Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzisz jak to jest

czy normalna kobieta szuka faceta w sieci?

Polecane posty

Gość widzisz jak to jest

i cz normalny facet szuka kobiety w sieci? może to akt desperacji? albo głupota?

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak pomyślę jakie jaja robiłam sobie z ludzi poznanych w sieci to są idioci

Gość sympatyczna kolezaneczka
buhahhaha ales ty głupi a co mam zaczepiacna ulicy i pytać"wolna/wolny"??????? teraz takie czasy ze kazdy ma komputer i kazdy z niego korzysta, swiat sie zmienia i sposoby pozbnawania ludzi tez. trzeba byc ograniczonym zeby myslec ze tak pozają sie tylko tak zwane ofiary losu

Czasy się zmieniły. Coraz ciężej jest poznać kogoś wartościowego gdy jest się już po studiach, zaczyna się praca, nie ma już tyle czasu dla znajomych. Moim zdaniem internet to bardzo dobre miejsce do zawarcia ciekawych znajomości ;) Sama swojego obecnego chłopaka poznałam przez internet.

powiem ci wiecej... w ten to oto sposob poznałam milosc swojego zycia i gówno mnie obchodzi co kto o nas sobie mysli. Jestem tak szczesliwa jak nigdy wczesniej, zaden facet poznany w tradycyjny sposob nie dał mi niegy tyle szczescia🖐️

Gość Aparat007
Bylo juz na ten temat z milion watkow. NIe rozumiem skad takie watpliwosci. Obecnie przebywam za granica, i tutaj to norma i niechodzi tylko o szukanie sobie partera/ki ale takze o biznes i wszelkie zalatwianie formalnosci. Odnosze wrazenie, ze w Polsce to zasciankowe myslenie. Datego jestesmy 100 lat za innymi, z informatyzacja i rozwojem. Pozatym widomo mozna trafic na dziwnych ludzi w siecie ale w rzeczywistym swiecie takze.

aha i zebys sobie nie myslał bo w necie róznie trudno trafic na swoja druga połowę, miałam weile randek i dopiero za n-tym razem trafiłam na mojego faceta którego kocham do szalenstwa

Gość przełamać siebie
widać jak tryska z was inteligencja, poszanowanie drugiego człowieka i elokwencja... i dlaczego ja się ludziom dziwię?

Gość Aparat007
Do sympatyczna kolezanka- gratulacje :)

Gość przełamać siebie
sympatyczna kolezaneczka gówno to Ty masz w głowie wulgarna prostaczko

dziekuję:-) szaleję z miłosci i nic mnie nie intreseuje ze ktos postrzega mnie jako ofiare losu bo miałam konto na portalu randkowym:-P

Gość widzisz jak to jest
się rozkręciliście

"wulgarna prostaczko" :-D

Gość nie wysilaj się
takiej nie da się obrazić głupich kobiet nie brakuje tępe kobiety tartaczne tylko do... i są z tego dumne

Coraz trudniej poznać kogoś wartościowego gdy się jest po studiach, bo jak wejść do podrzędnej dyskoteki i rywalizować z bandą nastolatków o ich koleżanki - seksowne młode odpicowane blondi lansujące się na parkiecie. Uprzejmie informuję, że tu nawet kasa nie pomoże, bo takie młode dziewczyny to dobrze wiedzą, że życie mają przed sobą. One chcą tylko pięknych młodych chłopców do zabawy, a facetom po 30-tce dają szlaban. Kobieta dopiero na studiach zaczyna "liczyć", gdy nie wystarcza jej na życie.

Gość ja szukałam..
właściwie nie wiem, czego.. założyłam sobie konto po tym, jak rzucił mnie facet.. ale nic tam ciekawego nie znalazłam. Jeden rasowy podrywacz, kilku "normalnych", ale po prostu nudnych. Są tam normalni ludzie, ale moim zdaniem mimo wszystko miłości tam tak łatwo nie znajdziesz - dla mnie te wszystkie randki to sztuczność. Wiele zależy od tego, co o sobie napiszesz - oby jak najwięcej o zainteresowaniach... a facetów nie skreślaj, jeżeli nie mają zdjęcia, pogadaj, daj szansę, potem ew. możecie się wymienić.

Gość ja szukałam..
Mojego faceta poznałam w inny sposób. Konto skasowałam.