Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Never_ending

Przeczytajcie i napiszcie jak by艣cie si臋 zachowali?

Polecane posty

Te偶 tak to odbieram. Czy Tw贸j m膮偶 i siostra nie mog膮 normalnie porozmawia膰? To raz, a dwa... potrzebne mu czytanki z podstaw贸wki? Bo ja swoje wyrzuci艂am

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hungara
po prostu tw贸j m膮z ma jakis uraz i zawi艣c do siostry i w ten spos贸b si臋 zem艣ci艂 idiota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokaldnie
nie ma 偶adnego por贸wnania mi臋dzy czytankami z podstaw贸wki z zdj臋ciami nie偶yj膮cej matki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
id膮c dalej, mog臋 wymieniac d艂ugo - wszystkie gry planszowe m臋偶a, kt贸re mia艂 w domu rodzinnym, no nie powiecie, ze to ok? pomiajaj膮c ju偶 samo zniszczenie albumu, kt贸re zgadzam sie, nie by艂o w porz膮dku, to jak mo偶na wzi膮膰 sobie zdj臋cia rodzic贸w i ponaklejac nachalnie klejem, bo tak sie sobie zachcia艂o, sorry ale ja czego艣 takiego w domu nie zrobi艂am, r贸wnie偶 mam pamiatki, s膮 u rodzic贸w, mia艂am swoje albumy, w k贸rych s膮 MOJE zdj臋cia, w sensie zdj臋cia MNIE i moich znajomych, mam siostr臋 m艂odsza o 7 lat i jako starsza od niej zawsze wiedzia艂am, ze gdy rodzic贸w zabraknie to zdj臋ciami si臋 podzielimy, a na razie ogl膮damy je u nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hungara
jakie g贸vniane czytanki kretynko :O puknij si臋 w ten sw贸j pusty 艂eb razem ze swoim m臋偶em idiot膮 ja na miejscu ojca bym was z domu przegoni艂a

Udost臋pnij ten post

Do hungara... inteligencj膮 to ty nie grzeszysz a data 1992 jak wywnioskowa艂a艣 to nie data moich urodzin a data 艣lubu prostaku za grosz... I jak ty mo偶esz si臋 wypowiada膰 na takim forum jak nie masz kultury za grosz ... a filmiki na yt to mo偶e i ty ogl膮dasz prostaczko za dyche.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokaldnie
No bro艅 go dalej, bro艅. Powiedz, po co w og贸le zak艂ada艂a艣 ten topik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przera偶aj膮ce
Przera偶aj膮ce - gry planszowe! I co jeszcze sobie przyw艂aszczy艂a paskudna? Trzy winylowe p艂yty i par臋 jego skarpetek? To co piszesz, 艣wiadczy tylko o bezmiarze waszej ma艂ostkowo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hungara
por贸wnanie jaki艣 g贸vnianych gier planszowych do albumu rodzinnego gdzie s膮 zdj臋cia kt贸re maja kilkadziesiat lat taki album to warto艣膰 rodzinna, historyczna a tw贸j m膮偶 to cham i prostak

Udost臋pnij ten post

Po co zak艂ada艂a ?po to 偶eby tacy prostacy jak hungara mogli pokaza膰 swoje prostactwo i chamstwo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
hungara - o co ci chodzi? Je艣li chcecie co艣 komentowac i bluzga膰 to nauczcie si臋 czyta膰, co maj膮 do tego zdj臋cia nie偶yj膮cej matki? M贸j m膮偶 nie zniszczy艂 偶adnego zdj臋cia? a zdjecia matki nawet nie ruszy艂 z tego albumu, wi臋c wyluzuj troch臋 i skup si臋 na literkach. Wci膮偶 tu pisz臋 i pisze, ze m膮偶 zabra艂 swoje zdj臋cia, g艂ownie klasowe, tych zdj臋膰 by艂o sztuk moze 10, reszta zdj臋膰 liczona w setk臋 mo偶e, jest nienaruszona i przylepiona w albumie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggglggl
Pewnie jeszcze dwa egzemplarze "Swiata M艂odych" i oran偶ad臋 w proszku. Nie, zgaduj臋, jeszcze pewnie kolekcj臋 naklejek!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gggglggl
A ty pami臋tasz jeszcze, co napisa艂a艣: "tam gdzie s膮 razem z siostr膮 lub on z rodzicami, poskanowa膰. Niestety zdj臋cia by艂y mocno przyklejone, nie da艂o sie ich nijak podwa偶y膰 i w niekt贸rych miejscach w tym偶e albumie powsta艂y dziury".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hungara
pami臋tam jak by艂am u swojej babci to pokazywa艂a mi album ze zdj臋ciami z lat 1920 , starsze, po偶贸艂k艂e, niesamowite to by艂o , takie zdj臋cia retro , grube albumy , wielka cenna pami膮tka ogl膮da艂am podekscytowana je艣li kto艣 teraz ma takie albumy z histori膮 rodziny to wielki szacunek a tw贸j m膮偶 CHAM I DEBIL ot tak to zniszczy艂 a ty go bronisz bo siostra zabra艂a gry planszowe i si臋 debil zem艣ci艂 nosz kurva lito艣ci :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hngjngjngnhgnhgnhgn
Ja piernicze, baba pytanie na forum zada艂a, wi臋kszo艣c jej m贸wi 偶e m膮偶 si臋 zachowa艂 jak cham i g贸wniarz, a ta dalej go t艂umaczy i nie przyjmuje tego do wiadomo艣ci. szkoda sie tu w ogole produkowa膰.

