Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaramyszka89

Znieczulenie zewnątrzoponowe Poznań

Polecane posty

Gość Szaramyszka89

Jak w temacie, chciałabym uzyskać informacje gdzie w Poznaniu można domagać się znieczulenia zewnątrzoponowego i nie płaci się za to ani złotówki. Mam termin na 3 tydzień stycznia, a w moim powiatowym szpitalu nie ma takiej opcji. Na moje nieszczęście mój próg bólu jest tak niski, że nawet leczenie u dentysty kiedy znieczulenie niby działało to i tak czułam ból. Chcę rodzic z zzo i wiem jakie są plusy i minusy takiego porodu. Tak więc wszystkim, które mi odradzają taki poród - dziękuję. Chcę tylko wiedzieć, które szpitale w Poznaniu mają zzo w standardzie łagodzenia bólu porodowego u rodzącej. Pozdrawiam

Gość hvjbvhjgbhj
Na szpital św.Rodziny to bym właśnie nie liczyła. Ja tam nie mogłam się doprosić o żadne znieczulenie:/ wprawdzie to było 4 lata temu ale myślę,że niewiele się tam zmieniło.

Akurat ja tam nie rodziłam ale to jedyny szpital w którym jak zapytasz to Ci powiedzą, że dostaniesz ( obdzwoniłam wszystkie przed porodem) Mają certyfikat Rodzić bez bólu wiec muszą mieć "na stanie" anestezjologa i znieczulenie W każdym bądź razie wszędzie lepiej byle nie na Polnej:)