jaka będzie jego reakcja, czy będzie zmieszany, zaskoczony, czy wkurzony?

Gość roladinia
a widziałaś film "och karol " ? może razem go zaskoczycie ?

Gość fantasmagorie
roladinia ma rację, umów się z tą dziewczyną w jakimś miejscu do którego ściągniecie Twojego faceta i okaże się jaka jest prawda.

Gość jak dziecko ni e spi po nocy
to to jest wina matki, bo jej zasranym obowiazkiem jest dbanie o regule snu i zmeczenie dziecka w dzien 🖐️ oa ta jeszcze piwsko chla, normalnie melina :/

Gość fantasmagorie
lecz się kobieto i czytaj temat ze zrozumieniem, bo pleciesz pierdoły od rzeczy

Gość tawet
wiesz co ja nie mam pomocy mamy ani teściowej babc cioć niań ani nikogo jestem tu sama nikt mi dziecka nie przypilnuje w domu musze posprzątać ugotować poprac prasować kurwa zapierdalam jak moge i się uwijam jak w ukropie z innymi rzeczami by poświęcić dziecku duzo czasu jak ty kurwa debilu masz gosposie lub inną pomoc i możesz MĘCZYĆ DZIECKO CAŁY DZIEŃ by ci zasneło o 19 to sie kurwa ciesz łosiu

Gość tawet
a te gacie rano widzialam w koszu do prania więc musiał je wczoraj wrzucić bo w dzień robiłam pranie i niczego tam nie było o dziś jego koszulka i gacie

Gość jak no jak???
haha dobrze jej pocisnełas:) tez jestem mama i czasen walne piwko albo drinka a co!

Gość roladinia
tak ciekawie było , i co ? wszystko zepsuliście , niech dalej autorka pisze , ciekawa jestem końca

Gość wertzuioovbnmm,
KLEOGOWNO- spadaj na drzewo liscie pompowac