Udost臋pnij ten post

Never_ending nie przejmuj si臋 nimi , bo one s膮 takie przyk艂adne i kochaj膮ce si臋 rodze艅stwo przecie偶. Wyja艣nij sobie z m臋偶em co i jak bo widz臋 偶e ty wiesz gdzie tkwi problem tylko potrzebowa艂a艣 potwierdzenia i dobrej rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
poza tym przesta艅cie bawi膰 si臋 w psycholog贸w, m贸j m膮偶 nie jest osob膮 zawistn膮 i na pewno nie zabra艂 swoich zdj臋膰 z albumu by siostrze zrobi膰 na z艂o艣膰, uwa偶am za naturalne, ze chcia艂 mie膰 jak膮艣 swoja pamiatk臋. Siostra mog艂a pomyslec wcze艣niej skoro by艂a starsza by nie nalepiac zdj臋膰 brata skoro b臋dzie potem problem z odlepieniem ich. Nie broni臋 m臋za pod tym wzgl臋dem, ze m贸g艂 rozegra膰 to inaczej, powiedzie膰 jej, ze chce swoje zdj臋cia i jak zrobi膰 to bez zniszcze艅, ale nie zgodze si臋, ze na z艂o艣膰 jej wydar艂 SWOJE zdj臋cia, nie zgodz臋 si臋, ze mo偶na sobie ka偶de zdj臋cie jakie si臋 chce wklei膰 a potem uzna膰, ze to moje, bo ju偶 nie oderw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
tam gdzie s膮 razem z siostr膮 lub on z rodzicami, poskanowa膰. Niestety zdj臋cia by艂y mocno przyklejone, nie da艂o sie ich nijak podwa偶y膰 i w niekt贸rych miejscach w tym偶e albumie powsta艂y dziury" - tak, tak napisa艂am i dalej podtrzymuj臋, poskanowa艂 zdj臋cia rodzinne bez odlepiania a dziury powsta艂y po pr贸bie odlepienia JEGO zdj臋膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hungara
andzel1992 - a ty wog贸le nie rozumiesz tematu :O nie chodzi o to 偶e osoby krytykuj膮ce jej m臋偶a s膮 wspania艂e i kochaj膮 rodze艅stwo tylko o zniszczenie albumu jako nie tylko warto艣ci sentymentalnej ale i rodzinnej a w przysz艂o艣ci historycznej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hungara
autorko - nie masz racji tw贸j m膮偶 jest idiot膮 i zdewastowa艂 album dociera to do ciebie ? czy jeszcze b臋dziesz si臋 t艂umaczy膰 10 stron ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
andzel dzi臋ki za zrozumienie... niestety wi臋kszo艣膰 w og贸le nie potrafi czytac, nie chce mi sie powtarza膰 w k贸艂ko tego samego, by potem czyta膰 wisy takiej hungary z przyk艂adami z innej bajki. Moja rodzina jest w posiadaniu album贸w po babciach i dziadkach, po 艣mierci dziadk贸w rodzenstwo siada艂o i dzieli艂o si臋 zdj臋ciami, by ka偶dy mia艂 jak膮艣 pami膮tk臋. Niestety wida膰 wg was w porz膮dku by by艂o jak po 艣mierci te艣cia m膮偶 dowiedzia艂by si臋, ze album, o kt贸rym zawsze my艣la艂, ze jest rodzinny, nalezy tak naprawd臋 do jego siostry wraz ze wszystkimi jego zdj臋ciami z dzieci艅stwa, bo przecie偶 wklei艂a je. Abstrahuj膮c od tego, tak jak rozumiem z艂o艣膰, tak nie rozumiem takiego zachowania, by z troskliwej c贸reczki tatusia nagle sta膰 si臋 kompletnie nie pami臋taj膮ca o jego zdrowiu osob膮 i miesza膰 jego do ich spraw, a m贸wi艂 mi potem, ze leki musia艂 bra膰.

