Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Wally

Zakupy internetowe

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam stron臋 Bellemonde http://bellemonde.pl/ Znajdziesz tam kosmetyki bez paraben贸w i konserwant贸w samych najlepszych marek. W dodatku cz臋sto mo偶na trafi膰 na atrakcyjne promocje ;) Sprawdzi艂am i zdecydowanie polecam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja polecam ZlotaLinia.com gdzie zamawia艂em bi偶uteri臋 dla narzeczonej,ekspresowa przesy艂ka i bardzo mi艂a obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszkaguzka
ze swojej strony polecam natomiast topdrogeria.pl - fajny sklep, kt贸ry zapewnia bardzo tani膮 przesy艂k臋 na poziomie chyba 4 - 5 z艂 przy jednym produkcie. Wi臋c mi bior膮c pod uwag臋 czas i asortyment bardziej op艂aca si臋 kupowa膰 u nich ni偶 i艣膰 do drogerii stacjonarnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam e-sklep Bellemonde. Maj膮 kosmetyki kolorowe znanych marek i ca艂膮 gam臋 kosmetyk贸w bez paraben贸w i konserwant贸w. i uwaga...do tego czesto ekstra promocje!!! http://www.bellemonde.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz w grudniu zakupy internetowe s膮 bardzo fajn膮 opcj膮 bo wiele rzeczy mo偶emy kupi膰 w ni偶szej cenie,jak np je藕dziki ekologiczne na TwistCar.pl to te偶 fajny pomys艂 na prezent dla naszego dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupuj臋 g艂贸wnie ciuszki dla siebie i sprz臋ty dla moich dzieci przez internet. Zdecydowanie, podoba mi si臋, 偶e mog臋 popijaj膮c ciep艂膮 kawk臋 kupi膰 wszystko, co jest mi potrzebne nie wychodz膮c z dom :) Dla moich dzieci, kupuj臋 w sklepie www.forbabies.pl Gdy by艂y mniejsze, wiadomo, wyprawka, ale synek ma ju偶 5 lat a i tak znalaz艂am dla niego fajne gad偶ety u nich :) No i na miko艂aja prezent te偶 ju偶 mam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wyobra偶am sobie ju偶 偶ycia bez zakup贸w przez Internet, moi faworyci: allegro. www.conrad.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upieczonamama
Ch臋tnie polec臋 sklep dzieci臋cy masterstore.pl. Robi艂am tam zakupy tuz przed porodem, paczka przysz艂a ekspresowo. My艣l臋 偶e warto. Niedrogo maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garka
Od jakiego艣 czasu nawet spo偶ywcze produkty kupuj臋 przez internet. Wida膰 na ulicach furgonetki rozwo偶膮ce zakupy. Jak kupuje na Frisco, ale jest teraz du偶o r贸偶nych opcji. Teraz zim膮, to ju偶 zupe艂nie genialne rozwi膮zanie, bo nie musz臋 si臋 mrozi膰, sp臋dza膰 godzin w t艂umie zakupowicz贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia kasia2
Nie wszystko mo偶na kupowa膰 w Internecie, ale np. Kosmetyki Naturalne w Manufakturze Kosmetycznej jak najbardziej, sprawdzi艂am sklep, kupuje ju偶 od 2 lat zar贸wno kosmetyki jak i sk艂adniki naturalne do robienia niekt贸rych krem贸w w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupuj臋 kosmetyki w internecie. Tylko w internecie, bo inaczej si臋 nie op艂aca. Mam swoj膮 ulubion膮 stronk臋 z kosmetykami kolorowymi dobrych marek i z kosmetykami bez paraben贸w i konserwant贸w POLECAM! www.bellemonde.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapraszam na www.Pancernik.eu, W asortymencie znajduje si臋 ca艂a szeroka gama najwy偶szej jako艣ci produkt贸w (m.in. uchwyty samochodowe, 艂adowarki bezprzewodowe, pokrowce na telefon, 艂adowarki) W zale偶no艣ci od tego, jaki model urz膮dzenia posiadacie, mo偶ecie od razu przenie艣膰 si臋 do wybranego katalogu dodatk贸w. Na sprz臋t dajemy pe艂n膮 gwarancje oraz s艂u偶ymy specjalistyczn膮 pomoc膮 w wyborze.

