Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalyyyyy

mój facet ma ochote na seks ale nie chce tego robic :/

Polecane posty

Gość natalyyyyy

jak go zachęcić??

Gość natalyyyyy
jak go zachęcić, koleżanki forumowiczki??????

Gość grzałka-rozpalałka
chyba nie rozumiem- jak ma ochotę to po co go zachęcać? dlaczego się nie kochacie skoro oboje macie chęć?

on ma ochotę, ale ruszać mu się nie chce widocznie osiągnął taki etap rozwoju duchowego, że uznaje seks za niegodny mężczyzny albo ma ochotę, ale nie na żonę :(

Gość natalyyyyy
stoi mu i ma ochote ale nie chce bo sie boi ze ktos uslyszy, a on jubi ostry seks, np, z duszeniem, ciagnieciem za wlosy, klapsami i krzykiem

a kto miałby usłyszeć - mamusia to się nie drzyj, zagryź poduszkę i JAZDAAAAA a jak nie, to do auta i w teren

Gość grzałka-rozpalałka
Ale wstydliwy;) znajdźcie jakieś intymne miejsce i jazda:)

Gość natalyyyyy
byla 2 dni temu taka sytuacja, ale jest zima i nie mogl wjechac w nasze miejsce, mieszkamy w lubuskim wiec zasypało nas sniegiem, a jestesmy narzeczonymi, nie małżenstwem i mieszkamy osobno

Gość natalyyyyy
brakuje mi ostrego seksu, a jak mamt to robic bez zadnych eksperymentow to mnie to nie zaspokaja i męcze go codziennie, czesto odmawia

to znajdźcie inne miejsce - jakby się wam naprawdę chciało, to byście sobie poradzili seks przedmałżeński? a wiesz, że od tego mężczyźni zostają onanistami, a kobiety jeszcze gorzej? przynajmniej tak piszą w komentarzach na onecie ;)

Gość natalyyyyy
zadko kto w dzisiajszych czasach czeka z seksem do slubu... a w moim miescie to juz wgl nikt

"czesto odmawia" tylko z powodu braku "warunków", mnie osobiście wydaje się, że jak facet ma ochotę to go nic nie powstrzyma, tym bardziej jakieś "warunki" może ma jakieś problemy - praca, studia?

Gość aklronim
" zadko kto w dzisiajszych czasach czeka z seksem do slubu... a w moim miescie to juz wgl nikt" żartowałem tylko

Gość natalyyyyy
jest wlascicielem firmy hostingowej, wiec pracuje w domu

muszę kończyć - mało informacji podałaś, więc na razie obstawiam, że wasze łóżkowe oczekiwania się rozmijają, może on nie lubi, aż tak eksperymentów, a potrzebuje po prostu "zwykłego" seksu powodzenia 🖐️

Gość grzałka-rozpalałka
JEżeli problem jest brak miejsca to nic na to nie poradzimy. JEśli jednak nie chce nawet jak macie gdzie to wydaje mi się, że porządny lodzik załatwi sprawę. Rozpal go ustami i powiedz, ze jak chce więcej niech sobie weźmie:)