Udost臋pnij ten post

No dobrze, a ja mam jedno pytanie, czy Tw贸j m膮偶 czasem my艣li? Abstrahuj膮c od tego, co zrobi艂a siostra, to on zak艂ada艂, 偶e jak ona zareaguje, gdy (fakty) 1. Wie, 偶e on wzi膮艂 jej album i jest z艂a 2. "m膮偶 odpowiedzia艂, ze wzi臋li艣my go tylko po to by synkowi pokaza膰 zdj臋cia rodziny" 3. "膮偶 postanowi艂 zabra膰 z niego swoje zdj臋cia przedszkolne, szkolne, og贸lnie jak by艂 malutki" - Tw贸j m膮偶 my艣la艂, 偶e jak siostra zareaguje, ucieszy si臋...? 4. Do tego "zdj臋cia by艂y mocno przyklejone, nie da艂o sie ich nijak podwa偶y膰 i w niekt贸rych miejscach w tym偶e albumie powsta艂y dziury"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
hungara ten album nigdy nie bedzie warto艣ci膮 historyczn膮, ale zdj臋cia z tego albumu, kt贸re w 偶aden spos贸b nie zosta艂y zniszczone, poza tym dla kogo to b臋dzie wartosci膮? dla ich linni genealogicznej, bo niestety m贸j m膮偶 nie mia艂 szans na to by cokolwiek mie膰 dla siebie na pamiatk臋, po matce, ojcu, dziadkach itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiekszosc uwaza ze to
oburzajace, a nie nie potrafi czytac. Skoro tak uwazasz to po co pytasz o zdanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwazam ze normalnie
sie zachowal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten album juz ma taka wartosc
dla siostry. Miala prawo wkleic te zdjecia. Dostala je od ojca. Wlasciciel zdjec zdecydowal komu je dac. I jak widac mial racje :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Never_ending
czarna izabella napisze ci szczerze, ze m膮偶 naprawd臋 nie zrobi艂 tego z艂o艣liwie i uwa偶a艂, ze siostra b臋dzie zadowolona, ze nie zabra艂 zdj臋膰 matki, ze nie zabra艂 swoich zdj臋膰, na kt贸rych jest z kim艣 z rodziny, ze zostawi艂 jej to wszystko w formie fizycznej, a ze wzia艂 tylko swoje zdj臋cia. by艂o to dla niego naturalne, ze je艣li mia艂 zdj臋cie klasowe, to chyba jest to jego pami膮tka i on by艂 po prostu w szoku, ze ona mu wykrzyczala, ze to s膮 jej zdj臋cia bo sobie nalepi艂a. Ja naprawde jestem osob膮 dalek膮 od k艂贸tni i za艂uj臋 tylko, ze nie by艂o mnie przy tym gdy odkleja艂 te foty, bo na pewno gdybym widzia艂a jak ci臋偶ko odchodz膮 kaza艂abym mu z siostr膮 wsp贸lnie to za艂atwi膰, zeby nie by艂o pretensji, ale nie moge pogodzi膰 si臋 z tym, ze m膮偶 nie mo偶e mie膰 pami膮tki nawet po sobie i ze uwa偶ane jest za w porz膮dku to i偶 wzi臋艂a bez pytania zdj臋cia do albumu by je nalepi膰. przecie偶 wie, ze m膮偶 kocha艂 matk臋, czy jako starsza siostra nie mog艂a sama zaproponowa膰 mu wcze艣niej, ze chcia艂aby 偶eby podzieli膰 jako艣 te zdj臋cia, ale nie, ona zadzwoni艂a z z膮daniem by jej odda膰, no dla mnie to jest co艣 nie tak...

Udost臋pnij ten post

"niestety m贸j m膮偶 nie mia艂 szans na to by cokolwiek mie膰 dla siebie na pamiatk臋, po matce, ojcu, dziadkach itp" a napisa艂a艣, 偶e to te艣膰 po偶yczy艂 Wam album c贸rki wi臋c skoro jeszcze 偶yje, niech zadba m膮偶 o pami膮tki... i zgodz臋 z siostr膮 :P

Udost臋pnij ten post

Never_ending ten album pewnie za par臋 lat i tak gdzie艣 zostanie rzucony a 艣lad po nim zaginie..za to wy b臋dziecie mieli sw贸j album z waszymi dzie膰mi tak偶e nie warto robi膰 o to tyle ha艂asu..

Udost臋pnij ten post