Udost臋pnij ten post

prawie wszystko kupuj臋 przez internet, a to dlatego, 偶e nie da si臋 robi膰 zakup贸w szczeg贸lnie przed 艣wi臋tami.. Dlatego prezenty te偶 kupi臋 przez internet. Zastanwiam si臋 nad prezentami w formie prze偶y膰, co my艣licie o www.wyjatkowyprezent.pl ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tu kupuj臋 kie艂ki http://terapiasokami.pl/ i wyciskark臋 te偶 mam st膮d. Bardzo fajny sklep, mi艂a obs艂uga, przesy艂aj膮 diety i porady ;) Znaj膮 si臋 na tym, co robi膮 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamanna
Du偶o kupuj臋 przez internet a ostatnio spo偶ywki, na frisco maj膮 bardzo du偶y asortyment a i ceny s膮 fajne. Dostawa szybciutka a wszystko 艣wie偶utkie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli chodzi o zakupy internetowe to polecam stron臋 Euro-Zakupy.pl cz臋sto zamawiam u nich artyku艂y spo偶ywcze czy chemie gospodarcz膮 i jest w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dosy膰 cz臋sto zamawiam na Optilux.pl i wszystko jest w porz膮dku,zawsze mi艂a i fachowa obs艂uga oraz ni偶sze ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lucka m
A robili艣cie zakupy na selgros24.pl. Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zrobi艂am cz臋艣膰 zakup贸w na 艣wi臋ta i troch臋 prezent贸w zam贸wi艂am i przywie藕li pod sam dom nast臋pnego dnia. Jestem zadowolona bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaczushka
Ja lubi臋 w necie kupowa膰, szczeg贸lnie na fasardi bo maj膮 艣liczne ubrania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupy przez Internet to dzi艣 rzecz absolutnie normalna. Na nieszcz臋艣cie z艂膮 reklam臋 robi膮 nieuczciwi sprzedawcy. Znakomita wi臋kszo艣膰 sklep贸w dzia艂a jednak legalnie i jest godna polecenia. Ja ze swej strony mog臋 z czystym sumieniem poleci膰 http://dekori.eu/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie dziewczyny - zapraszamy na promocj臋 naszej nowej marki - to jest 艣wie偶utka kolekcja, ale specjalnie dla Was przeceniamy j膮 o 20 % - wystarczy po zam贸wieniu i realizacji przelewu wys艂a膰 do nas maila z Waszym numerem konta oraz poda膰 has艂o "Kafeteria styczniowe zakupy" a my ode艣lemy Wam a偶 20% wp艂aconej kwoty. Mail do nas: info@moscofashion.com Drugim sposobem jest z艂o偶enie zam贸wienia mailowo z linkiem do produktu i wyborem rozmiaru, a my ode艣lemy Wam maila z odpowiedni膮 kwot膮 przelewu do realizacji. NASZ SKLEP:www.moscofashion.com/store/index.php?route=co mmon/home KAMPANIA:www.moscofashion.com FB:www.facebook.com/moscostore ART SETS FREE! LET'S WEAR IT! ZAPRASZAMY! MOSCO FASHION TEAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam sellyo.pl Zagl膮dam co jaki艣 czas w poszukiwaniu promocji. Buty mo偶na kupi膰 nawet o po艂ow臋 ta艅sze ni偶 na innych stronkach, w dodatku wysy艂ka jest tak szybka, 偶e nawet nie odczu艂am, 偶e to zam贸wienie przez internet. Nie robi膮 te偶 problem贸w z wymian膮 - przeciwnie, sami zamawiaj膮 kuriera - co jest dla mnie bardzo istotne przy zakupie butow (te na obcasie nie jest mi 艂atwo dobra膰)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio robi臋 g艂贸wnie zakupy przez internet, tylko jedzenie kupuj臋 w pobliskim markecie ;) kupuj臋 w sieci ubrania, sprz臋t etc. Nigdy nie ma problemu, wszystko przychodzi na czas, nie trac臋 czasu na 艂膮偶enie po galeriach. Ostatnio w oko mi wpad艂 sklep allinside.pl ;) Bardzo niskie ceny maj膮, wiele najr贸偶niejszych produkt贸w w jednym miejscu, wszystko od producent贸w, wi臋c cena ni偶sza ni偶 w zwyk艂ych sklepach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolkowa
Jesli lubicie wyprzedaze to koniecznie zajrzyjcie na www.modataboo.eu. :) Szybka wysylka na koszt sklepu. Ubrania bardzo gustowne.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